Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@kirriana no ja mavam take dlhe cykly...mne sa to pohybovalo medzi 30-34 dnami, takze ja uz som cakala...a presne mi to vyslo aj s ovu testami...ovulka bola na 16 DC takze presny stred....no snad ti uz nedojde 😉 alebo ked chce prist, tak nech pride co najskor, nech sa mozete znovu zacat snazit
Vcera 12dc a dnes 13dc vychadza ovulka tusim na 14dc presne ako minuly mesiac.
@inngrid v pohode, som si myslela, že myslíš mňa. Nevadí, že sa ma to pýtaš, veď táto téma je presne o tom, že si budeme vymieňať skúsenosti. Takže my sme sa milovali dva dni pred ovu, deň pred, v deň ovulácie a deň po. Myslím si, že sa to podarilo v deň ovulky, na Samkove narodeniny 🙂
Inuš a meriaš tú teplotu?
@ciaaa dobré ránko, no, tak teda, mrcha prišla aj k Tebe, neskutočné, koľké z nás už tu stihla poctiť svojou prítomnosťou... no my sme jej už vojnu vyhlásili, takže nech sa neopováži prísť už, lebo uvidí... 😠
mrzí ma to, ale ideme ďalej moja, ja som 4DC, takže sme skoro rovnako 🙂
dobré ránko dievčatá, želám krásny dník 🙂
u mňa bude opäť šialene pracovný, ale určite si nájdem chvíľku na prečítanie a zopár odpovedí tu na MK. 🙂
@monika541 Dobré ránko 🙂 No isto ho skúsim, vyzerá dobre. 🙂 Ja dnes idem robiť spomínané džatky 🙂
Nie si hrozná matka, ja tiež Samkovi nič ťažké na večer nedávam, tiež sa bojím, aby mu v noci nebolo zle.
Môžeš byť aj jeleňosrnka, ako len chceš 😀 tak možno už dnes bude testík pozitívny, si neskúšala teraz ráno robiť?
Pekný deň všetkým🙂! Pozerám, že potvory mrchy chodia kade tade a hlavne tam, kde ich nikto nechce. My sme v čase čakania na ovu, už som mala mať podľa kalendára, ale test stále len slabú ciarku ukazuje. Tak som zvedavá, čím ma príroda prekvapí...
@zuzik_24
Ja som tiež nechápala,ale pripisujem to stresu a trošku som nachladnuta,wc je môj prechodný pobyt 😀 .Nemávam nejaké extra silné,akurát že mi býva zle prvý a druhý deň zvyknem mať silnejse a potom pohoda,ale teraz to bolo hrozné,fuu,newiem, coo to,o týždeň idem k doktorke,tak jej poviem.Hádam nič vážne.A inak dobré ranko 🙂
@monika541 ja som sa testovala ráno o siedmej, keď som deň pred tým videla ducha na teste a vyšli mi dve rovnaké čiarky. Neverím tomu, čo sa odporúča a aj teraz sa mi to potvrdilo. A čo sa týka spermií, tak u nás to vyzerá, že dozreli. Milovali sme sa väčšinou okolo 21:00 a v deň ovulky dokonca o 17:30 a to nebolo ani 24 hodín, tak neviem, myslím,ž e asi tam niečo dozrelo 😀
@monika541 Monika,ja som si robila vcera vecer test s vedomim,ze fajne dve silne ciary budu,kedze uz doobedu vcera som mala tak ze takmer rovnako silne ciarky boli (uz vela nechybalo)...a pozerama zrazu testovacia ciarka slabuckaa,no,ma to riadne zaskocilo..ale je pravda ze moč som mala takmer priesvitny,pritom som sa snazila nepit predtym dve hodky,tak ja nechapem,cele to testovanie mi zacina liezt na nervy...kopec penazi som do tych testov dala,kedze som si kupovala z lekarne kazetove,kvoli tomu, ze musim testovat v praci a je to pohodlnejsie tak....ale dnes rano som mala uz taky hlienik natahovaci,tak sa budem asi radsej spoliehat na vlastne telo a vyssiu moc,ako to zariadi ;)
Dobré ránko, dievčatá, ja sa dnes veľmi vytešujem, v robote mi schválili prácu z domu, takže zajtra ukončujem PNku, dostanem služobný mobil a notebook a budem si pomaly robkať doma 🙂
Je to veľmi oslobodzujúce, nemusím sa striktne držať vychádzok a hlavne budem robiť aj niečo iné, ako uvažovať nad tým, kde ma pichlo a či keď ma nepichlo, nie je to náhodou zle... Dúfam, že to budem zvládať a ak mi aj bude zle, budem stíhať telefonovať 😝 Ale to je jedno, veľmi sa z toho teším, dúfam, že budem stíhať sledovať aj vás 😉
Pekný deň všetkým 😎
tak zeny konecne som sa tu celym preluskala a teda vobec sa mi nepaci, kolke z vas ta mrcha postihla. Ale je super ze mate spolocnu startovaciu ciaru a mozte si zase pomahat 😉
@meranti ja som tiez tie testy nerobila, lebo mne to naozaj pride tak, ze to musis sledovat velmi casto, aby si zachytila prave ten moment, kedy je kontrolna ciarocka slabsia. Alebo sa musis tak dobre poznat, ze tusis kedy by to malo byt a vtedy testovat. A ja som rada ked stihnem ist na WC v praci, lebo hned ked si urobim pauzicku, otvorim MK a potom nestihacky 😀

@inngrid budeme bojovat...tento mesiac bude nas a potom sa tu my s ostatnymi snazilkami budeme chvalit tehu testami 😉