icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tamarka9
29. okt 2013

@inngrid niekedy ide zdravy rozum uplne bokom, proste ho city prevalcuju tak, ze nam z realneho myslenia na chvilu neostane ani len stipka. Vtedy naozaj je dobre sa vyplakat, vykricat a aj postazovat preco to musim byt prave ja, clovek ma pravo byt niekedy sebec. A potom sa zase postavit na rovne nohy, bojovat, smiat sa a tesit z toho co mame. Len to nejde vzdy a kazda z nas to pozna mozno v nejakej inej sfere, ale k azda pozna ten pocit bezmocnosti...ALE my sme silne a ked nieco chceme, tak to bude 😉

inngrid
29. okt 2013

@lina129 a teplto ta ti klesla či stupla ja som tu dnes dávala môj graf pozri
baby napadlo či nemam nahodou hormonálne vykyvy pozri
http://www.fertilityfriend.com/home/451f98

inngrid
29. okt 2013

@tinka1003 hm tak nato pozor, teraz ked pokušate o babo jasné nedá sa hned ist močit ale ak nebudete tak sa snaz cielene ak mávaš čo I len malinké takéto naznaky môzeš byt ty ok partner ok ale spolu jeden v druhom môze robit problem takych párov je a jeje

tamarka9
29. okt 2013

@inngrid joj ved bodaj by boli z ineho,ale ked su presne take ako z toho znameho. Stacilo by aj nieco male navyse, bolest prsnikov, nieco ine, no toto stara znama klasika, bleee

danielka20101989dadus
29. okt 2013

@zuzu1104
@monika541 Jeej,baby zlaté ste 🙂 jasné preliecim a ide sa.Zuzik ty oddychuj,cmuuk.
Monci,jasné,drž sa a pýtaj sa,pytaj,využi svoju povahu a jazýček a nedaj sa odbit,uvidíš,že to bude dobré 😉 Držím palce,len klidek,myslím na teba,drž sa 😉

inngrid
29. okt 2013

@tamarka9 chcem byt silná!!!!

inngrid
29. okt 2013

@tamarka9 a teraz na tvoj posledny odkaz pre mna by som chcela tlačítko nepáči sa mi to 🙂

lina129
29. okt 2013

@monika541 Moni, a pozeram, ze mas uz jedno bejby... pri prvom si tiez skusala ovu testy? Ak ano, ake? Tak som zvedava, co ti povie doki, potom napis... 😉

esperanzita
29. okt 2013

@zuzu1104 Na urológiu nás poslala, pretože má zvýšené leukocyty v tele a to je zväčša spôsobené zápalmi v tele. A teraz cca. 5 mesiacov má nejaké zápaly, svaly a pod., čiže všetko spolu súvisí.

lina129
29. okt 2013

@inngrid fiha, tak to neviem... ukazovala si to dokimu? mne stupla... ale mam aj malinko virozu, tak neviem, ci to ovplyvnuje teplotu... 😒 a meras v rovnaky cas?

tamarka9
29. okt 2013

@inngrid ja viem ze chces a aj urcite si, ja som len chcela povedat ze niekedy mas pravo aj na to sa vyzalovat a postazovat a byt smutna. Ale inak si hrdinkaaa 😉

tamarka9
29. okt 2013

@inngrid a tiez by som tu obcas privitala tlacitko nepaci sa mi 😠

inngrid
29. okt 2013

@lina129 no +- ano je tam rozostup ale max 10-20 min viac nie, a neukazovala meriam si to poslednych pár dní
ale čo som pozerala grafy pred ovulkou klesne teplota

hatapkagb
29. okt 2013

Baby,ta ja som trosku mimo.Nedavno mi prisiel obrovsky balik na snubencove meno uz mu aj volali ze pride dnes balik ci je niekto doma,je to obrovsky obrovsky biely ako sneh vianocny stromcek.Ale my sme nic neobjednavali.uz aj volal do firmy ze je to omyl,ale povedali tel cislo sedi,meno sedi,adresa sedi zaplatene tak a je to.ale nic nestiahli kontroloval rychlo.hmm zaujimave.pisal ze to je velky pozeral na net rychlo moze to mat hodnotu aj 300-500libier 😀 😀

zuzu1104
29. okt 2013

@monika541 no myslím intenzívne, lebo už o pol hodinku budeš v ambulancii🙂. Ja som si veru pospapala, od pol jednej, teraz som vstala, prospelo mi to.🙂

