Snažilky - október 2014
verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀
Ahojte. Tak mne sa ovulka pomaly blíži. Tak veľmi túžime po tom aby nám to vyšlo.
@radka752 kedy ti ma prist ja mam 30dnovy pravidelny 6,mi skoncila mrcha tak uvidime kedy ale predpoklad cca 15,16,17
@bandikovajana ahoj z leta hadam tento mesiac vijde 😅
@zuzkaa8855 no ja tiež tajne dufam ze uz si nájdem čiarky o pár dni
@bandikovajana ty uz mas po ovulke? Hmm no tak to ti drzim prsteky
@zuzkaa8855 neviem isto ci je uz po nej ale som 16DC
@zuzkaa8855 ano viem, aspon to mi uz upravili 🙂 nemala som preto som vobec zacala chodit po doktoroch. ale teraz je uz to ok, 🙂
@zuzkaa8855 no ja papam aj zo zahrady všetko možne, co ma sezonu, aj salaty jem v peknom mnozstve.a aj femibion.
@zuzkaa8855 No aj ja som rátala tak nejak. Ale mám pocit, že nakoľko my minulý mesiac meškala mrcha, že tentoraz mi dôjde ovulka skôr ... teda mám také pocity akoby mala prísť už tento víkend. Musím si kúpiť ovu testy lebo už žiadne nemám. Takže nie som si istá. 🙂 Pre istotu využijeme každú voľnú chvíľu 😀
@radka752 ja som si tiez objednala testy tak bud aj testovat 😲 aj ked mi nesnazilkujeme o sto tristo tal dufam ze sa trafime 🙂
Ahojte,
ja pijem "raráškuv čaj" - zo zdravého obchodu... :O) 🙂
A beriem Femibion 800 - tiež mi poradili v lekárni - že je to najlepšie teraz na trhu.
A som po pichnutí pregnylu už 7 deň......tak držte palce! Po 6 rokoch by sa to snáď už mohlo podariť... 😎 😵
Caveste oktobrovky! Pripajam sa, pripravit sa a startujeme 😊 my cakame mrsku akurat,tak uvidime. Ideme na to len tak, ze az sa podari bude, az nie, nevadi. Este som kratko po vysadeni HAK. Vy ste teda ako na tom?
Drzim palce vsetkym, nech je to co najskor! Ja som vcelku zvedava ako dopadneme, lebo pred rozvodom sme s ex skusali asi 4 mesiace a nic. Momentalne mam uzasneho priatela uz dva roky a nechceme sa uz tomu branit.
Ahojte, ja sa k vam pridam tiez, MS mam dostat v pondelok, mozno skor...snazili sme sa v den OVU, aj den pred. Predvcerom som mala ducha na Pepipo teste, vcera a dnes podivni duchovia na Mamateste. Ciarky boli v limite, ale potom takmer uplne zmizli... Som 11DPO, takze asi pockat 😒
Ahojte babulky, aj ja sa pridavam.. dnes som 18DC a asi 8 alebo 9 DPO s tou ovu si niesom celkom ista pretoze mam cyklus nepravidelny tak 33-35 niekedy aj 40. Je mozne ze by som uz mohla citit nejake tie priznaky? nie je to skoro?
@zuzu12345678 myslim,že nie je skoro 🙂 Minulý rok,o takom čase som bola tehu,ale nedopadlo to dobre a na 8deň od ovulky,mi bolo zle a palila ma zaha (to som mala cele tehu predtym)tak som tušila,že som tehu 😀 Ahojte oktobrové snažilky,že prečo vás čítam?🙂 Chceli by sme ešte jedno babo.Ako som už pisala,minuly rok som mala MA (3 v poradi)ale tie 2 MA boli ešte pred najmladšou dcerkou.Ms mam dostat cca 17teho,ale včera mi bolo zle od žaludka,tak uvidime či sa zadarilo 🙂
Čaute baby 🙂 zas sem píšem 🙂už som si sľúbila že kým nebudem tehotná nenapísem, ale nedá mi to.. som 28 DC. Test som si nerobila. Posledne V júli boli strašne. Tak som si sľúbila že už nikdy nebudem skoro testovať. Asi týždeň som testovala..Mala som takú síce slabsiu // lenže nezosilnovala skôr naopak. Bol to asi najhorší týždeň.. Tá neistota... V auguste som bola riadne chorá. Napchali do mňa antibiotiká A nakoniec zistili že mám mononukleozu. Mám síce diétu ale tento mesiac sme sa už snažili.. tak som zvedavá.. Pila som alchemilku tak uvidím 🙂
@nyky23 niekedy antibiotika tak vycistia organizmus, ze sa prave moze zadarit... telo potom nebojuje, a ono sa to udrzi... poznam take pripady. takze hlavu hore a pozitivne mysliet 😉
ja dnes zasa duchujem, bolesti akoby kazdu minutu mala prist MS, ale este ma den cas.. vcera sa pridala hlava, dnes krize... sama radost... o tom co som pojedla ani nevravim...
ach baby, uz ma nebavi stale pocitat, ocikavat papieriky a "skakat" na muza vzdy ked su // .
Uz sa to zvrtlo na totalnu vyrobnu deti. O par dni cakam mrchu, brucho ma boli, stale rozmyslam ze ci sa zahniezduje, alebo je to len z mrchy. 😒
baby mna uz par dni bolia prsia, moc sa nezvedcili, ale neskutocne pichanie. Mrchu cakam az okolo 15, 16, 17 mam teraz uplne rozhadzani cyklus zrazu sa mi posunul na 30 dni, tak ani neviem presne kedy ta mrcha ma prist. Ale tie prsia sa mi nezdaju jako predmenstruacny syndrom, taka tupa bolest tak som zvedava ci sa zadarilo. Moc sa mi do testovania nechce uz ma nebavia ty duchovia a potom pride mrcha, tolko penazi vyhodenych, skor jako 18 teho asi netestujem 😉 .
ja to mam naopak, mne sa zvacsili o 5 cm v obvode, viem to lebo sa meriam, lebo mam dietu... ale nebolia. Zato su sama modra zila, aj na bradavkach, pozeram na to jak mimozemstan. Ale boli ma brucho, uz je zo mna aj pekna stekna, chlap rovno zdrhol von, lebo to nevydrzal. Takze to skor vidim na ms. napriek tym duchom 🙂
@katkarv Ahoj Dakujem za odpoved 🙂 uvidime ted co z toho bude 🙂
Ahojte babule tak ja ocakavam v najblizsej dobe ovulku horsie je ze neviem kedy presne ma prist a do testov sa mi priliz nechce tak som zvedava ci sa nam podary sa do nej trafit alebo to opat nevyjde drzte palce..dufam ze uz sa konecne zadary

@nelka79 ahoj ja ju pijem od1DC do 8DC ale ma sa pit do ovulky ak vies kedy ju mas