icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

anitu
21. okt 2014

Baby mne meska 5dni.predvcerom test negativny.nemam pms ako vzdy,len obcas pocitim podbrusko a mam navaly tepla.zeby len hormony?

petta87
21. okt 2014

@momamo zrejme ano uvidime este zatial mrcha nedosla takze zajtra dam vediet či sa stahujem na november 🙂

ivanka158
21. okt 2014

@katkarv ďakujem,aspoň malička nádej vo mne ožila 🙂

ivanka158
21. okt 2014

@petta87 no to sklamanie je strašne,aj keď u mňa to nekonči dvoma čiarkami,lebo ja mam skor potom problem to donosiť ako otehotnieť...už potrat by som nechcela zažiť,že tam dve čiarky neuvidím je síce sklamanie,ale horšie je to v tom druhom prípade.No dúfam,že to vyjde a v najhoršom sa poniektoré stretneme medzi snažilkami v novembri 😉

ivanka158
21. okt 2014

@petta87 Držím palce,nech sú čiaročky dve...a potom pridaj foto 🙂

petta87
21. okt 2014

@ivanka158 tak robila som si teraz a nic jedna palicka ☹ sklamanie jak vzdy a to my mrcha meska 2 dni. Asi sa vidime v novembrovej diskusii a to aom ai myslela ze nam to vyslo lebo sme pomaly cca kazdy duhy den mali sex 😔 a to nevravim aky bude amutny moj priatel ach

petta87
21. okt 2014

@anitu ja mam skoro to iste ale mne meska 2 dni

petta87
21. okt 2014

@ivanka158 to verim ze to sklamanie ze pridws o male je asi mnoho nasobne ako to ze nevidis dvve //

petanka33
21. okt 2014

@dandy17
Ďakujem.... 🙂 a tiež držím palčeky 😵

lagatta
21. okt 2014

Baby ja by som sa rada opýtala. Snažíme sa o bábätko. Teraz mám cca 8 dní do menzesu. Pociťujem brnenie v brušku a absolútne odlišné bolesti od PMS-ky alebo menzesu. Ráno, keď sa zobudím cítim iba ako keby som mala zvracať, ale nevravím, že to je priamo napínanie alebo čo, len taký pocit a som citlivá. Robila som si test, ale zatiaľ sa mi objavila malilinká bodka na teste. Čo myslíte?

dugyna
21. okt 2014

@lagatta takzko povedat dcera dosla zo skolky vcera a poobede ju bolelo brusko..rano splik.susedia mala tiez jej bolo dnes zle od zaludka a hlava ju boli...este pockaj a az ked ti bude meskat 1-2 dni potom otestuj. pripadne u niekoho vide test uz v den menzesu.ale zavisi to d toho kedy si ovulovala- ak tesne pred menzesom tehu test vyjde neskor..

lagatta
21. okt 2014

@dugyna ďakujem za odpoveď, ale ja nie som chorá, lebo toto sa mi deje už asi tri dni a vkuse cítim, že mám citlivý žalúdok. No uvidíme, to je jasné 🙂

julypetkova
22. okt 2014

@ivanka158 myslim si ze je to este skoro ,ked si spravis v piatok mozno bude duch ,aspon z mojich skusenosti to tak je a ciarku uz ozaj silnu som mala az den po ocakavanej mrche 😝

petta87
22. okt 2014

baby mne meska od nedela mrcha ale tehotna asi nie som 😖 robila som si test a nič.... alni len duch 😢
zas nič takze sa presuvam evidentne do snazilky - november kto tam ide tiez?