inngrid
29. okt 2013

@tamarka9 hrdinka neviem iba moc uz tuzim

inngrid
29. okt 2013

@monika541 ja som zvedavá ako pochodiš aby som tam o tyzden nešla aj ja moja

zuzu1104
29. okt 2013

@meranti za máličko 🙂, určite to musí vyjsť, keď sa pekne snažíte, držím palce.
A mimochodom aj ja som si to myslela, že keď bolí, tak prebieha ovulka, jedna kočka tu na MK ma vyviedla z omylu.
Och ten DC ti veru nepoviem, lebo si to skutočne nepamätám a nechcem teda klamať

tamarka9
29. okt 2013

@zuzu1104 mohla by som sa nieco podivne opytat, aj ked sa na odpoved moc netesim...v piatok mam dostat ms a teraz som bola na WC a na toaletaku som mala taky hlienik, malo trochu zakaleny, nehusty...to uz je asi znak ze ms prichadza, to by uz po oplodneni asi nemal byt ziadny hlien,ze?

zuzu1104
29. okt 2013

@hatapkagb Ja som sa akurát v nedeľu rozprávala s kamoškou, ktorá to má a ona hovorila, že podstúpila pred 5 rokmi operáciu, nejaké vypaľovanie alebo niečo také spomínala a potom jej na pol roka bola prerušená liekmi menštruácia, ako keby bola v prechode a potom sa im kázali snažiť a hneď otehotnela. A hovorila, že presne aj teraz má také bolesti a silné krvácanie, tak či opäť nepôjde na ten zákrok, lebo by chceli druhé bábo. Tak neviem, čo je na tom pravdy. Ale teda viem, že keď má žena endometriozu, tak je neplodná a treba to nejako riešiť

zuzu1104
29. okt 2013

@tamarka9 áno Tami, ovu test vie odhaliť tehotenstvo dokonca skôr ako tehotenský test, tak vyskúšaj a uvidíš. Tehotenstvo sa prejavuje presne ako PMS, tak ešte nie je nič stratené. Držím palce!

tamarka9
29. okt 2013

@zuzu1104 a aj ten hlien je ok?

zuzu1104
29. okt 2013

@tinka1003 Ja fakt dúfam, že to bola len u nás náhoda a že teraz už srdiečko budeme mať. Teraz má strašne veľa žien chorobu zrážanlivosti krvi a tak sa aj bojím či to nemám aj ja, ale hádam nie a všetko bude ok

zuzu1104
29. okt 2013

@tamarka9 Ja som taký tiež mala a veru viac a vyzeral skoro ako ovulačný a bola som tehotná .), takže hlien, lepkavý, môže byť číri alebo biely je veeeľmi dobré znamenie. Lebo po ovulke by mala mať žena obdobie sucha a nemala by mať žiaden hlien.
Rýchlo choď skúsiť ovu test či tam už náhodou na ňom niečo nebude

hatapkagb
29. okt 2013

@zuzu1104 ano ak je endo tak tazko zena otehotnie ,ale ze to mame skusat a ak nic potom nastava liecba ze ma daju ako si pisala do prechodu cize pol roka bez menzesu ale nie vzdy to zabera.viac neviem povedala ze sa mame sustredit na babao a ak nic potom sa dozviem viac

tamarka9
29. okt 2013

@zuzu1104 aha, ja som myslela ze uz po oplodneni sa ma hlien stopnut a byt sucho. Lebo ja nezvyknem mat nejako hlien, aj ked viem ze tesme pred ms predsa len trochu byva, tak som si myslela, ze uz je amen ☹

zuzu1104
29. okt 2013

@hatapkagb Adi, tak budem siiiilno držať palce, aby to vyšlo a aby si nepotrebovala žiadnu liečbu. 🙂

zuzu1104
29. okt 2013

@tamarka9 Tamarka moja, hlavne pokoj, skús ten testík a uvidíš. To už si nejaký 11DPO či nie?

zuzu1104
29. okt 2013

@tamarka9 Inak ja keď som zbadala ten svoj hlien, tak mi to bolo tiež podozrivé, že už asi mrcha ide, ale keď som si uvedomila, že ten hlien som mala skoro od ovulácie, tak už mi to nedalo a testovala som sa

tamarka9
29. okt 2013

@zuzu1104 a test zajtra urobim, aj ked budem len 12 DPO, lebo dnes vela pijem, tak by to asi nebolo dobre.