icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

ivanka158
1. okt 2014

aj mne konci za dva dni,tak sa teším,len či to vyjde...ale nádej zomiera posledná :D

zuzkaa8855
1. okt 2014

Mne zajtra ma prist tak uz sa pripravujem na bolest uz aby bolo po nej :(

iuno
1. okt 2014

@silvia662 drzim palce nech sa zadari 😉 ja cakam este len na 1dc... a potom mozme konecne zacat so snazenim. 🙂

silvia662
autor
1. okt 2014

@iuno dakujem pekne a dúfam že aj vám sa čoskoro zadarý 🙂

zuzkaa8855
2. okt 2014

Hlasim 1dc ako som predpokladala tak si idem spravit alchemilku :-/

cucila
2. okt 2014

Ahojte divcata aj ja sa k vam pridavam sice s manzelom sa snazime uz tri roky a presli sme si uz vselicim nam dal dr nadej a ze by sa to mohlo podarit. Dufam ze aj ja konecne uvidim dve ciarky a drzim nam vsetkym palce. Podari sa to!!!! 🙂

eri28
3. okt 2014

Caute baby tak uz zase 2 dni nefajcim, prestalo mi chudit, aj kamoska ma dnes ponukala tak som si dva krat potiahla a nic. Nechuti. Naposledy som to mala ked som bola tehu a este ma velmi bolia prsia, tak mam nadej, ze sa podarilo .V nedelu som mala ovulku cize dnes je 5 den, keby sa nieco podarilo. Som zvedava mam strasne dlhe cykli cize je este skoro testovat.

babuum
3. okt 2014

Baby, pridávam sa aj ja, už skoro rok čakáme na //... Beriem 2. mesiac Inofolic.

julypetkova
3. okt 2014

@babuum vitaj medzi nami,chcela som sa ta spytat kde si zohnala ten inofolic lebo aj ja by som ho cela uzivat kedze sa s mm snazime no neviem ci to nieje len na lek.predpis

babatenko
3. okt 2014

@julypetkova ani sme nevedeli, ako sa nám dcérka podarila, iba jedinýkrát sme si na plodné dni nedali pozor... no a teraz sa od júla snažíme, viem, nie je to ešte dlho, ale nejak som si myslela, že to pôjde hneď na prvý šup.. Nuž, tešme sa z tých princezien, čo máme a uvidíme, čo nás čaká 😵

momamo
4. okt 2014

Ahojte, pridam sa s k vam !! August, september nevysiel tak snad tento mesiac bude nas !! Dnes som 12DC a zacali sme.
@babatenko nazdar a ty co tu 😀 Hanka chce surodenca? Drzim palce

momamo
4. okt 2014

Zeny a snazite sa kazdy den alebo obden?

julypetkova
4. okt 2014

@babatenko aj mi s mm sme si mysleli ze to vijde na prvykrat ,ale myslim si ze som sa nemala spoliehat na ovu testy ,ale pocuvat svije telo a takto to dopadlo,nuz na druhy krat sa nam podarilo tiez na supu,ale potratila som,boli to dvojicky,teraz sa musime snazit skor ,lebo si myslim ze sme zacali az po ovulke aj ked papieriky ukazovali nieco ine,ako som povedala musime zacat skor aspon uz od 10 dna cyklu,moze byt ze ovu sa mi posunula skor ,niekedy som mala az na 14 alebo 15 den,moze to byt aj zakrokom co mi robili pre MA,neviem ale pocitam aj s touto moznostou 😖

babuum
4. okt 2014

@julypetkova ahoj, kúpila som v lekárni, nie je na predpis. Aj z netu sa dá objednať.

zuzkaa8855
5. okt 2014

No je dobre papat vitaminky ak nieje pestra strava.a co vitamin E berie ho nejaka snazilka?

zuzkaa8855
5. okt 2014

@momamo tak ak sa podari teraz od skoncenia mrchy kazdy druhy ale nechcem na silu september sme zmeskali priatel bol na sluzobke a august bolo ale asi sme netrafili.
Ja mam bolesti ked je ovu ale nemam spravny hlien takze uvidime hadam sa postasti kazdej jednej

suldenka
5. okt 2014

Ahojte babulky tak nam sa zadarilo a pre inspiraciu vam posielam moje testiky aby vas to povzbudilo a aby ste sa nevzdavali drzim vam vsetkym palceky nech sa mozte tiez tesit ako aj mi s priatelom 🙂

