icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
24. okt 2013

@huncut Ahoj Angelika, pri takejto teplote este netreba zrážať. Podávajú jej pracetamol, najlepšie nurofen tam sa podáva podľa vahy. A ak teplota stupne nad 39, tak povyzliekaj dcéru a aj seba a osprchujte sa v letnej vode, nie moc studenej, abz nedostala šok. Je lepsie, ked s ňou v tej sprche budeš aj ty, aby nemala z toho stres. U nás účinkuje len sprcha a nurofen. Inak nič iné. Držím palce, aby sa z toho Siti čo najskôr dostala. A este sa jej opýtaj či ju neboli hrdielko, lebo traz sú rozšírené

monika541
24. okt 2013

@inngrid 😀

zuzu1104
24. okt 2013

@inngrid prišlo ti srdiečko? No a k tým spermiam, tak presne ženské milujú kyslé prostredie a mužské zas naopak

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104 jééééééj cmux 🙂 a ja ze kto na mna myslí
si ho tu pekne posielame dalej 🙂
no dobre vediet včase našich dní znízim radšej dávky 🙂

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104 cmux cmux cmux
a pre fazluku cmux cmux cmux

monika541
24. okt 2013

@inngrid
@zuzu1104 no baby, keby naši chlapi tieto naše vyznania videli, neviem, neviem 😀 . ale tešííííííííííííííím saaaaaaaaaaaa🙂)

zuzik_24
24. okt 2013

@monika541 nooo, tam by sme podľa mňa nachytali aj tie tehu vírusíky, tam je tých tehu doooosť veľa 😅

monika541
24. okt 2013

@zuzik_24 ty nám dnes odušu pracuješ, ccc 😉

zuzik_24
24. okt 2013

@inngrid presne tie Inuš 😀

monika541
24. okt 2013

@zuzik_24 ale neviem, či mám chuť práve na tento typ vírusíku 😝 . ak by bolo také left-handed, neviem, neviem 😕 .

inngrid
24. okt 2013

@monika541 by ziarlili čo 🙂

monika541
24. okt 2013

@zuzik_24 btw asi nielen tie tehu vírusíky by sme tam mohli chytiť 😝 . ale moja ségra vždy vravela, že závidí cigánskym deťom, behajú si kedykoľvek po vonku, nahé, neobuté a majú psíkov 😀 !

monika541
24. okt 2013

@inngrid určite🙂. môj drahý doma sleduje len bazos.sk a tam si asi veľa kamošov nenájde 😀 . ale lepšie, ako by mal stránky so smiešnymi pohybmi bezo mňa sledovať 😝

danielka20101989dadus
24. okt 2013

@monika541
No kvôli tomu smädu pijem veľa,ja som navyše čajikova,v robote mám velku pollitrovu šálku,no a čaj si robím 3-4krat,k tomu ešte vždy porke nejaká 2litrova minerálka,ktorá padne hneď,potom ešte doma čoto popijem takže urcite nejaké 4litre. A aj viac.Už som chorá,muž ma nechce ani na navstevy bravat,lebo hneď letím na záchod 😀 skúšala som už kadečo trošku mi pomáhal myši chvost ale už aj to stráca účinnosť.Pôjdem,fakt,lebo toto nieje dačo dobre,a najhoršia je cesta domov,v buse len tak mrvim nohami,a to len polhodinu dochádzam do roboty.Som to mala riešit hneď ako to začalo,trúbka som,viem,ale človek zase nechce byť hypochonder že by som hneď letela k dr.keď ma niečo boli to ee.A navyse ja ti mám fobiu z bielych plášťov 😀 tak ale Anik dnes robí pokroky 🙂 super,gratulujem,sikovna maminka si 😉

zuzik_24
24. okt 2013

@inngrid tak to by ma nas....lo, predpokladám, že náhradný termín Ti nedal...

