icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
29. okt 2013

@inngrid si dala Ingridka, super, som rada, že si tak silná!!!

zuzik_24
29. okt 2013

@tinka1003 ho chcel určite len opraviť, sa mu zadarilo... 😅

danielka20101989dadus
29. okt 2013

@inngrid
Moja,veď nerob,budem aj ja revat 🙂 Od toho sme tu,aby sme sa navzájom podržali a prípadne sa nakopli do ďalšieho boja 😉 Určite si splníte sen,budete rodičia,ja tomu verím,mojka veľmi ti fandím,si úžastna bytosť,a to že sa nevzdávas je to najlepšie,treba si vytýčit svoje sny a ísť tvrdo za nimi.Želam Ti hlavne veľa zdravicka a síl.,a nezabudni ,že sme tu vždy pre teba,ok? Noo,už som našla Moncin príspevok,takže super tešíme sa s nimi.,že je všetko ok.
Ja takisto milujem túto našu skupinku a jej členov 😀

zuzik_24
29. okt 2013

@danielka20101989dadus sa smejem aj teraz keď si to napísala, riadna haluzovka to je, super 😀 😀 😀
Monika už písala, mrkni na minulú stránku alebo tú predtým 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@zuzu1104 super, takže super krásny mooooc predĺžený víkend budete mať, aj ja si prosííííím 😅 🙂

danielka20101989dadus
29. okt 2013

@zuzik_24
😀 😀 😀

zuzik_24
29. okt 2013

@danielka20101989dadus vidím, že s Tebou musí byť kopec srandy 😀

zuzu1104
29. okt 2013

@zuzik_24 áno, budme sa mať fajne, ešte keby aj tatik bol doma, tak by to bolo super 🙂
Aj ty budeš mať moja, ale až od piatku 🙂

zuzu1104
29. okt 2013

@danielka20101989dadus to je dobré s tým soplom Dani, sa smejem 😀

danielka20101989dadus
29. okt 2013

@zuzik_24 😀 snažím sa 😀 ale niee,ja som od prírody veľmi zvedavá a zhovorciva 🙂 niekedy až moc 😀 A ty si strašne zlatá,pre každú tu máš milé slovko,cmuk,si taký naš anjelik ,fakt,si zlatá ,dvíhas nás keď padame,zatoto veľké diiiiky,aj mne si už veľa krát pomohla,ono celkovo to padne dobre sa vykecat,lebo tie naše polovičky niekedy nechápu 😀 A som rada,že ešte sa nájdu správny ľudia 😉 Ako spieva Michal David- pár pratel stačí mit 😉 Ste poklady,všetky do jednej aaj s fazulkami 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@zuzu1104 budem, 3 dni voľna, sa teším 🙂 Zapáliť sviečky sme boli tento víkend v nedeľu, lebo nemám rada, keď je na cintorínoch taký nával, takže budeme doma s polovičkou, dúfam, že počasie bude dobré, budem sa trošku realizovať aj na záhrade aj v postielke s drahým 😅 🙂

senselinka
29. okt 2013

Baby, konečne som o pol piatej dokvila k počítaču, doobedo som bola školiť a potom ešte na nejakú hodinku v robote (som sa s nimi dohodla, že raz do týždňa prídem na chvíľu do roboty, aby mali prehľad, čo vlastne z toho domu robím) a prišli sme o nejakej druhej domov a odpadla som na dve hodiny, taká som bola unavená 😝 A teraz neviem, komu čo skôr odpísať 😀

@danielka20101989dadus Som veľmi rada, že zistili, čo ti robilo šarapatu, obličky nie sú sranda, prešla som si tým a občas ma potrápia doteraz... ale už viem, ako sa chrániť a predchádzať, aj zápalom močových ciest a mechúra, lebo to sú také bolesti, že až... mne teraz hlavne veľmi pomáha užívanie toho vitamínu C, v mnohom ma to chráni a myslím, že naposledy (už som bola tehotná), keď som bola chorá, brutálne som kašlala, som sa vyhla ATB len vďaka tomu, dokonca som ani teploty nemala, č by bábätku uškodilo najviac.
Držím palce, nech si čím skôr fit a potom šup na manžela 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@danielka20101989dadus ďakujem Ti za milé slová, si ma mooooc potešila, cením si to 🙂
veď sme tu na to, aby sme sa podporili a pomohli si. Tí naši chlapi sú síce fajn, ale žiadny chlap nikdy nepochopí to, čo my ženy navzájom, takže som veľmi rada, že sme sa tu našli a že si môžeme takto "pokecať" a pomôcť si. 🙂
Teraz veľmi oceňujem moju štátnicu zo strojopisu, že môžem tak rýchlo naťukať čo chcem povedať, je to super 😉

