Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@pupavkaa júúúúúúúúj sleduj lebo ja som hlava deravá určite zabudnem ale ja tu stale dávam kolky som den cyklu
dnes som 3DC tak sleduj 🙂 určite budem písať kedy bude ovu 🙂
@zuzu1104 dakujem Zuzinka, dnes mi sestra povedala ze sa jej snivalo, ze dietatko budeme mat v auguste tak snad sa jej dobre snivalo to by znamenalo ze v novembri sa zdaraí 🙂
@monika541 aj mne sa páčia velmi take farebné pančuzky ale nato treba mat pekné nozky ja take nemam ale páči sa mi to aj fialové sa mi moc páčia u vás hore je to asi ešte take pohoršujúce tu uz sa nik nadtym nepozastavuje neboj pride aj k vám potom si dáš hoc aké aj bez rečí 🙂
@huncut inak to je uplne super, ze ste obe veciace aspon ma budete vediet lepšie pohocpit lebo ja niekedy sa na tomtoho hore hnevám čoze som mu urobila, ze taku krutu chorobu mi nadelil a ze teraz ma necha trapit sa a vôbec mi nepomaha niekedy ma fakt stve aj sa s nim pohadam ale snazim sa I napriek tomu mu verit a stale sa modlim tak snad nebude az taký zlý a dočkáme sa 🙂
inak ani moj mm nechodí tiez som taka slamienka v nedelu a tak sa mi to páči ked chodia páry spolu ale tak snád sa dočkam aj toho raz 🙂
@inngrid jaj, veď to ja tu v rámci pančuchovej osvety som do kostola v červených šla🙂. v robote sa po mne aj oveľa staršie ženy na takéto všelijaké kikiríky odhodlali a je to pekné. o chvíľu prídu gratulanti, tak si utŕham chvíľku súkromia a počúvam niečo na pohladenie duše, možno sa bude páčiť, neviem, na ktorú pesničku to hodí
https://www.youtube.com/watch?v=tBRqnZjTZoknašiel včera mm nejaké huby? či sa len riadne vyvenčil? 🙂
@pupavkaa ja tiez neriešim kazdý deň, ale počas ovu sa snazím kazdy druhy zase nei som zastancom kazdy den lebo neviem mam tak vzadu v hlave ze tie spermie tiez musia dozriet tak to beriem ze jeden den im musí stačit 🙂
@monika541 vojtech dyk má krásny hlas on tuším aj nejakého speváka vyhral ale radšej mam z čechov klusa ma neskutočnú charizmu on ked rozpráva hovorí mi z duše vypočuj si tuto jeho nahravku
ja viem viem je to dlhé ale tak ta to naplní toto presne uplne ma moje zmyšlanie chalan
fakt super 🙂
a huby hej hej plná sušička ale nasa sušička je asi 1/2 koša takze nato ze odišiel rano o 6 a prišiel poobede o 4 tak dost malo :(
a vy ako uz mate po oslave ? všetko dobre dopadlo? 🙂
spokojná?
@inngrid klusa môžem tiež🙂. Moje kamošky chodia na koncerty, ja mám teraz značne obmedzenú kultúru 😝 , ale teším sa, keď bude anik väčšia, budeme chodiť do kina na rozprávky a do bábkového divadla🙂.
Koláč som poliala celkom štyrmi vrstvami coko polevy🙂, je fajný, anik tiež trochu okostovala. Ešte Havajské toasty a voňavé vínko... Ale pre nás bude hlavná oslava bud.. víkend s mojou rodinou a tortou s krtkom. Sa mi veriť nechce, len toť mi ju prvýkrát na jiske ukázali a už má dva roky! Čas plynie akosi rýchlejšie...
Juuj, baby, ake nervy mam. Prvy krat som napisala celkom dlhy prispevok a ked som ho odosielala napisalo mi "chyba nie je vo vasom prijimaci. Napisala som ho druhykrat, maly na mna zacal lozit a niekde som tukla a vymazala ho. Tak dotretice len velmi v skratke:
@vertyeux @tamarka9 aj ja som robila pred materskou trosku do farmacie. Drzim prsty nech sa zadari tento mesiac, ked by ti tak bodlo 😉
@matusovas
@danielka20101989dadus vsetko najlepsie k narodkam 😉
@monika541 @meranti zda sa, ze budeme v rovnakom case (ne)cakat mrchu...dufam teda, ze oznamovat tehu 😉...takze dalsi partak v boji je tu. Ked ste spominali tie ovu testy, ja si ich tento mesiac robim prvy krat, dnes som mala len slabunku ciarku. Takyto test este nie je pozitivny, ze? Musia byt ciarky rovnako silne? Vo vajecniku ma uz celkom pekne picha, hlien zatial nemam. Kolko pred ovu sa vam objavuje, ak si ho teda sledujete?
