Snažilky - október 2014
verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀
@terezka258 v pohode 😉
@lucia28988 ahoj vela v mojom okolí pomohlo gynex su to čisto bylinkové kvapky.my sme sa snažili mesiac plus tieto kvapky a výsledok je to tam .
ivanka158 no ved totooo je to tazke mne tiez dlho trvalo aj doteraz mam este stavy zalezi aky je den ale vraj najlepsou naplastou na stratu je dalsie babatko a ja mam pocit ze to prazdne miesto vyplni len too aj ked na to sa nezabuda nikdy ved kto si tym presiel pochopiii a t ako ty hovoris vies si predstavit ake su pocity :( ale tak snazim sa myslietpozit a mas pravduu ten min mesiac som bola zatazena robila testi ako diva aj meskala 4 dni menst . co mne nezvykne tak ma tak naplasilo ale nic :( tazko povedat je to ine po kyrete mamavselijake spinenia no uvidime ideme mysliet pozit aj dalej este ze mam aspon emmku 🙂 a vam vsetkym ktore sa snazite drzim palceky nechsa nam zadaria aspon dvojicky :D
aha dakujem marcelaaaa idem googlit a to ti poradil dr ?🙂
@lucia28988 ahoj. Nechceš vyskúšať alchemilku? aspoň dva pohariky do dňa..
nyky23 uz mam kupenu hned ako pride mrcha zacnem ty si tos kusala pomohlo ?
Ahojte dievcata. Viete mi poradit mam nepravidelny cyklus a ovulaciu som mala od 13.10. Od 10.10-17.10 ma kazdy den tak jemne pichalo na lavej strane v podbrusku. Potom to na par dni prestalo a zas ma to picha. S priatelom sa pokusame o babo. Pri prvom nepodarenom tehotenstve ma boleli prsia a teraz este nic.Myslite ze mozem byt tehotna?
@nikolabulkova fu tazko povedat treba pockat na mrsku ja mam tiez skusenosti stymto aj mna boleli prsia pri nepodarenom tehu ale azde tehu je ine nemusi sa vzdy zacinat bolestou v prsiach musis vyckat na mrsku a potom testik 😉
este som chcela ze mne tez min mesiac meskali a mala om vselijake pocity v brusku atd ale to je psychyka vela urobi 😒
Baby, pozeram, ze bol zaujem o ovu testy. Dnes upratujem. Ak by ste niektora chceli, mam
3 x 25 ks teh. HCG testov (pruzky), predam za 7 eur/25 ks
2 x 50 ks ovu LH testov (pruzky), 10 eur/50 ks
a este 3 mesacne balenie (180 tabliet) muzskeho ProFertilu, datum spotreby jun 2015, neotvorene, doslo po poz. teste. 90 Eur (pov. cena 130 Eur)
Toto vsetko nam ostalo....
Drzi palce snazilka z januara 2014 🙂
@lucia28988 ja som taký zvlastny prípad 🙂 ja som V júli brala dva sáčky inofolicu A alchemilku prvý mesiac.. Menzes meškal,ale čiarka slabla až sa stratila.. bola som u lekára A dal mi vyvolavačku.. Keď som prišla som S plačom hodila celú alchemilku aj inofolic do skrine A nepila som nič.Hneď na ďalší mesiac som mala mononukleozu A až keď som sa z toho dostala som si uvedomila že mi Menzes meška A kamoška mi zas poradila alchemilku. Tak som ju začala piť A dostala som asi na 6 ty deň pitia. Potom som to pila V kuse asi do 25 DC A keď som bola 30 Dc mala som ducha na teste. Pomaly každý druhý deň bol tmavši.. Dnes mi to meška presne dva týždne A zajtra idem K lekárovi.. Tak uvidím čo mi povie 🙂 čo pomohlo neviem..ale začínam veriť že bez alchemilky by to nebolo.. Ešte som zabudla napísať že spolu S alchemilkou som pila aj inofolic ale iba asi od 3Dc do 14Dc ale to len zato aby som ho minula keď som ho už mala.. Ale nemyslím zE ten mi pomohol lebo som ho pila pomaly pol roka A nič..
