Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@subbinka
No tak to Ti závidím,že tá Mrcha nejak neboli.Ja keď mám dostať mne idú kozy odpadnut,kríže ma bolia,a ked dostanem,fuuuu,nechci vedieť,dobre že sa po stene neskriabem ,fakt.Ja mám mrchu od 11,nič nezaberá,ibalgin je môj kamarát,bolesti sú hrozné už teraz prvé dva dni,nič mi nezabralo,vraj po pôrode to bude ok.Lenže nie a nie sa dopracovať k 2// 😠 Ale teraz čakám do utorku čo bude ,tak snáď tento mesiac 😵 😵 😵
@danielka20101989dadus ja mám ms od 9 a tiez som pred uzívanim hak mala take bolesti az som do steny buchala s nohami teraz tiez uz mi tie bolsti začinajú najhorešie ze ja mam bolesti aj cez ovu
@inngrid no to je zaujimave, konecne som to pochopila,a le pisu tam teda aj to ze "K takému výraznému nárastu LH hormónu, ktorý sa prejaví dvoma rovnako hrubými čiarkami, a ktorý potom spustí ovuláciu, dochádza len na niekoľko hodín. Je možné, že testujete pred nárastom hormónu LH, keď čiarka ešte nie je taká výrazná, a po tomto náraste, keď už nastal pokles LH a čiarka už nie je taká výrazná."
Takze ziadne polemiky a sup na chlapa 😀
A inak este tie bolesti cez ovu...ja tiez mam a teraz ked robis testy aj, ako prebieha ta bolest? koresponduje to s testami, ze vlastne teraz by ti mala prebehnut ovu a bolesti sa zmiernuju?
@tamarka9 vies čo sledujem sa teraz po vysadení dost aj hlieny si - napríklad uz ked mam taký 10-11 DC začinam si sledovat hlien na papieri potom sledujem čo a ako kolko dní či uz je ovu test mna teraz neskutočne asi tak 3-4 dni dozadu začali normalne ze boliet ako keby vaječníky ako keby som citila ako mi vajičko putuje dolu 🙂 a dnes teda ziadny hlien ani včera uz nebol a hlavne ma kríze zase bolia ako pri ms ako keby som mala dostat a ked mi začal hlien aj ma prsia zaboleli 1 den tak myslim ze to je take ako pri ms len trošku slabšie ale suvisi to aj so vznikom a zanikom hlienu 🙂
ty mávaš take?
@inngrid no ja som minule ten hlien skoro vobec nesledovala, ale kedze pri HAK som nikdy nemala ziadny vytok, teraz som mala prave vetedy ked ma bolel vajecnik tiez tak cca 4 dni. Len neviem ako vyzeral a podrobnosti, teraz budem viac sledovat. Inak potom uz hlien ziadny nebol. Len tiez niektora pisala, ze ked boli brucho tak rastie folikul a ked praskne a uvolni sa vajicko vtedy bolesti prejdu a treba sa aj potom snazit.
@zuzik_24 tak som rada ze nie som sama, lebo potom si naozaj pripadam niekedy ako nymfa a niekedy ma to az nastve, ci sa mu uz nepacim alebo co, ale potom ma zase ukludni, ze dobre viem, ze on je taky uz od zaciatku a ten prah potreby ma trochu nizsi ako ja. Ale ukludnila si ma ze je aj taky druh 😀
@inngrid
Ja som si vždy myslela,aa to prejde casom,a bude dobre,ale je to horšie a horšie.Sa smejem,lebo keď chlapovi vravím,že mi je zle a ráno príde Mrcha,tak on len kuka,"Mami,ty si veštica!" 😀 ale veruže mi nie je do smiechu keď dostanem...ale tento mesiac dúfam NEDOSTANEM!!!
@tamarka9 a vtedy ani hlieny nebyvajú 🙂 tak tak treba sa trošku sledovať 🙂
@danielka20101989dadus tak poprosím tam toho hore nech to vyjde!!!!
