Snažilky - október 2014
verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀
@triniti1979 a mam dusika,,, dufam, ze so mnou i ostane 😉 1.foto: vcera vecer, dnes rano. 3. po zaschnuti,,,
@bebe87 asi to bola otázka pre mňa 🙂 či? čo sa týka ovulky ,netuším, ja som skôr mala pocit že tento mesiac som neovulovala, podľa výpočtov som mala mať od 25.10 do 29.10 (na každej stránke prepočítava ovulačné dni ináč ) , bazálnu som si nikdy nemerala a tento mesiac som nezbadala ani výtok. (možno to bude tým že sme sa práve vtedy milovali a pripisovala som to k norme 🙂 ) Snažila som sa nesústrediť a milovali sme sa obdeň (a viac 🙂 ako nám chutilo ) niekedy aj 3-4 dni nič. p.s.: ja predpokladám že 25.10, alebo 27.10.
@bebe87 super, veľmi sa teším .... tak držím palčeky aby silnel a silnel. Nechcem to prekríknuť ale som ti vravela že ešte je šanca 🙂
Určite mi daj vedieť ako si dopadla,
p.s. skús si spraviť test tak o 3dni najskôr, ja viem že je to ťažké vydržať, ale o to presvedčivejšie 🙂
@triniti1979 tak ak zajtra nepride myslim, ze ani nebude treba,,, moja je presna jak svajciarske hodinky
@bebe87 tak len dúfam že nepríde, ale zatiaľ tomu všetko nasvedčuje.... 😉
@triniti1979 no brucho ma boli ako by uz mala byt,,, fuj
@bebe87 to je podľa mňa v poho, aj mňa kedy tedy zabolí, až mám občas strach či je to o.k (a to už deti mám 🙂 ) juuuj dúfam že ti to výjde a budeme spolu tehulkovať 🙂 p.s. ani som sa nepýtala čakáš prvé?
@triniti1979 uz mam 3,5r betara...
ahoj te brali ste niekto Colostilbegyt? dens mi ho napisala mam zacat brat dalsi ciklus mate niekto skousenosti?
Dievčatá, ktoré ste boli alebo ste tehotné, stalo sa vám, že vám asi na začiatku 6- teho týždna zmizla bolesť prsníkov? od začiatku som ju mala manšiu ako pri predošlých teh., ale dnes necítim vobec žiadnu, menštruáciu stále nemám, test je pozitívny, ale asi tak ako posledný krát pred týždnom, čiark a nieje silnejšia, nekrvácam,nemám bolesti ale k Dr. som objednaná až na 24.11. Snád to nebude zlé znamenie, je to vymodlené bábo
@monika11m vytvorili sa mi folikuly sice ale jeden az 4,5 cm a to ma doktor strasil ze ak nezmizne, tak pojde laparoskopicky von, ale chvalabohu sa vstrebal.Tazko povedat ci pomohol alebo nie, niekomu pomohol niekomu nie,zalezi od organizmu.Ja sice som tehotna momentalne ale normalne bez liekov ktore by mi k tomu dopomohli.Ja som ho mala nasadeny minuly rok lebo som mala rozhadzany cyklus a ani som nevedela kedy mam ovulaciu a ci vobec je , no aj tak to u mna nedopadlo dobre-hoci som po nom otehotnela,skoncilo to MA.Tento rok som si dala odsledovat folikulometriou ci a kedy mam ovulaciu-teda kedy je ten vhodny den ,ked ma dominantny folikul dostatocnu velkost aby praskol-to mi stacilo.Pozri pokial to je nevyhnutne ,ze nemas ovulaciu ,teda ze ti nedozrievaju folikuly na pozadovanu velkost tak by som to na tvojom mieste skusila.Citala som ze to vela zenam pomohlo,no niektore si predsa museli dat nadmerne velky folikul laparoskop.odstranit.tazko povedat.Ak nemas innu moznost vyskusaj ho, drzim palce
@dandy17 kazde tehotenstvo moze byt ine , toto ti potvrdi hociktora mamicka alebo hociktory doktor.Ja ale nie som vestica, aby som videla do tvojho vnutra,ci je alebo nie je vsetko v poriadku,iba podla seba viem , ze raz ma boleli potom zas dva dni nie potom zas len bradavky a nic ine, celkovo take zvlastne,je to hormonalnymi zmenami,ktore sa zacinaju diat ,ved si este len na zaciatku.Neboj,vsetko bude ako ma byt, sustred pozornost na ine veci a cas ujde ani nebudes vediet ako.Viem sama aky je stres pred kazdou poradnou kym este necitis pohyby, sama som si zazila 2x MA a dnes som v 29tt. Viem vsak s urcitostoou jedno : co najviac zaujat mysel a telo inym smerom, tesit sa potichucku ze vsetko ide ako ma a verim ze to vide 🙂
@dandy17 😉 bud rada, a neboj prsia ta este budu bolet dost 🙂 tes sa stoho ze si o.k. a skus sa na seba menej sustredit. Drzim palceky. ♡
@bebe87 Ahoj tak ako? Nieco nove?
@triniti1979 stale nic... cakam na ms... test robim rano...
bebe87@ Tak to budu // ciarky ♧😉
@triniti1979 tak to nie su... testik biely... babo nam nie je sudene...
@bebe87 alee bábo príde neboj, nesmieš sa na to takto pozerať. vždy je šanca. Ako dlho sa snažíte?
@triniti1979 od marca... ☹
@bebe87 predpokladám že si bola u doktora, čo ti povedal?
@triniti1979 nebola som nikde... davnejsie som chodila, pri prvom a mala som nadpomer adenoidov, s vysledkami kde endokrinologicka mi povedala, ze maly je zazrak, ze take este nezazila pri takychto vysledkoch,,
@bebe87 júúj a berieš aj nejaké lieky na štítnu?

@triniti1979 mozno... na kolky den si mala ovu?teda ktoreho...