icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

senselinka
18. okt 2013

Dobré ránko, dievčatá, čo to čítam, aké mrchy? 😠 😠 😠
Ale aspoň sa môžete snažiť ďalší mesiac 😀

@zuzu1104 Zuzinka, 12 DPO ešte čiaročka nemôže byť silná, ak sa vrátiš späť na tú moju fotku, tiež bola ledva viditeľná a potom to už šlo intenzívne. Neboj, ešte nemáš ani termín MS, bude to fajn.
Ja by som najradšej testovala 3x denne, taký mám strach... a pritom dobre viem, že pozitívny test ešte vôbec nič neznamená... okrem toho, hcg nevylučuje bábätko, čo obe dobre vieme, takže ani silnejúci test nezaručuje, že bude všetko OK. Ja som mala včera brutal depku, že určite to zas nedopadne dobre, že určite mi tam rastie iba dutinka a bábätko tam nie je, hrozne sa bojím, že sa toho dieťatka proste nikdy nedočkáme 😔 Neviem si to ani predstaviť, mať aspoň jedno bude pre nás totálny zázrak.
Vy to dieťatko už máte, takže aj keď už máš za sebou jeden potrat, určite bábo dokážete mať a tak to aj ber, že vtedy to bola len zlá náhoda alebo ešte nebol správny čas 😉
Držím palce, nech sme obidve OK, budem veľmi šťastná 😎

subbinka
18. okt 2013

@tamarka9 no mojej svagrinej tiez maly nebol chory a ako nahle ho dala do skolky je vkuse chory vyzdravie a o dva dni nanovo alebo po vikende ide zdravucky a hned ochorie a trva to uz dva roky. ja som mala po vysadeni cyklus 37 som zvedava kolko bude teraz a kedy vlastne dostanem to bude moja druha skutocna mrcha po vysadeni Hak

subbinka
18. okt 2013

@19klara86 ahoj moja tak ja myslim ze MS sa uz nedockas lebo mas priznaky tehotenstva skusila si si spravit testik?alebo navstiv gynekologicku

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@inngrid
😅 aj Ty 😅

zuzik_24
18. okt 2013

@danielka20101989dadus jasne, budeme bojovať s tou mrchou jednou škaredou, kopnem ju do kelu, potvoru jednu 😀 ďalší cyklus už to vyjde 🙂

tamarka9
18. okt 2013

@19klara86 sem patria vsetky otazky, keby si citala co ja sa tu niekedy pytam 😀 Takze ty si dobrala balenie, prisla pseudomrcha a zacala si brat dalsie, z ktoreho si uz zobrala len 3 tbl a potom prislo zase slabe krvacanie a otvedy uz uplne nic?

zuzik_24
18. okt 2013

@inngrid do Vajnor ideme, tam sa to koná každý rok 🙂

inngrid
18. okt 2013

@senselinka krásne si to tej Zuzinke napísala
si silná zena a máš môj respect!!!!
kazdá sa tu trápime so svojimi vecami kazdý mame ten svoj kríz ty a ja v našich diagnozach takze I ked nepoznám stratu dietatka z časti ta viem pochopit a ver mi ze ti to moc moc prajem a moc sa za Vas dve modlím!!!!

inngrid
18. okt 2013

@zuzik_24 hmmmmmmmmm no neviem či mm nevytiahnem večer lokšu 🙂

zuzik_24
18. okt 2013

@tamarka9 ahoj moja, ďakujeme, si zlatá. 🙂
prečo máte posledný pokus? Ospravedlňujem sa, ak si to tu už písala, asi som to prehliadla... Teda ak chceš o tom písať. 🙂

rencici27
18. okt 2013

Ahoj babulky tak mrcha prisla bohuzial 😢 ,sak to poznate 😢 aj ked velmo zvlastna nikdi som nemala taku mrchu mam ciri vytok s vlaskami krvi a prsia ma neskutocne bolia,co som nikdy nemala a este aj o 5 dni skor co sa mne nestava

tamarka9
18. okt 2013

@inngrid ja som dnes len 13DC, ako som ti pisala predvcerom a vcera som mala silne bolesti a vcera vecer ze bum, uplne za chvilu to uplne preslo, tak riesim ci to mohla byt ovulka tak skoro ze 12 DC...