@tamarka9 no, tiež ma občas napadne to isté, že či ho ešte priťahujem, ale potom to zahodím za hlavu a neriešim to... ono treba ísť na tých chlapov opačne... nie ich uháňať, ale zvádzať, tak nenápadko... ja som raz niečo piekla v rúre (tuším mäso) a išla som akože hore na wc (inak máme aj dole), priateľ pozeral tv. No a vrátila som sa v priesvitnej nočnej košieľke so samodržiacimi pančuškami a v lodičkách akože idem skontrolovať to mäso v trúbe. No a som si ho nevšímala, že nech tedá pozerá tv, no čo myslíš, vydržal pozerať tv? 😀 😀 😀
treba tým našim chlapom nechať priestor, akože my nechceme, to oni nás chcú, potom to pôjde lepšie 🙂
baby ja som asi nejaka divna ked vas citam 😒 ja toho mojho vobec neuhanam ja uz som asi v takom pohodlnom vztahu alebo co ☹
@tonjadabik2 no sak nezalezi na tom, ci merias alebo nie, pokial sa podla toho neriadis pri sledovani ovulky a ktory DPO si. Myy ti vseeeetky vsetulinyk drzime palceky aby to vyslo, aby si si o par dni nasla //, len mozno ak si nemerala dobre, tak si este len nejaky nizky DPO a preto nemas este na teste //..takze my tym len chceme povedat, ze cakaj a prajeme ti, aby to vyslo 🙂 a nehaster sa! my tu nie sme preto, aby sme sa s niekym hadali 🙂 alebo zeby to uz tehotenske hormony sposobovali vykyvy? 😀
@danielka20101989dadus no to ta fakt lutujem neviem ja sa bojim toho porodu zevraj baby ktore nemaju bolestive kramy tak maju bolestivy porod ale neviem ci je to pravda len uz sa tych dvoch ciarok dockat teraz mam akurat kramosky tak dufam ze sa tento mesiac podari koncom augusta som vysadila hak, ty sa odkedy snazis respektive snazite
@tinkylinky no aj ja mam niekedy pocit, ze mame pohodlný vztah uz sme vela rokov spolu ale tak teraz chceme tak ja si to viac sledujem tak viac sledujem tieto veci ze kedy by bolo lepšie mat ten sexik ako nemat 🙂
@wildroses no presne motyka vystrelí he moje slová!!!! 🙂 tak ty sa aspon sleduj papkaj kyselinu a bud ako ´budúca zodpovedná mamička 🙂 ale ja inak nič mam taku slabu ovulku tento cyklus tak som sa rozhodla ze další cyklus ak pride ms sa radšej premeriam predsa len som po vysadení hak tak pre istotu 🙂 inak nové nič snazilujeme práve tento tyzden 🙂 teda od min. víkendu
baby a teraz otázka viete si predstavit ze pocítite prvé príznaky tehu?
a potom zitite ze ozaj ste tehu?
lebo ja budem asi riadne zmatená ze čo čo čo čo čo čo čo sa to deje 🙂
@inngrid no ja tiez rozmyslam ze sa budem asi merat kazde rano, aj ked tato predstava mi uz teraz pripada otravna, ale pre babatko urobim vsetko co bude treba 🙂 kyselinu papam statocne uz pomaly dva roky 😕 tak sa tak trochu cudujem ked niektore zeny zufaju po 2 mes ze sa im nedari, my sa snazime uz pomaly dva roky 🙄 ale nevadi, viem ze raz budem maminou 🙂 🙂
@wildroses ja dufam, ze to tal dlho trvat nebude lebo mne hrozí ze ma dajú na lieky naspat ak sa mi zhorší zdr. stav alebo ak sa mi dlho nebude darit trošku to mam tak v hlave I ked nechcem a snazím sa nato nemysliet ked mi začnú nejaké tie bolesti čo mavam nedá sa to - nato nemysliet ale tak tiez sa snazim byt taka pozitívna ako ty!!!! 🙂 a hlavne sa teším, ze sú tu všetky kočky take super pozitivné a príjemne

@subbinka myslíš tu vrchnú ? dnešnú? hej ako niečo tam je ale to má byt silná ako kontolná ani tá včerajšia nebula taka silná ako kontrolná tak neviem pre istotu dnes sa mm povenujem 🙂