petra212
22. okt 2014

@petta87
hmmm som tu čítala aj také prípady, že im test ukázal tehu až neskôr,
takže podľa mňa to ešte nič neznamená keď ti test nič neukázal, ešte nič nie je stratené, ak si mala ovulku neskôr a hcg ti stúpa pomaly tak by sa to mohlo ukázať aj neskôr
to len taký postreh z toho čo som tu už semo tamo počítala

monika123654
22. okt 2014

ahojte baby my sa tiez snazime o babo 5 mesiacou .pred styrmi dnami som zacala spinit ale len tak trocha,trvalo to asi hodinku a potom nic.vcera som mala dostat mrchu no namiesto mrchu mam zase len slabe spinenie s troskou krvi ,neviem co to je lebo toto sa my este nikd nestalo u mna je to tak ze hned prv den mam velmi silnu mrchu a to trva az do tretieho dna a potom uz je to slabsie.no teraz mam len slabucke spinenie.meriam si aj bazalnu a tu mam dost vysoku drzi sa m na 36,8-37.myslite si ze by nam to uz mohlo konecne vyst?neviem ci si mozem urobit test ked tak trochu spinim

petra212
22. okt 2014

@monika123654
myslím, že test kľudne môžeš urobiť
a podľa všetkého ti už môžeme blahoželať 😉
to špinenie vyzerá na uhniezďovanie

monika123654
22. okt 2014

@petra212 skusim teda zajtra rano urobit test alebo este dnes kedze sa poznam som velmi nedockava a uvidime ci sa nam uz konecne zadarilo.

petta87
22. okt 2014

@petra212 kiež by si Peti mala pravdu 😢

petra212
22. okt 2014

@monika123654
som zvedavá na výsledok, aj fotku môžeš hodiť 😉

petra212
22. okt 2014

@petta87
tak to ja usudzuje len z toho čo som tu čítala také prípady
môže to byť aj úplne inak
ale stať sa môže aj také

lalinka323
22. okt 2014

BABY!!ahojte,,je možné prosím Vás,že dnes ráno som mala hnedočervený výtok ako keby idem M dostat?Mám dostať až o desať dní :/ s priateľom sme si okolo ovu nedávali pozor a este si vravim dnes ,ze si test kupim,len ked mi budu meskat a pozriem na toal.papier a nechápačka 😖

ivanka158
22. okt 2014

Baby ja mam rovnaký problém...mrcha ma príst v piatok-sobotu a minulu nedelu po sexe som mala trochu krvi a potom trošku hnedaste špinenie a všera po sexe to iste...myslíte že to môže byt to uhniezdovanie...alebo nemame sa teraz radsej milovať??? Má niektorá podobné skúsenosti????

petta87
22. okt 2014

@petra212 tak teraz neviem čo robit či počkat este do buduceho tyzdna alebo čo alebo iny test? Lebo teraz mam ten rapi clear a vraj nietkorým nič neukazoval a inym ano 😖
baby stalo sa vam to uz niečo take?

petra212
22. okt 2014

@petta87
a ty si ho skúšala? ukázal ti niečo?

ivanka158
22. okt 2014

@petta87 mne neukazal test tehotenstvo a dva tyždne mi meškali krámy,potom som bola u gyndy a z krvi mi zistili že som,ale mala som nízke hodnoty,tak som musela ist do nemocnice na pozorovanie...potom bolo všetko ok,brala som duphaston či ako sa to volalo,ale na začiatku 3 mesiaca som o babo prišla,tak dúfam,že to nebude tvoj prípad,hlavne nezúfaj a aj keď viem,že je to ťažké treba len počkať.Vraj kto čaká,tak sa aj dočká 🙂

jajaaaaa
22. okt 2014

@ivanka158 ahoj, a kolko si mala to hcg? a ktory den cyklu? bojujem s tym istym.... tak neviem ci je to ok 😒

ivanka158
22. okt 2014

@jajaaaaa neviem presne Ti povedať tie čísla ani deň cyklu,ale to už mi mrcha meškala cca dva týždne...bolo to pred rokom a až teraz som sa odhodlala,znavu to skúsiť,tak verím že to vyjde a hlavne vydrží.Držim palčeky,nech všetko dobre dopadne 🙂

petta87
22. okt 2014

Baby tak tomu nechapem asi nic z tohi alebo znamena to ze nieco sa deje ale mam nizke hodnoty? Ci co to vlastbe znamena kef mam za jednou / ruzovu farbu?

Prvy robeny cca 10:00
a druhy traz

ivanka158
22. okt 2014

@petta87 tak to je duch...budeš maminka podla mna to vyšlo 🙂 skús ešte zajtra zrobiť jeden a tiež kup inu značku testu 🙂