zuzik_24
18. okt 2013

@monika541 no slniečko sa asi niekde zastavilo na pokec, preto mešká 😅
husacinku si dám teda aj za Teba, ale nie moc, lebo veď sa nezmestím potom do nohavíc 😀
Pusinka Anik, nech nebolia zúbky. 🙂

zuzu1104
18. okt 2013

@senselinka Zuzik, hlavne kľuuud, všetko je v poriadku a bábätko o dva týždne uvidíš na UTZ, ja v to verím, všetko bude fajn. Toto bábätko bude najsilnejšie, aké som kedy videla, uvidíš. 🙂
Musíme sa dohodnúť, že všetky negatívne myšlienky pošleme do teplých krajín, dobre? Fraxík pomôže, uvidíš 🙂 Aj Pán Božko pomôže ak v neho veríš, ak nie, tak ja áno a ja verím, že pomôže. 🙂
Potom som si pozrela tvoje testíky a ukľudnilo ma to trošku 🙂 Ukľudnilo ma aj to, že pri tom predošlom tehotenstve som mala takého ducha až po 2 týždňoch meškania menzesu. Ale ako hovoríš ty, tak HCG vôbec nenaznačuje to, že či sa v dutinke bábätko nachádza

zuzik_24
18. okt 2013

@inngrid lokše sú fajnovučké, mňamky 🙂
vytiahni mužíčka niekde von, dajte dobrú prechádzku. 🙂 ja si dám lokše a Ty ich dnes za mňa na prechádzke vychodíš, ok? 😅 😀

tamarka9
18. okt 2013

@zuzik_24 ano pisala som,a le je mi jasne ze pri tom kvante informaciii sa to neda pamatat 🙂 No preto lebo ja koncim ku 31.12 v praci a zatial nemam nic nove a su dost suchoty na trhu prace. Tak sme chceli babo, ale matersku by som dostavala len pokial by som tehotenstvo oznamila este v pracovnom pomere. A nezacali sme skusat skor, pretoze povodne mi vo firme tvrdili, ze mi predlzia zmluvu na dobu neurcitu, tak sme s mm chceli dovtedy pockat a potom sup na to, ale namiesto toho mi minuly mesiac oznamili, ze koncim ☹

19klara86
18. okt 2013

tamarka9 - presne ako si napisala 🙂 teraz neviem ci cakat MS alebo sa testnut, dalsiu MS podla stareho cyklu, co bol 28 dni by som mala dostat na buduci tyzden.

zuzik_24
18. okt 2013

@senselinka no, nejaké tie mrcha príznaky a mršky nás tu tápia... 😠 ale neva, idme ďalej 🙂
Posielam objatie, aby si nebola smutná, fazuľka je určite pekne zabývaná, robí si tam pohodlie a váľa sa tam. 🙂 Tentokrát to vyjde! 🙂

zuzu1104
18. okt 2013

@tamarka9 no tak by mohlo aj byť, že si mala na 12DC ovulku, keď máš 26-27 DC. Ono je to tak, že poovulačná fáza väčšinou trvá 14 dní, ale to tiež nie je pravidlo, lebo naozaj sme každá jedinečná. Keď nevieš zistiť, kedy je ovulka, tak proste sexíkujte každý deň alebo každý druhý deň. Od 9DC až po 16DC.

19klara86
18. okt 2013

@subbinka myslis? Nechcem sa unahlit a byt sklamana, este skusim pockat...mozno 🙂

19klara86
18. okt 2013

@tamarka9 presne ako si napisala teraz neviem ci cakat MS alebo sa testnut, dalsiu MS podla stareho cyklu, co bol 28 dni by som mala dostat na buduci tyzden.

zuzik_24
18. okt 2013

@tamarka9 aha, už si spomínam... dnes je to so zamestnaním naozaj veľmi ťažké. A je totálne svinstvo, že Ťa takto oblbli s predĺžením zmluvy, by som sa im pekne poďakovala a zaželala im toľko úspechu, koľko oni Tebe klamali, že Ti predĺžia zmluvu... normálne som sa rozčúlila 😠
juj, veľmi ma to mrzí... v akej oblasti pracuješ?