zuzik_24
24. okt 2013

@monika541 🙂 nech si chlapi myslia čo chcú, my vieme čo to znamená 🙂

zuzik_24
24. okt 2013

@monika541 no veru, pracujem ako divá... mi je veľmi ľúto, že sem nemôžem byť stále s Vami, lebo mi normálne chýbate... 😉

no ale aby som sa nenudila dievčatá moje, tak mi zrejme začína zápal močáku, dnes som už 100tisíc krát bola na wecku cikať, väčšinou len preto, lebo pocit na cikanie je, ale vycikala som vždy nič... takže dnes šup do lekárne, kupujem urologický čaj a niečo s brusnicami, aby som najneskôr do pondelka bola fit, inak sa môžem so snažilkovaním rozlúčiť... ☹

monika541
24. okt 2013

@danielka20101989dadus 4 litre? to si podobný ochľasta ako ja🙂. moja teta si zo mňa vždy robí srandu, že mňa len s flašou (vody🙂) vidí... inak to, že veľa piješ je dobre, horšie by bolo, keby si chodila obcikávajúc a vypila by si menej. isto to dobre dopadne. a kedy ideš? už neviem, či si aj písala, kedy máš termín u dr... stará a sklerotická som už, maj úctu k mojim už dvom šedivým vlasom 😉

zuzik_24
24. okt 2013

@monika541 tak tiež by som nechcela tento typ vírusíku, ale snáď tehu vírusík je len jeden typ, či? 😅

zuzik_24
24. okt 2013

@monika541 veď to, a nie sú skoro vôbec choré, imunita ako lusk 😨

hennyinnsbruck
24. okt 2013

@zuzik_24 mne len toľko lekár povedal že sú to zbytočnE veľké tabletky neviem čo tým myslel 😖
ja som si ho hneď kúpila keď som vysadila hAK. Viac mI nepovedal ani som sa nepýtala. . Pritom V čakárni ma z neho brožúry ktovie . . .

zuzik_24
24. okt 2013

@danielka20101989dadus ja sa začínam tiež trápiť so začínajúcim zápalom, dnes už po x-tý krát na wc, pomóc ☹

danielka20101989dadus
24. okt 2013

@neila
Ďakujem za info ja mám tiež o cca 2tyzdne ísť dúfam,že vydržím 🙂 Tak aspoň,že si nemala niečo vážnejšie,.Ja len dúfam,že všetko preliecim ,aby ma muž mohol zobrať na nejaku návštevu už 🙂

monika541
24. okt 2013

@zuzik_24 žihľavu a prasličku, tie sú chutnejšie ako urologický. a riadne veľa, nech sa obličky riadne vyčistia

zuzik_24
24. okt 2013

@hennyinnsbruck lebo ja som si Femibion 800 nasadila tiež skoro hneď po vysadení HAK a môžem povedať, že sa po ňom cítim veľmi dobre, aj viac energie mám, som z neho milo prekvapená. Môj lekár mi odporúčal LadeeVita, ale tie sú teda drahšie a obsahujú presne to, čo aj Femibion, takže som si kúpila ten. 🙂

zuzik_24
24. okt 2013

@monika541 ďakujem, kúpim teda žihľavu a prasličku 🙂 pôjdem aj dnes skôr domov, zababuším "podvozok" do deky a budem chľastať čajíky a žuť sušené brusnice 🙂

inngrid
24. okt 2013

@monika541 a čo pozerá autá?

inngrid
24. okt 2013

@zuzik_24 samozrejme ze nie lebo ze nevie kedy a ze mi zavola uz som dávnejšie premyslala ze ju vymením
ludsky si s nou rozumiem ale stvú ma takéto veci aj melir vie urobit super ale farbit nevie tak zvazujem ze ju vymenim len u nas nič moc :( a zase uz nie som ochotná nechavat 60 eur u holiča ona mi robila stich a melir za 30 - 35 🙂

neila
24. okt 2013

@zuzik_24 Zuzi, ja som si robievala caj zo zelerovej vnate susenek...ak mas, tak skus + brusinky max od swiss-u (drahsie, sle stali za to)

monika541
24. okt 2013

@inngrid hobľovačky, ohýbačky, kompresory a takéto podobné pomôcky pre kutilov. kým som ho nespoznala, myslela som si, že len môj tatko je na takéto veci zameraný, ale môj drahý by mohol konkurovať Hornbachu!