icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

koka231
6. okt 2014

@suldenka ďakujem veľmi pekne uvidim co teda bude nebude 🙂

dandy17
6. okt 2014

Neviete prosím vás dievčatá aká ma byť bazalna teplota pri MS ? dostala som včera podvečer, ale je slabšia ako inokedy a teplota už týžden 37,2

ivanka158
6. okt 2014

Inak aj ja som mala teraz taku uplne slabu...neviem,žeby to bolo tym počasím :D...Od piatka mi začínajú plodné dni,tak uvidíme,či sa podarí :D

slavomira6
6. okt 2014

ahojte, ako sa mate? asi uz poniektore ocakavate mens a cakate a cakate...no ja som jedna zvas, snazime sa uz 2 r ...po roku sa podarilo ale bohuzial som potratila vo februari....a od vtedy nejak nic....akuratne o tyzden by mala prist menstruacia....no samozrejme ako kazda jedna Dufam ze nepride...uvidime 🙂 prajem vam krasny dnik 🙂

patricia128
6. okt 2014

Baby mám bolesti ako pred MS už 2 dni--MS mám doštať až 13.10....myslíte,že by to mohlo byť uhniezdovanie??

zuzkaa8855
6. okt 2014

@patricia128 a nemavas pms?

patricia128
6. okt 2014

@zuzkaa8855 práveže nie

silvia662
autor
6. okt 2014

poslušne hlásim mrcha skončila a vrháme sa na snažilkovanie :D :D :D

emdy789
7. okt 2014

Baby pridávam sa k vám....snažíme sa už dlhšiu dobu a dúfam, že tento mesiac je ten víťazný 🙂 držte palce nech sa za dva týždne ukážu 2 // 🙂 asi by som odpadla od šťastia 🙂 Všetkým snazilkam prajem všetko dobré a nech na teste uvidíte svoje // vytúžené 🙂 Pekný deň

momamo
7. okt 2014

Ahojte, tak ako zeny? Snazite sa poctivo 😀 My makame od soboty a uvidime, ovulka prebieha asi od vcera tak uvidime, v nedelu vecer sme si to poistili a este aj dnes rano. Celkom sranda plodit druhe dieta, nakolko prve nam trvalo dlho a bola som sledovana u dr ohladom ovulky a toto druhe nechavame na ,,nahodu" ...
Vsetkym vam drzim palce, nech sa tento mesiac spolu vytesujeme s pozitivnymi testami !!! 😅

koka231
7. okt 2014

ahojte no viete co ja si nemeriam BT ale dnes rano som si merala a mala som 36,4 v nedelu som mala take krce v podbrusku a bolest na lavej strane cely den ..tak akurat citam ze kazda tu ma po ovu vecsiu teplotu a ja len taku nemohol to byt ten anovulacny cyklus :....manzela som vtedy znasilnila 🙂 ale postupne ked tu citam a dnes rano ta teplota tak tomu moc neverim ze by to bola ovu ja uz neviem ☹ poradte

avi24
8. okt 2014

@dandy17 a aku mavas teplotu normalne? Ja ked som si meriavala som mala okolo 36,7, ked nabehla ovulka tak mi stupla na 37,1 a tak sa cca drzala az do MS, ked som dostala tak mi klesla spat na tych cca 36,7

avi24
8. okt 2014

@koka231 z jedneho merania nemozes vyvodzovat zavery...znama mi hovorila, ze ona mavala teplotu okolo 35,6 a ked jej vystupila nad 36 tak to brala, ze jej nabehla ovulka...

eri28
8. okt 2014

baby mi sme uz po ovulke, cely vikend sme snazilkovali, tak teraz uz len cakat necakat mrchu 😀 .Okolo 16 oktobra tak uvidim co ma caka.

