Snažilky - október 2014
verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀
@butterfly333 ja zvyknem spinit pred mrchou,ty nie?proste vtedy viem,ze uz mi pride o den,dva
@nikinkals práve že nie nikdy len v deň kedy ma prísť príde a je. No toto špinenie bolo 7 dní pred ms.A aj to len troška a viac nič.
@butterfly333 no moja,drzim palce nech to je vytuzene drobatko..velmi drzim palceky 🙂
@nikinkals dakujem si zlatá no neviem či by som mohla byť tehu keď sme si dávali pozor lebo až tento týždeň ma To tak nejak dostalo že chcem ešte jedno aj keď muž moc nechce no potešilo by ho to a v utorok sme mali sex a dal to do mňa no ale to špinenie bolo v pondelok tak som zvedavá no ak sa nezadarilo skúsime o mesiac.
@butterfly333 ak to tam hore tak ma byt,tak budete cakat babo 🙂
@nikinkals no dúfam že to bude pravda tak by som sa potešila veľmi lebo inak si to spinenie neviem predstaviť prečo to bolo lebo to nikdy nemavam
@butterfly333 tak ako ja to mala minuly tyzden..a vcera a dnes rano,ked vysiel test // ale uprimne,bojim sa toho spinenia,i ked to bolo hnede,ale nejde mi to z hlavy,asi tak ako Tebe,ze ci si ...
@nikinkals neboj budeš v poriadku a teším sa s tebou. No ja som to špinenie mala len tak trocha na tej slipovej vložke a to bolo v pondelok dnes už piatok a všetko ok.
Ahojte baby, mam taku otazocku, dnes som 26DC a nad ranom somsa zobudila na take pichanie alebo tahanie v prsiach. Mam ich take naliate a pocit akoby boli tazke. Myslite ze by mi uz test ukazal na com som? Minuly mesiac som mala mrchu na 32DC predtym to bolo hadam este dlhsie nemavam ju pravidelnu tak netusim kedy by sa mala dostavit.
@butterfly333 vies,ta predstava,ze budem mat take rizikove ako predtym,tak sa mi aj tazsie dycha..esteze priatel mysli pozitivne a vy mi tu dodavate odvahu,ze bude dobre 🙂
@nikinkals ja ta chápem keďže sme si prežili skoro to isté veď aj ja sa toho obavám bo dúfam že bude všetko v poriadku veď sme si už toľko vytrpeli aspoň toto tehotenstvo by mohlo byť bez problémov. Musíme tomu verít. Ja počkám do pondelka či mi príde a potom skúsim test.
@butterfly333 ved prave to,ze si clovek tym presiel,tak preto viac tej obavy..no potom sa tesim na Tvoje // ciarky a prajem prijemny vecer 🙂
@nikinkals áno je tam určite strach no to prekoname. Tak sa drž a pekný večer.
@zuzu12345678 asi nie,ja som mala v utorok uplne negativny test a až včera viditelny duch a dnes silnejši.Bola som v utorok velmi sklamaná.
@katkarv no tak to ti verim..ja sa prave toho bojim ze tam bude len / aj ked pocity su ze by to mohlo byt ale ci je to realita alebo moja fantazia tazko povedat no tie prsia ma v noci dorazili to som nikdy nemala tak neviem... drzim ti palce aby duch len silnel a o par dni si si nasla krasne kolajnice 🙂 ako dlho sa snazite?
@zuzu12345678 Tak skus ešte chvilku vydrzat.Aj ja som mala aj pred duchom nejake priznaky,ale nechcela som im verit 🙂 My sme sa snažili aj minuly mesiac ale už bolo asi pozde po ovulke.Ja nemam problem otehu ale už 3x som mala MA.A vy kolko?
zas nic:( dva dnii mrcha meskala, uz som sa tesila ze hadam...snad..
ako to baby zvladate? tie co sa snazite dlhsie? to kazdomesacne sklamanie?
ja si uz idem oci vyplakat...:((((
@butterfly333 Ahojkaj,myslis,ze je normalne,ked ten hnedy vytok pretrvava?Neni ho vela,ale i vecer trochu a teraz rano tiez na intimke..je to skor,ked si pretrem intimkou po nej,tak mi ostane take hnede na intimke...este som take cosi nemala...bojim sa najhorsieho :/
@nikinkals ahoj to má mrzí držím palce aby to dobre dopadlo. Ja som ju dnes dostala. No tak budem skúšať na budúci mesiac.
@butterfly333 Tak i tak drzkam palce,a nebud sklamana,raz to pride 🙂
@nikinkals ďakujem moja veď hádam to na budúce vìde.

@lead16 Mojenko krasne dakujem,ste neskutocne,aku podporu mi davate 🙂