Vieš, bolo mi vždy "vyčítané", že viac myslím na druhých ako na seba... Niečo na tom zrejme pravdy je, ale ja som už raz taká 🙂. A viem oceniť dobré priateľstvo, beriem ľudí takých akí sú a nemám rada, ak sa mňa niekto snaží zmeniť... Tiež som si toho veľa preskákala, ale to teraz nie je dôležité, hlavné je, že som Vás tu našla a vždy Vám rada pomôžem, veď čo narobíme keď sme pekné a páli nám to, že??? 😀 😀 😀

zuzik_24
29. okt 2013

@zuzu1104 nemá to chybu, že? Ja som sa tu rozosmiala na celú kanceláriu, ešte teraz sa na tom smejem 😀 😀 😀

zuzik_24
29. okt 2013

@senselinka nooo, ale šetri sa, aby si nebola v strese a aby bola fazulienka v poriadku 🙂

senselinka
29. okt 2013

@inngrid ahoj Inuška, koxartrózu mám na ľavom kĺbe, neviem, akého stupňa, akosi to neriešim... bolesti občas mám, občas brutálne, občas menšie, ale tak čo... budem brať želatínové doplnky? Keď som bola po VŠ a zmenila som spôsob života, začala som učiť, mávala som také bolesti, že som vôbec nemohla chodiť... bývalá žiačka mala otca traumatológa, chodila som k nemu nejaký čas a on mi "naordinoval" laserové ožarovania, brutálne mi to vtedy pomohlo, chodila som tak asi 2 týždne každé ráno a pol roka som ani netušila, že mám kĺby, odvtedy sa to rôzne mení, ale v takej intenzite, ako to bolo vtedy, sa to už nevrátilo, takže som tam mala zrejme aj nejaký zápal.
Ja mám s týmto problém od narodenia, aj ortopéd mi povedal, keď som mala 13 rokov, že čím chcem byť, keď budem veľká... a ja že učiteľka. A on, že dobre, ale že nie telesnej výchovy 😀 Tak som ho teda poslúchla 😝
Neskôr som dosť tancovala, ale začali mi bolesti (mala som asi 17 rokov) a vtedy mi jeden známy lekár povedal, že musím prestať, lebo skončím na vozíku... a že by som mala porodiť čo najskôr, lebo sa mi to bude zhoršovať a v tehotenstve sa mi môže "rozpadnúť! celá panva (keďže sa vtedy posúvajú všetky kosti panvového dna). Čo najskôr som to nestihla, mám 35 a dieťa iba v bruchu 😀 a na panvu kašlem, veď nech sa rozpadne, potom polepíme 😀 😀 😀
Takže takto to je so mnou, ja mám tých rôznych drobných aj vážnejších diagnóz požehnane, ale nech, nepripúšťam si ich, mám svoj cieľ, svoju víziu a za tým si idem.
A viem veľmi dobre, aké je to ťažké, túžiť dať skvelému manželovi dieťa a prijať to, ak to nejde... a ešte ak máš pocit, že to je z tvojej "viny". Môj muž miluje deti, keď sú u nás krstní synovia, hrajú sa len s ním, milujú ho, je to ťažké... možno aj preto som to ešte nevzdala. A nevzdáš ani ty! Budeme stáť pri tebe, za každých okolností 😵

senselinka
29. okt 2013

@zuzik_24 neboj, bolo to v pohode, stres žiadny, práveže také "plodné" školenie to bolo, akurát som bola trochu unavená, ale rýchlo som šupla do postieľky a už je dobre 😀

senselinka
29. okt 2013

@tinka1003 no po štyroch potratoch by to bol riadny prúser, aby nič nezistili 😝
Len škoda, že na vyšetrenie ma poslali až po 3 potrate, aj to len lekár, u ktorého som bola po známosti (zas som využila svojich bývalých žiakov, ono sa celkom oplatí byť obľúbená pan čelka 😀 😀 😀 )
No a ten lekár ma poslal na hematológiu, môj gynekológ od všetkého dáva doteraz ruky preč ☹ Aj teraz sa tvári ako mŕtvy chrobák, odmieta mi predpisovať fraxiparin, už neviem, kam sa obrátiť... mať v BA dobrého gynekológa je malý zázrak.
A na hematológii mi zistili určitú formu trombofílie - syndróm lepivých doštičiek, užívam na to denne anopyrin 100 mg a teraz si ešte pichám fraxiparin