fannyb
8. okt 2014

Ahojte, neviem kde zaradit otazku tak skusim tu mozno niekto poradi... s manzelom chcem pi 2chlapcoch babiku precitala som hadam vsetko akona dievca...kupila ovu testy... teraz 3.10 skoncila menstruacia zaciatok bol 28.9 ovulaciu mam tesne po MS, robila som testy ovu a ked ssa objavila druha ciarka tak sme sa snazili ale nebola super silna a dnes ziadna ciarka a dodrziavala son aj prijem menej tekutin...ako mi odporucali..moze byt ovulka fuc? ved ani nebola poriadna..som uz sialena oboch chlapcov sme pocali na prvy sup ale tak na 7 den po menstruacii a na babu treba vraj pred ovu ja uz neviem poryadte mi prosim. Vopyed dakujem za nazory

petra212
8. okt 2014

@fannyb
ovulačný test je pozitívny iba vtedy ak je druhá čiarka rovnaká, alebo silnejšia ako tá testovacia.
Ovulačný test totiž môže dať druhú čiarku vždycky. Ak je ale slabšia ako tá testovacia je to negatívny výsledok, aj napriek tomu, že tam tá druhá čiarka je.

fannyb
8. okt 2014

@petra212 aha, dakujem mam aj kratky cyklus... 23-24 dni a menstruacia trva cca 5 dni ja uz nevien ☹

petra212
8. okt 2014

@fannyb
na ovu testoch má napísané, že pokiaľ je čiarka slabšia ako testovacia NIE je to pozitívny ale negatívny výsledok,
tá tvoja druhá čiarka čo sa objavila bola aká? bola rovnako silná alebo silnejšia ako tá testovacia?

momamo
8. okt 2014

Tak uz mam po ovulke, tak len cakat ...

schatzeli35
8. okt 2014

Ahojte dievcata, pridavam sa do skupiny snazilkovania v oktobri, tak dufam ze sa nam to podari. Prajem vela uspechov aj ostatnym snazilkam 🙂

nelka79
8. okt 2014

@katusa16 ja som tiez bola tehu medzi 5-6tt som zacala spinit potom uz aj krvacat , nechali ma v nemocnici ale nic nepomohlo 2 maja sa to skoncilo. teraz sme mali pauzu 6mes, aby sa maternica zregenerovala. no a teraz sme uz v plnom prude snazilkovania 🙂
tak dufam baby ze nam to teraz vyjde, drzim vam palce

nelka79
8. okt 2014

@kubisova to je este v norme, ja som ju dostala po kyrete na 7t. a tebe vraveli nieco , ze kolko by ste mali pockat? lebo mne 3 dr, 3 rozne nazory, cakat 3mes, 6 mes a nic necakat. ☹
ale sme pockali tych 5,ale teraz sa uz snazilkujeme.

nelka79
8. okt 2014

@zuzkaa8855 ahoj. aj ja mam zakupeny alchemilku, len neviem kedy by som mala zacat pit, a dokedy.

nelka79
8. okt 2014

@momamo ja tiež, ja som 3DPO. 🙂 dufam že to vyjde 🙂

momamo
8. okt 2014

@nelka79 alchemilka je uplne zbytocna, radsej si kup obycajnu kyselinu listovu alebo este lepsie je mat prijem vitaminov, z beznych veci ako ovocie a zelenina !!!

fifitko25
8. okt 2014

@momamo pamatam si ta z prvosnaziliek a drzim palce 😉 tiez sa snazime o druhe.... Pri prvom sme tiez boli sledovani kvoli ovulke, co bol u mna problem, teraz sme to nechali ma nahodu a cakame uz 9cyklus ☹ preto som.dnes bola ma gynde na kontrolu a zistili sme, ze tento mesiac ovulka bola, tak snad sa podarilo...
Drzim palce aj vam 😉

nelka79
8. okt 2014

@momamo ja beriem už 3 mes. femibion 800. predtym som brala gs mamavit ale v lekarni mi povedali ze toto je najlepsie, tak som si to kupila aj ked je to dost drahe.......

momamo
8. okt 2014

@nelka79 femibion je len obycajny reklamny tah, ver mi !!! Staci si kupit uplne obyvajnu kys. listovu ale jest zeleninu a ovocie. Ja momentalne nic neuzivam a ani to nemam v plane 😉

bandikovajana
8. okt 2014

@nelka79 ahoj alchemilka sa pije od 1DC max 2 týždenne potom pauza mne pekne upravila cyklus ked som vysadila HAK

jaanulienka
8. okt 2014

Ahojte neuzivate niektora kotvicnikovy caj?