Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@senselinka 😀 ja tiež 😀 a do mesiaca pôrodu sa neodvazim dať, keďže TP je urceny tak plus mínus, tak počkám do NT ultrazvuku, aj minulé tehu sa tak dobre trafili 😀
@inngrid ta ja neviem a ovu testiky nepouzivam..
@tonjadabik2 a kolký deň cyklu si?
@inngrid dnes 15 dc
U vas je to dobre ked ste tehotne idete za kratky cas na ultrazvuk,no tu prvy ultrazvuk je az po 3mesiacoch a potom v 20tt a porod.Pekny den zienky moje.Dnes idem na rodicko k ucitelke tak som velmi zvedava ako to ide Sarah v skole.Tu to maju celkom na hlavu ucenie.deti sa hned ucia vety musia si ich zapamatat,este sa neucia pisat abecedu nic hned rovno vety blbci...
babule,este jedna otazka...vcera vecer som si robila ovu test,obe ciarky boli rovnako silne a dnes rano som si urobila posledny (uz ani nekupujem dalsie balenie) a testovacia ciarka je silnejsia ako kontrolna...cize ovulacia by mala nastat do tych 24-36 hodin od pozitivneho testu ci od pozitivneho testu az do tych 24-36 hodin by som mala byt teoreticky plodna?neviem ci tomu dobre rozumiem 🙂
@senselinka zlatá si, ďakujeme 😵
@tonjadabik2 júúúúúúúúj jeden z mojich oblúbencych to je taký plodný den 🙂
@inngrid áno moja, poznám to... aj ľudia nas...ú, aj ja sa ešte niekedy sama so sebou trápim...
veľmi ma mrzí, že bolesti prichádzajú, posielam Ti objatie, nech sa aspoň trošku cítiš lepšie... nemôžeš si dať voľnejší deň? Si zájdi niekde na prechádzku, alebo si trošku oddýchni pred telkou, alebo knižku si prečítaj... strašne rada by som Ti pomohla Ingridka...tak aspoň ešte jedno silné objatie, ok? 🙂
@senselinka
@zuzu1104
Babyy,veď kľud,je jasné,že máte strach,ale zasa na druhej strane,musíte byť OPTIMISTKY 😀 Čo bolo bolo,teraz to dopadne na jednotku s *** Nebojte sa,už ste obe na dobrej ceste 😉 Onedlho (ani sa nenazdate) budú vaše fazuľky kopkat v bruškach,jasné,že máte strach,ja sa tiež bojím a to ešte ani tehu niesom 😀 Všetko bude dobre,jasné??? Žiadne bububu,bojím sa,ale ako spievala Červena Karkulka "ja sa vlčka nebojím , ja si s vlčkom poradím" 😀 tak musíte aj vy veriť,že všetko bude Ok.Držím paluchy aby už čoskoro bolo vidieť a počuť srdiečka,ktoré už teraz milujete 🙂
@danielka20101989dadus pekne si to napísala 🙂
@monika541
Monci,to je v pohode,máme nárok na blbu náladu,ja mám dnes taký 😝 deň.Včera sa mi dostalo do uši,že sesternica sa o mesiac vydáva.S tým svojim je od 21.9 takže neverím,že sa berú len tak halabala(a ešte keď vezmem do úvahy,že tento je jej asi 20 frajer,fakt) takže bude asi tehu..No tak dnes mám ja taký blby deň, lebo keď vezmem do úvahy ako sa my snažíme a henta mufna len tak zničoho nič otehu,tak mi to pride ako veľká nespravodlivosť,chapes,tak my čím sme si prešli a aj tak zatiaľ nič a hentaka .... Ach,no dosť,asi dnes niekomu tam hore budem musieť do duše prehovoriť 😀 uvidíme čo ešte bude...dám ti potom vedieť,ale som fest zvedava 🙂
@danielka20101989dadus už aj ja som ako na tŕňoch🙂! Idem dať spať anik, dúfam,že bude a napíšem vám, čo som stihla spáchať🙂.
taaakže, pri tej mojej včerajšej depke a pod tlakom všetkých okolností som sa odhodlala dnes zavolať k dr., idem na prehliadku v utorok, ms mám ne/dostať 4.11., tak som zvedavá, na čo chlapec príde a čo mi odporučí. augustovú cytológiu mám OK, tak aspoň o jednu starosť menej popri tom všetkom. mm mi včera zapotil, že to netreba siliť a nechať tomu voľný priebeh.. jemu vôbec nepríde divné, že od min.septembra a stále nič! tak toto bola silná káva, večer si to musel "odpracovať" 😀 a dnes som teda volala dr.. Najhoršie je, že som na 100 perc. presvedčená, že ak dr. povie, že mm má ísť na spermiogram, on odmietne a som v keli. ale to už si musí v hlavičke rozanalyzovať sám, či je také odmietnutie dobré aj pre náš vzťah, lebo nech sa budeme snažiť ako chceme, ostane to trčať medzi nami... takže tak. ďalej sa naďalej budem snažiť páchať sexuálne násilie na mm, nech sa zo mňa zblázni, lebo má smolu, aj keď som včera bola strašne smutná a sklamaná, aj tak som mala naňho chuť🙂). som vám vravela, že má chlapec po chlebe 😀 ! tak nech to stojí za to.
@danielka20101989dadus ti poviem, že to je strašne nespravodlivé! ale možno je to láska 😀 a nečakajú a len chcú byť spolu🙂. aspoň budete mať svadobné koláče? asi budú všetci v rodine do vás ryť, že ste na rade, však? ja vtedy vravím, že však my sa nebránime, ale kto nebol v našej situácii, nikdy nepochopí aký je trápny, netaktný a hrubý. ja len dúfam, že nám to tu všetkým už konečne vyjde a budeme šťastne bruchmáčiť🙂
@senselinka
@zuzu1104
všetko bude ok, musí byť, lebo to už by bolo fakt veľa aj na nás tu ostatné. takže držím všetky palce, lebo kým necítiť toho kraťúcha kopať v brušku alebo aspoň bublinkovať, tak je to veľmi ťažké a stresujúce. musíte hlavne veriť, že všetko sa bude dobre vyvíjať a bábätká budú v poriadku.

@nkem ja som išla aj do "môjho mesiaca", ale vás, dievčatá, vás veru neopustím 🙂
Minimálne dovtedy, kým nebudete všetky tehotné!!! 😀