icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

bibi263
7. sep 2013

@janiinka2 ale tak toto doberies a bude to ok a mozes naplno zacat. mna este len vysetrenia cakaju ale aj tak dufam ze by sa to mohlo teda uz konecne podarit

bibi263
7. sep 2013

baby nahodou sa tu nenachadza medzi vami taka co riesila problem ze mala viac muzskych hormonov ako zenskych a preto sa nepodarilo otehotniet? dakujem

gladriel
7. sep 2013

holky premyslam ako s inofolicom kedze som nasla super akciu mam aj gynex a neviem ci to mozem spolu nemate nejake skusenosti

kareta21
7. sep 2013

@bibi263 snazime sa od februara..pred rokom som otehotnela, no bohuzial v 8 tt som potratila..teraz beriem duphaston kvoli nepravidelnej menstruacii..

janiinka2
7. sep 2013

@bibi263 No ja beriem inofolic este len od stvrtka od 1.dna cyklu.Ja ho mam zatial ako svajciarske hodinky presny,no to este nic neznamena,teda inofolic beriem kvoli podpore kvality maternice.Tym padom ti ale neviem povedat za to spinenie.Ale je aj pravda,ze tento krat som nemala tak neskutocne bolestivu MS,tak mi to asi prospieva.O mesiac budem mudrejsia,co to so mnou porobi 😀 O inofolicu sa inak dost diskutuje,teda na otazky odpoveda gynekologicka na stranke lejdy bla bla bla a neviem,musim kuk 😅

janiinka2
7. sep 2013

@bibi263 vdaka za podporu.a teba co za vysetrenia este caka?

tana85
7. sep 2013

@bibi263 dakujem za odpoved. dnes rano som tiez skusila a slaba ciarka
vysla asi za minutu...este je skoro v nieco verit :/

tana85
8. sep 2013

dnes mam den MS a test mi stale ukazuje slabu
ciarku... vidite ju tam?

tana85
8. sep 2013

@tana85 vrchny test je 14 dpo, pod nim 15 dpo a dnes 16 dpo. vysledok bol uz dnes
zretelny zhruba po minute ako pise pribalovy letak

kareta21
8. sep 2013

@tana85 ciarocky su krasne viditelne..gratulujem 🙂

tana85
8. sep 2013

namiesto spinenia mam kremovy vytok, ale nejake dalsie "priznaky" som nepostrehla. BT sa drzi stale hore🙂 dakujem dakujem, nejak mi to este nedochadza

janiinka2
8. sep 2013

@tana85 bol by az hriech tvarit sa,ze to nevidime.gratulujem a drzim palce,nech sa to dobre vyvija 🙂

gladriel
8. sep 2013

@tana85 Gratulujem a nech vsetko ide bez problemov.

tana85
8. sep 2013

🙂 jeej, dakujem. tesim sa a nejak tomu neviem este uverit

gladriel
8. sep 2013

Tak testik za mnou s negatívnym vysledkom dnes ma prist mrcha a necítim žeby mala prist.ráno skúsim testom testnut znova.cítim skôr opak.už aj ked sa najem cítim žalúdok v krku a únava fuuuu.

ciaaa
8. sep 2013

@janiinka2 aha.. tak snad to nie je az take zle 😀

ciaaa
8. sep 2013

@tana85 jeeej.. gratulujeeem 😉 nech to vsetko dobre dopadne 🙂

ciaaa
8. sep 2013

@kareta21 ahoj.. drzim palce nech to konecne vyjde.. ale hlavne, nech to dobre dopadne 😉

ciaaa
8. sep 2013

@bibi263 tak vitaj medzi nami.. 😀 a co ake vysetrenia ta este cakaju?

bibi263
8. sep 2013

@ciaaa no zajtra idem na krv a ide mi robit hormonalny obraz a uvidi sa kde je vlastne problem. na sone bolo vsetko v poriadku aj s maternicou aj vajecnikmi. tak uvidime. sama som zvedava.

bibi263
8. sep 2013

@tana85 tak toto si myslim ze je jasne. tesime sa velmi.

bibi263
8. sep 2013

@janiinka2 no ja som praveze pri uzivani inofolicu mala opacny problem. mala som spinenie a kramy som mala take silne ze som skapinala. a aj bolesti velmi silne.

ciaaa
8. sep 2013

@bibi263 zajtra drzim palce.. nech je vsetko v poriadku 🙂

kareta21
8. sep 2013

@ciaaa dakujem..aj tebe drzim palce..

bibi263
8. sep 2013

@ciaaa dakujem krasne.no dufam bude vsetko ok.uz sa neviem dockat vysledkov.dufam ze sa nam to podari.

zuzu1104
9. sep 2013

@inngrid ja neviem, ale včera prebehla ovulácia, takže to mohol byť znak toho

zuzu1104
9. sep 2013

Žienky, takže včera prebehla ovulka, snažili sme sa poctivo celý víkend, tak sa hádam zadarilo, držte palce 😉

ciaaa
9. sep 2013

@bibi263 kedy si mala pri inofolicu spinenie? pred ci po kramoch? ja som mala min. tyzden pon-str. kramy.. v piatok spinenie a dnes zase spinim 😠 nechapem.. ci je to tym inofolicom.. ci este nejake nasledky po MA 😒

ciaaa
9. sep 2013

@zuzu1104 drzim palce.. urcite sa zadarilo 🙂

gerci90
9. sep 2013

čawte tak kedysi som založila skupinu snažilkujeme od marca 2013 a myslela som že sa nam to podarí ale žial nastali dake zdravotne problemi a aj manžel cúvol tak sme to nechali tak ,ale mna silná tužba po druhom bábu neprešla a preto zas argumentujem mužovi prečo áno a zatial sa mi v prehovaraní darí tak hadam tento mesiac zacneme snažilkovat a už naposledy so štastnym koncom 🙂 tak vám ostatnym držim palce. 🙂