icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

minax
30. okt 2014

@petra212 jej, dakujem krasne za odpoved 🙂 velmi silno v to dufam, ale radsej to beriem este tak akobz nic nebolo, nechcem sa predcasne tesit :-/

lucia28988
30. okt 2014

@minax v letaku je pisane myslim po 10 min by sa to uz nemalo brat do uvahy aa moj nazor je ze ak by si bola tehu ciarka vyskoci hned ale neda sa vylucit ze by si nebola tehu skus o par dni neskor spravit co ukaze pretoze taketo vec vedia pekne zmiast cloveka :( aby si mala istotu 🙂

zuzkaa8855
30. okt 2014

@petta87 ahoj ja som uz v novembrovkach dnes 2dc 🙂 tak aspon si pocvicim 🙂

petta87
30. okt 2014

@zuzkaa8855 uz sa pomaly aj ja idem tam prestahovat 🙂

petanka33
31. okt 2014

tak druhý cyklus s clostilom + pregnyl .....držte palce 🙂

kstarina
31. okt 2014

Ahojte babenky mrcha skončila tak budeme ďalej makať na miminku dúfam že tento mesiac to vyjde držím všetkým palce

petkasmetkakilometka
31. okt 2014

@bluka2 Ahoj mala by som zaujem o LH testy. Dalo by sa tych 50 ks ?

katkatonkova
31. okt 2014

@dandy17 ahojky...aj si merias BT?.....

bluka2
31. okt 2014

@petkasmetkakilometka Ahoj, prepac, ovu testy su uz vsetky prec...

Ostava 2x25 HCG testov

radka752
31. okt 2014

Ahojte. Tak aj ja idem k novembrovkám, kedže dnes došla mrcha aj keď sme sa snažili tesne pred ovulkou aj počas a aj po. :/ Tak ďalší mesiac pred nami.

julypetkova
31. okt 2014

tak babenky mi sme sa snazili vcera aj dnes ,tak dufam ze na dalsi mesiac ,november ,si najdem na testiku dve krasne silne ciarocky,manzel nakupil testikov habadej ,tak budem skusat 😀 ,presuvam sa teda k novembrovkam,a prisla som dokonca aj na to ako zistit ze som tehotna skor nez ukaze testik,niekto ma priznaky pri uhniezdovani jemny ruzovkasty vytok a mne sa zase stane aj pri prvom ,aj pri druhom tehot.,sa stalo asi to bolo pri uhniezdovani,normalne ma zacalo zospodu palit alebo stipat,ako keby sa tam zmenilo Ph a mam palive pocity a prenieslo sa to aj na muza .Tak si myslim ze to asi bude to.Stalo sa to uz niektorej z vas? Nemali ste niekto s tym skusenosti? 🙂

katkatonkova
1. nov 2014

@julypetkova ahojky....ja som posledne dva dni mala len take slabucke palenie...a a vytok som mala taky jako keby som tam mala zobar zrniecok krupice....tak snad aj to bude tehu.... 🙂 🙂 🙂

yvanielka
1. nov 2014

@julypetkova Ahoj, ja som mala posledné dni niečo podobné, riadne pálenie a štípanie, nevedela som čomu to pripísať, menš. mi mešká, našla som už aj nejakých duchov...ale nechcem sa ešte predčasne tešiť 🙂

julypetkova
1. nov 2014

@katkatonkova tak ten vytok co spomynas som mala aj ja,ale uz davno a to som tehu nebola ,ale bolo to nejake ochorenie ,uz si nemametam presne co ,ale bola som s tym u doktora a dal mi nejake tabletky do posvy na to,tak neviem pri tehu som taketo vytoky nemala,snad mas pravdu a budes tehu ,prajem ti to 😉 ,ja uz jedno dieta mam,tak az tak mi to nesuri 😀 ,ale strasne rada by som este jedno ,ak nie dve 😀

julypetkova
1. nov 2014

@yvanielka vaaau ,tak to ma tesi ,daj aj nejake foto z testiku,mozno uvidim aj ja dusika 😀

dandy17
2. nov 2014

Tak dievčatá čo hovoríte na to?pred včerom bol duch, dnes toto, dnes som 28 DC, len som si ho robila na základe toho že ma boleli prsia, ale dnes nebolia,nerozumiem tomu, tak snád to nieje zlé znamenie

petanka33
2. nov 2014

dandy17.... si tehu... 😲 presne tento test som si robila na 28 DC pred 7 rokmi.... :O).....a takto isto vyzeral.... 🙂

iuno
2. nov 2014

@dandy17 gratulujem 🙂
tak baby, dnes prisla mrcha, presuvam sa teda do novembroviek.. 😒

dandy17
2. nov 2014

@iuno tak držíme palce, práve včera som sa dočítala, že spermie sú najvýkonnejšie na jeseň a na jar a u nás to už druhý krát vyšlo po snažení ozaj vždy len na jeseň 🙂

iuno
3. nov 2014

@dandy17 dakujem 🙂

alby2014
3. nov 2014

Tak mne po uzasnych duchoch v sobotu meskala mrcha a v nedelu rano dosla, tak ideme dalej... Ale prisaham, ze ked mi zaduchuje este jeden test...ocikam ich vyrobcov 🙂

88bambulka88
4. nov 2014

ahojte...snažilkujeme cca 3 mesiace...v oktobri sme tomu moc nedali, ovulku som mala cca na 10-11 DC -aspoň podla hlieniku..a dnes na 22 DC som začala krvácať... :( zostala som smutná, že prečo tak skoro prišla mrška..ale kuknem tampon po pár hodinách a skoro čistý... :-O čo to môže byť..?

miculiatko
4. nov 2014

@katkatonkova to je mykoza

mirka0703
4. nov 2014

@88bambulka88 ahoj..tak som na tom podobne..snazime sa 3m a pred 2dnami som dostala mrsku tiez a neviem preco o tyzden skor ako zvycajne.... vzdy som mavala presne po 27-28dnoch a zrazu po 21... ☹ tiez som uz trosku dufala.... tak verim ze sa nam zadari dalsi mesiac.... 😉

kudusko
4. nov 2014

@88bambulka88 Ahoj to moze byt uhniezdenie merias si BT?

julypetkova
4. nov 2014

@dandy17 je to jasne ,je to tam 🙂

88bambulka88
5. nov 2014

@kudusko ee, nemeriam práveže.. :(

88bambulka88
5. nov 2014

@mirka0703 jj, presne aj ja tak po 27-28 dnoch mávam zvyčajne...a včera na 22 deň som len cca fakt pár minút krvácala..a od pobedia až doteraz zatiaľ nič. Inak sa cítim normálne...tak uvidíme..počkám pár dní, či príde MS normálna alebo nie.. 🙂

mirka0703
5. nov 2014

@88bambulka88 ja mam zial MS... ☹ ale taku zvlastnu ,,riedku a ciru farbu krvy,, tak snad to u teba bude zahniezdenie... 🙂 drzim palce

88bambulka88
5. nov 2014

@mirka0703 dakujem..uvidíme ...kedtak další mesiac je tu dalšia šanca 🙂 držím palce