Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24 a ja som 26DC tak to neni velký rozdiel len mna tie bolesti brucha matú neviem či sa niečo deje predsa len 3 cyklus najhorší z pohladu vysadenia vyhodila som sa a mam bolesti
na druhej strane ma počas ovu pichalo neskutočne az tak, ze som sa v noci zobudila takze môze byt aj aj
a 26dc je ok? ked 23 je ešte skoro?
som v tomto amatér 🙂
@monika541 nie je za čo, aj nabudúce ho pošlem, no musím mu dať potom navigáciu, aby trafilo rýchlejšie 🙂
Bodaj by si mala pravdu, že to čo pociťujeme ako PMS by bolo niečo iné. By som sa moc tešila. Ale veď uvidíme po víkende. Inak, pažravá som riadne, to je tiež príznak PMS, alebo? 😅
@zuzik_24
Jasné,a zatiaľ čo ony budú na sále rodiť,my sa budeme ešte mesiac napchavat 😅 😅 😅
žienky vy si tu tak bezo mňa diskutujete, to je čo toto 😀 ja si tak sladúčko spinkám od jednej, fazuľka mi tak nakázala a aj hlava ma prestala bolieť, asi mi to prospelo a prídem tu a tu zas celé lajstree zapísané 🙂
@zuzik_24 Zuzulka pozerám, že tebe tá mrcha možno ani nenabehne 🙂
@inngrid A vidím, že ani tebe pravdepodbne nepríde 🙂 To by sa mi páčilo, keby sme sa teda stretli v spoločnom termíne. 🙂
@monika541 Monči, prosíme si obrázok akožekrtečka, ok? Mimochodom aj u vás tak hrozne fúka, tu to je úplne hrozné :(, mám pocit, že nám strechu zoberie.
@zuzik_24 si ho chudáčika nevidela! anik frčí na krtkovi od cca 2 mesiacov - môj otec jej kúpil nočnú lampu krtka a potom v 4 mes.dostala na Valentína krtka s hracím dáždnikom. slovo krtko povedala skôr ako mama 😀 ! a strašne ľúbi tie rozprávky. ale našťastie, je to veľkorysé dieťa a akceptuje i tie moje nepodarky a vytešuje sa z nich🙂
Ahoj baby! 🙂 čo nové?ja po nachladnutí. a včera som dala výpoveď v práci :D tak teraz som už kludnejšia, mala som nepríjemného šéfa. Inak asi všetci teraz čakáme na víkend, aj ja som 26 DC. No ja necítim nič, okrem pichania v podbrušku, ako pred mrchou, ale už skoro týždeň. Ani moc neverím, že by niečo mohlo byť. Dnes mám narodky, bola by som rada, keby to vyšlo, dostala by som najkrajší darček 🙂
@inngrid ťažko posúdiť, nakoľko posledný cyklus si mala kratší ako 26dní, je tak? Preto je ťažké určiť, či je skoro alebo akurát.
Pozri, skús urobiť test zajtra ráno s ranným močom. Keď bude negatívny, tak to minimálne do pondelka nechaj tak a ak mrcha dovtedy nedorazí, tak v pondelok alebo v utorok by som skúsila ďalší testík. 🙂
@zuzik_24 ja som pažravá stále 😝 , tak ti nejdem dávať falošné nádeje, že je to príznak tehu. k špineniu ti tiež neviem nič povedať, mne keď začne mrcha, tak okamžite v plnej sile, bez špinenia... ale tak dnes sú husacie hody, to samé zdravé mňamky budú, tak na mňa nezabudni, sľúbila si🙂
@zuzik_24 uplne v pohode by som si dala,
ja mam kamarátku ta pila počas celhé telu tyzdenne tak 1 pohárik vinka a kazdy lekár jej povedal s mierou sa dá.
Moje 2 kamošky sa na vlastnej svadbe pripili decentne z tvrdého obe su tehotné a nič sa nedeje
zase ozrať sa nemusíme ale ked si dáš pohár vinka podla mna bez problem
aj minule som pozerala takú relaciu kde toto rozoberali čo by mala tehotná čo by nemala a lekár ovedal zdravo zmyšlajúci človek vie ze aj tehotná žena môže všetko ale pozor davit nato s akou mierou čo jest takze pohar v pohodeeeeeeeeeeee 🙂
@tamarka9 v akej farma firme robis? ja som tiez robila pred materskou..pocuvaj, ale mne sa zda, ze by ti mali matersku vyratavat z predchadzajuceho kalendarneho roka od toho, v ktorom porodis-tzn. ak by si rodila r.2014, tak by ti mali matersku vyratat z roku 2013. Takze podla mna sa staci uz len zamestnat niekde od januara a potom ti matersku vyrataju podla r. 2014. hmm..ale ak sa nezamestnas, tak potom vlastne neviem ako to je, ze ci aj tak beru do uvahy minuly rok alebo nie..podla mna sa informj na socialnej poistovni, kludne aj mailom na ich stranke je poradna a oni ti odpisu odpoved na tvoju otazku. takze si to radsej prever 🙂

@zuzik_24 dufam, ze na mna nezabudla 🙂