iuno
5. okt 2014

tak hlasim aj ja - 2dc. bodaj by to tento mesiac vyslo. 😉
@suldenka gratulujem 🙂

suldenka
5. okt 2014

@iuno dakujem nech ti to tiez vynde a vytesujes sa ako aj ja🙂 🙂

koka231
5. okt 2014

ahojte no my sa tiez s manzelom snazime uz dost dlhu dobu :-/ lenze babatko nie a nie prist :-/ ale asi sme sa nesnazili v pravy cas 🙂 ja mam dnes 15dc mala som od rana bolesti v podbrusku a pichanie v lavej strane nic prijemne citala som ze to je jeden s priznakou ovulacie takze som "znasilnila " manzela 🙂 haha no uvidim ci sa nieco podari ale asi tomu moc nedavam velku nadej :-/ a este ktomu sa pridal aj ten priesvytny hlien ale to az po par hodinach od sexiku ...tak uvidim ako dopadnem to bude najdlhsie cakanie pre mna :-/

petanka33
5. okt 2014

Ahojte snažilky, som tu nová /po 7 rokoch/ - predtým som tu bola stále ako na "koni".. 🙂 sme sa snažili o nášho už 7 ročného malého... 🙂
Ale 😔 už 6 rokov sa snažíme o druhého prcka..... tento mesiac mi gynekolog nasadil clostilbegyt a pichol pregnyl.....tak som zvedavá ako to dopadne....držte moc palce! .... 😵 😵 😵
Po tej injekcii mi bolo strašne zle ....som vracala, a hlava ma bolela stráááášne....

suldenka
5. okt 2014

@koka231 ked si mala ten hlien je dobre ale poistite to aj zajtra aj mi sme tak a vyslo to 🙂 😉

danuska24
5. okt 2014

Ahojte, ja som dnes 15DC, ovulka zatial nebola, brala som 5-9 clostil, uzivam inofolic, ale to vacsinou len raz za dva dni. Mala som zacat zajtra brat duphaston ale nebudem ho brat. Vsetkym drzim prsty nech si tento mesiac co najviac z vas najde // 😉

koka231
6. okt 2014

@suldenka zajtra teda dnes mam smolu lebo manzel vcera odisiel do prace a vrati sa v utorok vecer ☹

dandy17
6. okt 2014

Ahoj dievčatá, včera som sa presunula zo septembrových bohužiaľ sem. Tak zas odznova, ale už bez urputného snaženia, infolicov, gélov, jonášových výpočtov, už to nechávam len na prírodu 🙂

suldenka
6. okt 2014

@koka231 nevadi mozno ste zarobily aj v ten den ked si mala hlienik budem na teba mysliet 🙂

mesiacikcik
6. okt 2014

Pekný deň prajem dievčetá, ja sa tiež k vám pridávam. Snažíme sa už tri roky, ale to bolo tak neaktivne, aktívnejšie sme sa do toho pustili až tento rok, od januára..ale aj tak to je len také, že sledujem ovulku a vtedy si dáme na tom zálezat :D, ciže nozky vzdy hore...:D..ale nejako sa nedarí..poslednu dobu mám aj dost rozhádzany cyklus..dost mi to meska, napríklad aj teraz to je uz 12dní..
Doktor vraví, ze som v poriadku a kedže som ešte mlada, tak sa nemáme strachovat, že to príde...ale tie myslienky su nezastavitlne...
no asi len tolko, uz som to potrebovala zo seba dostat 🙂

l.hanzlovicova
6. okt 2014

ahojte dievčatá,môj osobný názor je že to moc riešite,pri prvom dieťati som otehotnela hned,no teraz sme sa snažili od marca,podarilo sa po 5 mesiacoch,ale nikdy som neriešila plodné dni,bazalnu teplotu...podľa mňa to je prehnané..Milujte ked chcete a máte na to chuť a nie iba ked máte plodné dni.Môj názor

koka231
6. okt 2014

@suldenka no moc tomu sance nedavam ze by sme mali uz koncene po 5tich rokos stastie no sak uvidime ...nikdy som sa takto nesledovala ani BT som nemerala ani nic take ani plodne dni som nesledovala no tak uvidim tento mesiac je to take vynimocne 🙂haha

suldenka
6. okt 2014

@koka231 neboj raz motyka vystreli aj u vas mi sme tiez dlho cakali a sledovala som sa potom som sa na to vykaslala neverila som ze to teraz vyslo bol to sok mam 34 rokov a cakam prve babo viem ako sa citis a to cakanie na dve ciarky ako prezivas ale neboj raz sa zadari drzim ti moc palceky 🙂