@zuzulka255 nooo, tak to vyzera na dalsiu tehulku...blahozelam 😉
baby tuto noc sa mi snivalo ze som mala maličkého synceka a mal krasne dlhe mihalničky 🙂
@inngrid ja svojho mm, ale nenútim ak s o mnou a malou chce ísť tak ho vezmem ak nechce tak nejde...proste chlapi sú v tomto iní sa mi zdá, česť výnimkám... ja som k viere vedená od dectva kedže som viac menej vyrastala u starkých na dedine, tam bol kostol pravidelne, už od 6 mesiasoch ma babka brávala takže ja ovládam skoro všetky pesničky čo sa spievajú 😉 a chýbalo by mi to, proste ked ma niečo trápy a neviem čo robiť, je super že tam môžem zájsť, vypočuť si, zaspievať si, trošku aj poplakať a hned mi je lepšie...mám pokoj v duši...aj v decembri ked som bola tehu a vedela som že je zle, chodila som tam modliť sa, hoci to nepomohlo fyzicky aspoň psychika bola na tom lepšie, lebo som bola pripravená že je koniec, aj ked manžel a svokra vraveli že mám veriť že bude všetko v poriadku, ja som proste vedele že to v poriadku nieje, vnútorný pocit mi to našepkal...boli chvílke ked som sa hnevala na toho tam hore, za všetko čo mi vzal, za všetkých mojich blízkych ktorí šli k nemu...viem však že im je terza lepšie, že ich nič nebolí aj ked nás tu na zemi bolí srdce ked za nimi smútime
@tinka1003 veru, snaží sa aspoň niečo ukuchtiť🙂. i keď možno je trošku i vo mne chyba - on totiž pri všetkom ušpiní vždy toľko riadu, že mám čo robiť, aby som dala kuchyňu ako-tak dokopy. tak mu teda nedávam priestor na kuchynské experimenty... máme takú pravekú deľbu práce - my (ženy) udržiavame oheň v krbe a staráme sa o domácnosť a naši chlapi zabezpečujú korisť do hrnca🙂.
@zuzu1104 všetko OK🙂. koláč som nakoniec obliala čoko zo 4 násobnej dávky🙂, aj banány v čokoláde som nám s mm k obedu urobila🙂. Anik také nechcela, áááááále - zjedla dnes celú polievku, čo som jej nachystala - moju výrobu🙂. už by som bola šťastná, keby jej konečne začalo lepšie chutiť, lebo takto len doma na zadku sedíme. vonku sa mi nenaje. bolo krásne celý deň, bola s tatíkom vonku aj si schrupla poobede, sama sa zobudila, nemusela som ju duriť. dnes po dlhom čase som ich nechala hore, nech ju len mm uspáva, tak neviem, ako to dopadne. má asi 5 vlnu separačnej úzkosti, stále je len na mne nalepená ☹ , ani na krok ma nechce pustiť. aj ráno, keď som sa do kostola chystala, boli revy. ale potom sa ju mm podarilo spacifikovať. išla som radšej s mobilom, keby bolo najhoršie... 😝
Kočky dnes ide na DOME Mesto anjelov, milujem ten film. Pekný večer žienky 🙂
@tinka1003 no ja tiez este nemam pozitivny ovu test ale ciarocka silnie a silnie ale nie je este taka silna ako kontrolna cize nic..ale som presne na to ako ty,ze citim bolesti vajecnikov ale hlien este nema tu konzistenciu,co by mal mat ale uz to zacina,sama citim, ze to tu bude kazdym dnom,bez ohladu na ovu testy,tak snad sa moje pocity nemylia....ale s mm skusame tak ci onak,az ho musim krotit ze kazdy den tiez nie je dobre 😀 😀 😀

@huncut jáj, u vás to musí krásne voňať🙂!