zuzu1104
18. okt 2013

@tamarka9 Tami, možno blbá otázka. ALe prečo sa nemôžete snažiť aj keď nebudeš zamestnaná? Neutiahli by ste to finančne z manželovho platu?
ALe aj tak, veď materská je len pol roka a potom sa už dostáva len rodičák, ak by ste to utiahli na 2,5 roka len z rodičáku, tak ešte pol roka naviac len rodičák by nestačil?
My takto fungujeme už 3 roky a ešte ďalšie 4 hádam budeme. Človek sa uskromní a všetko sa dá zvládnuť.

tamarka9
18. okt 2013

@zuzu1104 aj sme tak zacali, od 10 DC a kazdy druhy den. No a co je zvastne, ze vcera to prestalo vecer boliet uplne v priebehu chvilky. Pred kesikom som isla do sprchy, lebo to dost bolelo a tepla voda mi pomaha na to (a som sa povzbudila tvojimi slovami, ze aj ked to nie je prijemne, musim to pre babatko urobit 🙂 ) a po keksiku lezkame v posielke a zrazu som si uvedomila, ze ty vole bolest je uplne prec. Je to inak mozno blud,ale som citala v nejakom "intelektualnom" casopise, ze aj orgazmus moze vyvolat ovu 😲 Ale to len tak na odlahcenie 😉 A synator ako dlho chodi do skolky, ci len teraz zacal?

zuzu1104
18. okt 2013

@senselinka Zuzka moja, nevieš, čo by som si mohla dať na bolesť hlavy? Asi nič, však? Dosť ma pobolieva a som z toho nervózna

zuzu1104
18. okt 2013

@tamarka9 presne tak, môže vyvolať ovu. Ja si však myslím, že dnes ti prebehne ovulácia, takže to poistite aj dnes a aj zajtra. Pevne verím, že mi o pár dní napíšeš, že to vyšlo 🙂

senselinka
18. okt 2013

@zuzu1104 ja keď som to už nemohla vydržať, dala som si paralen, ten jediný sa v tehu môže

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@senselinka
Čo čo aká depka?Nono,neblazni!!! Musí to byť pre teba ťažké,ale moja nestrácaj nádej,hlavne teraz ked fazuľka v brušku už je 😉 Nie,nie,žiadne depky jasné,pozri ja som dostala mrchu a kašlem na ňu,vyhlásila som jej vojnu nech sa má už fakt začne báť 😀 Ty musís mať teraz hlavne kľud,pokoj,veselé prostredie musíš vytvorit,aby bruško bolo ok.Pozri,ja som bola v nedeľu v kostole,prosila som o baby na modrom koníku,aby aspoň pár ks 🙂 mali poz.tehu test a AHA,tri ste sa priznali,takže treba len verít.V nedeľu idem znovu,budem na vás tehulky myslieť,nech je všetko ok.Posielam ti more úsmevov,za vagon sily,ktorá ta bude ťahať dopredu,moja to maličké bude zázrak,uv idis🙂 Bude to ok,len sa neboj. To čo si si prežila má svoj vyznám,určite, nič nieje len tak,všetko sa deje pre niečo. Tentokrát to bude zázrak,dopadne to dobre...Onedlho budeš vrieskat na pôrodnici 😀 Tak sa neboj,veľmi ti držíme palce 🙂 no tak utri oči,soplik hoď o zem a pohoda klidek,leharo 🙂 usmej sa a bude ok

tamarka9
18. okt 2013

@zuzu1104 ja viem co myslis, mne nerobi problem sa uskromnit, ale toto by sa realne nedalo utiahnut, naozaj by som potrebovala pracovat pocas tehotenstva, potom materska a ani na rodicovskom by som nemohla byt cele tri roky, max 2. Tu v BA je to desne ked nemas rodinu,alebo nejaky byt po rodicoch, resp starych rodicoch...vsetci si myslia ake je to tu ruzove, ale veru nie je ☹

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@zuzik_24
Presne,tak sa mi to páči 😀 budúci mesiac tu budeme my,ktoré pridajú fotecku tehu testu 🙂