Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Dobré ranko dievčence,
tak dnes rano máme zase teplotné prekvapenie
@senselinka pekne si to napísala pekne 🙂
a čo teraz čítaš?
Dobré ráno, pekný deň všetkým🙂!
pesnička pre VAS na krásne ránko 🙂
Ste tu včera toľko popísali, som šla neskoro spať a aj tak som až ráno dočítala koniec🙂.
@senselinka máš krásnu ale veľmi náročnú profesiu a cítiť, že si ju s láskou🙂. Sa tvojmu dr veľmi čudujem. Držím palčeky, nech je na kontrole všetko tam, kde má byť🙂.
@@zuzik_24 veru som si večer spomenula na schuleného dr na vyšetrovacvyšetrovacej posteli pre sono. TTaký veľký chlap sa hral na zajka. No pobavil ma😀.
Takto nahle prísť o ocka musí byť strašné. Mm prišiel o otca tak, že ho kúsok od domu zrazilo auto, neposkytli mu pomoc, tak vykrvácal. Vinníka nehody našli, ten sa dokonca na súde priznal a predstav si, behá si po svete ani vodičák mu nevzali. Spravodlivosť nie je pre každého.
@@inngrid to máš riadny grafoš! Si nerozmýšľala nad tým, že by si sla k dr teraz pred ovu,
@senselinka aj mne veľmi bolia, niekedy to je až neznesiteľné :(, ale vydržíme všetko, však:?
Mne bolo celý večer a aj v noci dosť zle od žalúdka, je to veľmi nepríjemné a bolelo ma v noci dosť podbruško a kríže, teraz je to už fajn. Ale som strašne unavená. Syn mi vstal už o pol šiestej, takže som totálne nevyspatá. :(
Ty ako?Zajtra ideš konečne UTZ, silno držím palce, aby bolo všetko v poriadku
@inngrid by ťa na sone kukli, či je folik na ceste a v ako to vyzerá. Veď isto vie, sa ponáhľate s otehotnením, mali by ste to s mm jednoduchšie. Mne pred sonom včera dr povedal, že sa dá každý deň chodiť na folikulometriu, či vôbec a ako prebieha ovu, ale u mňa je to v poho. Našťastie, lebo si to neviem predstaviť, keď mám dr až v Žiline a mm robí v Tatrach. Inak ako sa dnes cítiš?
@inngrid ahoj ešte raz🙂. Som kľudnejšia, len ten moj tvrdohlavý mm ma s.rie, sorry za výraz. Keby šiel na to svoje vyšetrenie, bola by som si istá, či ešte máme al.. nemáme nadej na druhé dieťa. Lebo sice chlap ma dieťa, neznamená to, že neprekonal nejaký zápal al.uraz, kt. Mohol spôsobiť problémy spermiam a to nemusí mať bolesti v guľkách. Ale nevzdám toa mmám väčšiu chuť aj vďaka vasim povzbudeniam🙂 a to ako ste to so mnou včera prezprežívali bolo úžasné a velmi si to vážim.
Dobré ránko žienky 🙂 Tak aká bola noc? U nás katastrofálna, od večera mi bolo dosť zle od žalúdka a aj v noci a mala som aj bolesti ako na mrchu, tak som toho moc nenaspala a aj malý sa stále budil a ešte k tomu aj o pol šiestej vstal, takže som teraz úplne hotová
@zuzu1104 dobre ranko zuzka 🙂 aj mňa tak bolieva. Ja v noci nemôžem ani spávať, špeciálne, keď som na chrbte, tak mi muž stale hovorí nech si ľahnem na bok, aj počas noci. Niekedy jazva pichne, ale nič extrémne. Ja som to chcela povedať rodine na vianoce, aj malé papucky som kúpila, ale neviem neviem, tentokrát mi je viac vidno brucho... inak u mňa sa vymieňajú stavy so zapchov a podobne..prsia prestanú bolieť a začnú...a to cikanie katastrofa... Samko tí v tom stavani moc nepomáha teda 😒
@nkem Ahoj Dianka, presne v noci, keď spím na bruchu, tak to začne. Nevoľnosť a aj bolesti, tak si potom ľahnem na bok, ale keď ja som tak navyknutá na tom bruchu spať, och.
Myslíš, že to na tebe zbadajú do tých Vianoc? To budeš v akom týždni?
Aj ja mám také stavy, že mám takú polo zápchu a dajme tomu o dve hodiny zas hnačku a včera som bola cikať hádam 200x, v noci len 2x, čo je super.
No to mi teda vôbec nepomáha, som totálne unavená. Ale včera nás prekvapila jeho ksrtná a prišla o deň skôr domov z Bratislavy, tak sa mu bude dnes venovať a ja si pospím hádam
dobré ráno všetkým....konečne som sa dočítala až na koniec a hneď -1 hodina v práci 🙂
dievčatá, klaniam sa pred Vami všetkými....nebudem menovať, aby som niekoho nezabudla (Zuzky, Ingrid, Monika a všetky ostatné) ide z Vás neskutočná energia, nabíjate ma a pomáhate mi....som rada, že sme sa začali snažiť práve v septembri a mohla Vás preto aspoň trošku spoznať....a verte, všetky to dáme!!!! minimálne preto, čo robíte/-me pre ľudí okolo nás
Dobré ránko dievčatá, krásny dník Vám želám 🙂
@tinka1003 ďakujem Ti, bolo to ťažké, veľmi, hlavne, keď som sa mu snažila pomôcť a videla som, že to nemá význam, no mama stála nado mnou, ja kľačala nad otcom, mama kričí "urob niečo"... no a potom jej len povedať, že nemôžem mu pomôcť, už je neskoro... mama konečná, sa mi tam zrútila, ja medzitým aj tak záchranku som volala, bratovi, proste zlé zlé zlé... ☹ ☹ ☹
asi to bude znieť hnusne, ale stále si vravím, že síce odišiel náhle, ale nebol chorý, neležal v nemocnici, proste mu nič nebolo, takže sa netrápil... pre niekoho asi zvláštny postoj, ale mne táto myšlienka dosť pomáhala aj pomáha...
@zuzu1104 určite áno Zuzanka, ja v to verím, myslím na neho často a viem, že aj on na mňa... a cez víkend keď som mu bola zapáliť sviečku na hrobe som ho poprosila, aby mi poslal dievčatko do bruška, lebo si strašne moc prial vnučku 🙂
Brat má 3 synov, takže to mám skoro príkazom, aby som mala dievčatko 😉

@vertyeux to by bolo v pohode, Vladi, len ja sa obávam, že keďže už bývame v Malinove, bratislavskí lekári budú mať problém zobrať ma len tak... veď uvidím, ako sa zachová tento trulo o týždeň a podľa toho sa zariadim