Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@lina129 a teplto ta ti klesla či stupla ja som tu dnes dávala môj graf pozri
baby napadlo či nemam nahodou hormonálne vykyvy pozri
http://www.fertilityfriend.com/home/451f98
@zuzu1104 Na urológiu nás poslala, pretože má zvýšené leukocyty v tele a to je zväčša spôsobené zápalmi v tele. A teraz cca. 5 mesiacov má nejaké zápaly, svaly a pod., čiže všetko spolu súvisí.
Baby,ta ja som trosku mimo.Nedavno mi prisiel obrovsky balik na snubencove meno uz mu aj volali ze pride dnes balik ci je niekto doma,je to obrovsky obrovsky biely ako sneh vianocny stromcek.Ale my sme nic neobjednavali.uz aj volal do firmy ze je to omyl,ale povedali tel cislo sedi,meno sedi,adresa sedi zaplatene tak a je to.ale nic nestiahli kontroloval rychlo.hmm zaujimave.pisal ze to je velky pozeral na net rychlo moze to mat hodnotu aj 300-500libier 😀 😀
@zuzu1104 mohla by som sa nieco podivne opytat, aj ked sa na odpoved moc netesim...v piatok mam dostat ms a teraz som bola na WC a na toaletaku som mala taky hlienik, malo trochu zakaleny, nehusty...to uz je asi znak ze ms prichadza, to by uz po oplodneni asi nemal byt ziadny hlien,ze?
@hatapkagb Ja som sa akurát v nedeľu rozprávala s kamoškou, ktorá to má a ona hovorila, že podstúpila pred 5 rokmi operáciu, nejaké vypaľovanie alebo niečo také spomínala a potom jej na pol roka bola prerušená liekmi menštruácia, ako keby bola v prechode a potom sa im kázali snažiť a hneď otehotnela. A hovorila, že presne aj teraz má také bolesti a silné krvácanie, tak či opäť nepôjde na ten zákrok, lebo by chceli druhé bábo. Tak neviem, čo je na tom pravdy. Ale teda viem, že keď má žena endometriozu, tak je neplodná a treba to nejako riešiť
@tamarka9 Ja som taký tiež mala a veru viac a vyzeral skoro ako ovulačný a bola som tehotná .), takže hlien, lepkavý, môže byť číri alebo biely je veeeľmi dobré znamenie. Lebo po ovulke by mala mať žena obdobie sucha a nemala by mať žiaden hlien.
Rýchlo choď skúsiť ovu test či tam už náhodou na ňom niečo nebude

@inngrid niekedy ide zdravy rozum uplne bokom, proste ho city prevalcuju tak, ze nam z realneho myslenia na chvilu neostane ani len stipka. Vtedy naozaj je dobre sa vyplakat, vykricat a aj postazovat preco to musim byt prave ja, clovek ma pravo byt niekedy sebec. A potom sa zase postavit na rovne nohy, bojovat, smiat sa a tesit z toho co mame. Len to nejde vzdy a kazda z nas to pozna mozno v nejakej inej sfere, ale k azda pozna ten pocit bezmocnosti...ALE my sme silne a ked nieco chceme, tak to bude 😉