zuzu1104
29. okt 2013

@zuzik_24 My sme ešte neboli na cintoríne, chystáme sa asi v piatok, už mám doma aj venčeky a aj sviečky nakúpené. V sobotu zapálim sviečku do okna za naše bábätko, čo je v nebíčku, nášho anjelika :(
Hej perfektné to bolo, som sa riadne zasmiala 😀

zuzik_24
29. okt 2013

@senselinka No Ty si úžasná žienka, klobúk skladám...

Ja som tiež v 13-tich bojovala s vysychaním kĺbového maziva v pravom bedrovom kĺbe, som bola vtedy 2 mesiace v nemocnici, napichali do mňa vtedy všemožné lieky, až sa to nakoniec zastavilo našťastie, pretože keby nie, tak by mi museli vymeniť bedrový kĺb a to by mi už moja detská noha nenarástla, preto by som teraz mala jednu nohu kratšiu...
Ale anjel strážny stál nado mnou a nepripustil, aby sa tak stalo... Odvtedy s kĺbom problémy nemám, ale za to sa na mňa nalepili iné záležitosti, ale to tu moc nechcem riešiť, len toľko, že to súvisí s akýmsi psychickým stavom po náhlej smrti otca a doteraz sa to so mnou vlečie...
Ale prekonala som, občas musím zabojovať, ale dá sa, nevzdáme to bez boja 🙂 😎

zuzik_24
29. okt 2013

@senselinka no veď za to, juj aj ja by som do postieľky vbehla, ale ešte som v práci, mám toho moc... ☹
ale nevadí, doženiem cez predĺžený víkend. 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@zuzu1104 anjelik Vás chráni Zuzanka, poslal Vám fazuľku do bruška. 🙂
Ja budem v piatok tiež zapaľovať sviečku, za otca, za bratranca (odišiel mladučký a nečakane) a aj za ostatných z rodiny, nech im je v nebíčku dobre a nech vedia, že ich stále ľúbim. 🙂

zuzu1104
29. okt 2013

@zuzik_24 áno, chráni nás a dozerá na nás, poslal súrodenca do bruška, ako náhradu za seba 🙂
Takže ty si prišla o ocka? Ak sa smiem spýtať, tak na čo zomrel?

zuzik_24
29. okt 2013

@zuzu1104 otec zomrel pred 5 rokmi, teraz 24.10. bolo "výročie" jeho úmrtia... zomrel na infarkt... náhle a nečakane bez varovania, sused ho videl v ten deň okolo druhe popoludní so psíkom vonku a keď mamina prišla z práce okolo štvrť na šesť, tak už bolo neskoro ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
ešte som sa mu snažila pomôcť, ale už sa nedalo... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

Inak, u nás v rodine neboli nikdy žiadne srdcové vady, choroby a pod., ale tak infarkt si zrejme nevyberá...

inngrid
29. okt 2013

@tinka1003 tak verím, ze teraz to pôjde rychlejšie

@zuzu1104 tak to máš od zajtra same krásne dni ako čítam

inngrid
29. okt 2013

@danielka20101989dadus cmux 🙂 zlatá

inngrid
29. okt 2013

@danielka20101989dadus presne tak si to dobre Zuzinke napísala proste my zeny potrebujeme ten náš babinec 🙂

inngrid
29. okt 2013

@senselinka
@danielka20101989dadus mne inak tiez voci zapalom tiez pomohlo uzívanie toho C-čka ale to uz sme tu so senselinkou preberali a Zuzik som to tiez doporučila 🙂

danielka20101989dadus
29. okt 2013

@zuzu1104 😀 no vidís,aspoň zazenieme depky 😀

@senselinka Rozkaz,madam 🙂
@zuzik_24 nie je zač a nebuď skromná,je začo chválit 😉 Všetko bude ok.Jeeej teraz kukam,že 3 Zuzky 😀 Ja mám tie Zuzky v osude 😀 vysvetlím inokedy 🙂
Baby,tak ja padám,želam krásny večer,zajtra idem na kontrolu tak hádam postiham napísať ako som dopadla,tak sa majte,bozkavam.Drzkajte sa,moje milé 😉

zuzu1104
29. okt 2013

@zuzik_24 och tak to mi je veľmi ľúto moja :(