icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

denka_pk
21. okt 2013

@inngrid budeme bojovat...tento mesiac bude nas a potom sa tu my s ostatnymi snazilkami budeme chvalit tehu testami 😉

denka_pk
21. okt 2013

@kirriana no ja mavam take dlhe cykly...mne sa to pohybovalo medzi 30-34 dnami, takze ja uz som cakala...a presne mi to vyslo aj s ovu testami...ovulka bola na 16 DC takze presny stred....no snad ti uz nedojde 😉 alebo ked chce prist, tak nech pride co najskor, nech sa mozete znovu zacat snazit

kirriana
21. okt 2013

@denka_pk ja som mavala 28DC len ovu som mala az na 16DC preto si myslim ze sa mi MS teraz posunula 🙂 ja letim v stredu do Rumunska, takze ja som na nervy z toho ze ak dostanem tam na tu konferenciu tak zbohom 🙂

gladriel
22. okt 2013

Spodny vcera cca o 18h a vrchny ovu test dnes rano.co vy na to.fotila som rychlo rano pred odchodom do prace

gladriel
22. okt 2013

Vcera 12dc a dnes 13dc vychadza ovulka tusim na 14dc presne ako minuly mesiac.

zuzu1104
22. okt 2013

@subbinka ďakujem moja, možno dnes už pridám druhú hračku, takého macka, hádam sa vydarí🙂

zuzu1104
22. okt 2013

@inngrid v pohode, som si myslela, že myslíš mňa. Nevadí, že sa ma to pýtaš, veď táto téma je presne o tom, že si budeme vymieňať skúsenosti. Takže my sme sa milovali dva dni pred ovu, deň pred, v deň ovulácie a deň po. Myslím si, že sa to podarilo v deň ovulky, na Samkove narodeniny 🙂
Inuš a meriaš tú teplotu?

zuzu1104
22. okt 2013

@denka_pk to mi je ľúto moja, ale hlavičku hore, teraz to už vyjde 🙂

zuzu1104
22. okt 2013

@monika541 Dobré ránko Monči, ten recept vyzerá super, isto vyskúšam 🙂

zuzu1104
22. okt 2013

@gladriel supeeeer, takže je tu ovulka, tak hor sa do nového plodenia 🙂

ciaaa
22. okt 2013

@zuzik_24 tak si to predstav.. mrcha v noci dorazila aj ku mne.. ani na tej dovolenke nam to nevyslo.. ☹ takze dnes 1DC 😒 novy zaciatok.. bojujeme dalej 🙂

gladriel
22. okt 2013

@zuzu1104 je to pozitivny ovu test ci este robit zajtra.milovali sme sa vcera a v nedelu a planujeme urcite dnes

gladriel
22. okt 2013

@zuzu1104 zajtra chcem klud a este poistit vo stvrtok poobede.polovicka berie aphorodisia rapid je to vraj aj na plodnost.citim ze to nieco s nim robi inak stale nazhaveny.xixi

zuzu1104
22. okt 2013

@gladriel podľa mňa je pozitívny, ale skús ešte robiť, ešte jeden deň a ak už bude čiarka slabnúť, tak ovulácia prebieha. Milovala by som sa ešte dnes a aj zajtra pre istotu

zuzik_24
22. okt 2013

@ciaaa dobré ránko, no, tak teda, mrcha prišla aj k Tebe, neskutočné, koľké z nás už tu stihla poctiť svojou prítomnosťou... no my sme jej už vojnu vyhlásili, takže nech sa neopováži prísť už, lebo uvidí... 😠
mrzí ma to, ale ideme ďalej moja, ja som 4DC, takže sme skoro rovnako 🙂

zuzik_24
22. okt 2013

dobré ránko dievčatá, želám krásny dník 🙂
u mňa bude opäť šialene pracovný, ale určite si nájdem chvíľku na prečítanie a zopár odpovedí tu na MK. 🙂

monika541
22. okt 2013

@zuzu1104 Dobré ráno🙂! Som rada, že recept sa páči. Anik som dovolila 2x si hryznúť, hrozná matka 😀 , ale nechcela som, aby jej z toho bolo ťažko. Je mi tak divne... včera som mala oba testy ovu slabé, pritom ma dosť pichalo včera vpravo... Už som z toho jeleň. Či srnka?

zuzu1104
22. okt 2013

@zuzik_24 aj tebe krásny deň moja 🙂 Ako si sa vyspala?
Ja som dnes vysmiata ako lečo, lebo na teste sú už riadne koľajnice, pridám sem aj fotečku, len ju musím urobiť. 🙂
Takéto koľajnice som u seba už veru nevidela, hádam 4 roky dozadu naposledy🙂

gladriel
22. okt 2013

@zuzu1104 to mame v plane

zuzu1104
22. okt 2013

@monika541 Dobré ránko 🙂 No isto ho skúsim, vyzerá dobre. 🙂 Ja dnes idem robiť spomínané džatky 🙂
Nie si hrozná matka, ja tiež Samkovi nič ťažké na večer nedávam, tiež sa bojím, aby mu v noci nebolo zle.
Môžeš byť aj jeleňosrnka, ako len chceš 😀 tak možno už dnes bude testík pozitívny, si neskúšala teraz ráno robiť?