Ahojte dievčence 🙂 rozhodla som sa pridať do tejto skupiny, lebo od včera sa už aj my s manželom snažíme urobiť malého drobca 🙂 držím vám všetkým palce a gratulujem tým,ktoré sa už dočkali tých vytúžených dvoch čiarok 🙂
Holky ja si neviem prikazat netestovat sak skor. 🙂 Som este len 23 DC ato som mala posunutu ovulku este podla mna teda ni 19, ale 21 ...taze sa to cele este posunie a npriek tomu ako lama si nedam pokoj a som sklamana....myslim, zeje fakt este skoro. Plus mam trochu ping pong v tej bilingsovej metode...ja mam fakt ten hlien lahko pozorovatelny, len nejka nechapem...kedz sa ma clovek najviac snazit...ci od kedy sa objavi, ci v den vrcholu....alebo az 2 dni po
Ahojte kocky tak ja som dnes 27dc zajtra ne/ocakavam prichod mrchy tak som zvedava ci pride alebo nie..od 18dc mam v podbrusku bolesti ako keby mala kazdu chvilku ms prist a teraz sa mi zda ze sa mi aj prsia naliali tak som zvedava ako to dopadne ci to je tym ze pride alebo to je znakom toho ze sa zadarilo..som strasne zvedava na tt som sa este neodvazila ale ak by zajtra ms neprisla idem do lekarne a risknem to..drzim palce vsetkym snazilkam ktore ocakavaju vytuzene // aby ich co najskor nasli
@nyky23 presnne, ja som bola na infolicu 2 krát denne od apríla do augusta, stálo to veľa, ale stálo mi to za to, ak žena túži, skúsi všeličo a podľa veľa snažiliek práve toto bolo zárukou úspechu. U mňa nezabral, dokonca som posledné dni s ním nemala ani plodný hlien, ani žiaden iný náznak ovulácie dobrala som a skončila. Od septembra pijem do ovu alchemilku + femibion 800 a uvidíme 🙂
na začiatku tohto roka som vysadila antikoncepciu, ktoru som brala 7 rokov...menstruacia mi meskala a cyklus som mala okolo 37-42 dni, niekedy vobec. V maji som zacala brat inofolic, davala som si dva sacky denne dva mesiace a potom som to vzdala, lebo to nepomahalo - podla mna 🙂 este som si to dala sem tam v septembri ale to asi len 4x, a uz tyzden som tehotna 🙂 🙂 a to mi lekar tvrdil, ze to bude tazke 🙂
Je to nadherny pocit, ze este nemam brusko ale uz citim, ze sa tam dole nieco deje 🙂. Stacil jeden udobrovaci sex po hadke a bolo to 🙂 a to som nemala ani ovulaciu 🙂
nyky23 noo tazko povedat ja beriem inofolic tiez uzale tri mesiace pri prvej sa nam zadarilona prvu suspu aj pri druhom nepodarenom tehu ale ne pomohol po kyrete zesa mi spustal vyse tyzdna menzes a dala som si inofolic ahned na supu dosiel lebo ja som sa bala ze neprie to by bol tenhorsi pripad kedze som mala aj zapal maternice a jasne ja to tiez nebudem uzivat pokial neuvidim vysledok ja som si onom straasne vela studovala nanete a vela babampomohol co som citala fora same dobre veci kolke nemohli mat babo apo mesiaci dvoch troch uzivania sapodarilo cize za pokus to stoji a uskodit to nemoze len pomoct ja sa toho drzim aj ked najlepsie je nebrat asi nic volakedy zeny nebrali vobecnic a deti bolo ako smetii ja len dufam ze pomozea hej aj alchymelku mam cakam na menstruaciu hned ako pride idem na to 🙂 a som zvedvava dufam ze ta je ozaj fuunkcna 😉 a pomoze nam vsetkym 🙂a baby ktore cakate a idete testovat dajtevediet ako ste dopadli 🙂)
@ zuzkaa8855 mila zuzička ja taky tak :( mrcha dorazila je to nefer fakt takze sa aj ja presuvam k novembrovkam 😠
Nic "krajsie" si zena ktora sa snazi o mimi nemoze zelat ako ked sa rano zobudi a zisti ze dorazila mrcha ☹ dnes som takyto "pekny" darcek dostala aj ja a to som sa pomaly zacinala tesit ze sa zadarilo ked sa ako tak crtali priznaky..ale tie som si asi namyslala☹
Ahojte my sa snažíme a dnes došla mrcha tak sa presuvame na november a dúfam že nám to vyjde a ostanem tehotná 😉
@ivanka158 mila moja ja taky tak :( mrcha dorazila je to nefer fakt takze sa aj ja presuvam k novembrovkam
v piatok som sla s dušickou maličkou k lekarovi ze mi tehotenstvo potvrdi lekar... zial zatial nič nevidel a mne o hodinu na to dosla mrcha ☹ a dnes uz pomaly po nej niet ani stopy....
najviac ma mrzi to ze priatel sa na to tesil, keby ste videli tie očka ako mu bolo do plaču ked si myslel ze ano som a nakoniec som mu povedala ze nie ☹ ach no nič v nóvembri sa budeme musiet viac snazit
baby ja som dnes nevydrzala mam vselijake pocity v brusku a bola som z malou kupit botky tak som si kupila test, menst by som mala dostat zajtra podlajednej aplikacie kde si pisem ked ysom dostala atd a podla druhej az vo stvrtok :( pretoze mam na porovnanie v mobile dve :D ale miestami ma pocit ze mam priznaky uz vyse tyzdna mapobolieva podbrusko ale tak cudne mietamy ako pred menst a miestami ako ked som cakal emmku takze fakt neviem psychika roby strasne zle len ako sa donutit nemysliet na to test vysiel negat :(
tak dnes rano som si na 10dpo robila test a negativ. Ale v robote som okolo obeda citila jemne krce v podbrusku. Prsia ma pobolievaju treti den, krize ma bolia sustavne od ovuly. tak ja uz neviem ci mam hadzat flintu do zita alebo este mozem dufat. 😒 A smadna som dnes ako tava. aj hlava ma bolela.
@anitu ty si ako dopadla?

@mata1512 ahoj, prepac, uz su predane 🙂