monika541
22. okt 2013

Pekný deň všetkým🙂! Pozerám, že potvory mrchy chodia kade tade a hlavne tam, kde ich nikto nechce. My sme v čase čakania na ovu, už som mala mať podľa kalendára, ale test stále len slabú ciarku ukazuje. Tak som zvedavá, čím ma príroda prekvapí...

monika541
22. okt 2013

@zuzu1104 ráno nie, keď sa odporúča po 10.00 hod. Už je to fakt divné 😒 . Tak poisťujeme to, ale neviem, stihnú sa za cca 24 hod. Vytvárať nové silné spermie?

monika541
22. okt 2013

@zuzik_24 vybúvaná? Dalo sa ti bez priateľa zaspať? Ja už bez môjho starého🙂 ani zaspať neviem. Príjemný prac.. deň🙂.

danielka20101989dadus
22. okt 2013

@zuzik_24
Ja som tiež nechápala,ale pripisujem to stresu a trošku som nachladnuta,wc je môj prechodný pobyt 😀 .Nemávam nejaké extra silné,akurát že mi býva zle prvý a druhý deň zvyknem mať silnejse a potom pohoda,ale teraz to bolo hrozné,fuu,newiem, coo to,o týždeň idem k doktorke,tak jej poviem.Hádam nič vážne.A inak dobré ranko 🙂

zuzu1104
22. okt 2013

@monika541 ja som sa testovala ráno o siedmej, keď som deň pred tým videla ducha na teste a vyšli mi dve rovnaké čiarky. Neverím tomu, čo sa odporúča a aj teraz sa mi to potvrdilo. A čo sa týka spermií, tak u nás to vyzerá, že dozreli. Milovali sme sa väčšinou okolo 21:00 a v deň ovulky dokonca o 17:30 a to nebolo ani 24 hodín, tak neviem, myslím,ž e asi tam niečo dozrelo 😀

monika541
22. okt 2013

@zuzu1104 dnes testnem tak ako dni predtým. A zajtra skúsim ráno. Hotová veda!

meranti
22. okt 2013

@monika541 Monika,ja som si robila vcera vecer test s vedomim,ze fajne dve silne ciary budu,kedze uz doobedu vcera som mala tak ze takmer rovnako silne ciarky boli (uz vela nechybalo)...a pozerama zrazu testovacia ciarka slabuckaa,no,ma to riadne zaskocilo..ale je pravda ze moč som mala takmer priesvitny,pritom som sa snazila nepit predtym dve hodky,tak ja nechapem,cele to testovanie mi zacina liezt na nervy...kopec penazi som do tych testov dala,kedze som si kupovala z lekarne kazetove,kvoli tomu, ze musim testovat v praci a je to pohodlnejsie tak....ale dnes rano som mala uz taky hlienik natahovaci,tak sa budem asi radsej spoliehat na vlastne telo a vyssiu moc,ako to zariadi ;)

senselinka
22. okt 2013

Dobré ránko, dievčatá, ja sa dnes veľmi vytešujem, v robote mi schválili prácu z domu, takže zajtra ukončujem PNku, dostanem služobný mobil a notebook a budem si pomaly robkať doma 🙂
Je to veľmi oslobodzujúce, nemusím sa striktne držať vychádzok a hlavne budem robiť aj niečo iné, ako uvažovať nad tým, kde ma pichlo a či keď ma nepichlo, nie je to náhodou zle... Dúfam, že to budem zvládať a ak mi aj bude zle, budem stíhať telefonovať 😝 Ale to je jedno, veľmi sa z toho teším, dúfam, že budem stíhať sledovať aj vás 😉

Pekný deň všetkým 😎

tamarka9
22. okt 2013

tak zeny konecne som sa tu celym preluskala a teda vobec sa mi nepaci, kolke z vas ta mrcha postihla. Ale je super ze mate spolocnu startovaciu ciaru a mozte si zase pomahat 😉

tamarka9
22. okt 2013

@meranti ja som tiez tie testy nerobila, lebo mne to naozaj pride tak, ze to musis sledovat velmi casto, aby si zachytila prave ten moment, kedy je kontrolna ciarocka slabsia. Alebo sa musis tak dobre poznat, ze tusis kedy by to malo byt a vtedy testovat. A ja som rada ked stihnem ist na WC v praci, lebo hned ked si urobim pauzicku, otvorim MK a potom nestihacky 😀