Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@senselinka krásna ponožková story🙂. Máš skvelého mm. Aj ja mám, len táto jedna vec ma hnevá. On totiž nejde k dr aj keď má problémy s chrbticou a pritom by mu možno pomohli rehabky. Mám výstrahu po skúsenosti s otcom, kt.si šiel dať operovať platničku až keď bol skoro ochrnuty a doteraz máva priserne bolesti. Ta stlačena miecha sa už nikdy nedá do poriadku... Ale možno v núdzi začnem chystať spermo-granko🙂 a urológia mm minie🙂.
@senselinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 noo, tak táto príhoda nemá chybu, sa tu rehúňam v kancli ako blázon, ešte, že som tu teraz sama, inak by kolegovia čumeli, no nemá to chybu 😀 😀 😀 😀 zlatý bol, Ťa ľúbi, všetko by pre Teba spravil 🙂
@monika541 joooj, moja, tak keď mal vyskočenú platničku a nemohol chodiť, na viac ako pol roka musel prestať hrať futbal, to som ho k lekárovi nedostala... ani za nič. Zjedol doma všetky lieky od bolesti, všetko mi smrdelo od vietnamskej masti, čo sa furt natieral, zažltnuté obliečky, pyžamo... som už myslela, že ho zahluším... Nakoniec som ho doslova začala vydierať, že ak nepôjde k lekárovi, nebudem sa s ním vôbec rozprávať. Tak to radšej ticho trpel, ani nemukol, ale aj tak nikam nešiel... nakoniec to po dlhom čas prešlo, ale 10 mesiacov nebol ochotný odtrepať sa k lekárovi ani za nič. K tomu urológovi išiel naozaj len z čistej lásky ku mne a preto, lebo netrpel len on, ale aj ja... a to on strašne ťažko znášal
@zuzik_24 lúbi, Zuzinka, to naozaj, aj keď občas je to taký trulko, občas šašo, ale tak kde by sme boli, keby sme tých mužov nemali 🙂
@monika541 Moni, ja som mužovi objednala tieto tbl. http://www.docsimon.sk/tovar/swiss-energyman-li...
Obsahujú čistý kotivčník zemný, ktorý podporuje pohyblivosť a počet spermií a nie je to nejaká chémia, ale extrakt z rastliny. Keď si vyhľadáš na nete Tribulus terrestris (Kotvičník zemný), dočítaš sa o všelijakých dobrých účinkoch. Dá sa piť aj ako čaj, ale tak to by si už do svojho mužíčka nenaliala asi ani toľko, ako mu nenápadko rozmrvíš nejakú tabletku do jedla alebo nápoja...
@senselinka presne ako píšeš moja, s mužmi zle no bez nich ešte horšie 🙂
@senselinka veď aj včera večer, veď ovulka bola, tak som ho chcela posexíkovať, no on už cez deň začal pokašliavať, no veď "on nemôže", lebo veď je chorý... zrejme kašeľ je smrteľná choroba... 😀 😀 😀
@zuzik_24 jooooj, tak toto hej, toto poznáme... že ako sa volá smrteľná choroba mužov na šesť?
SOPLÍK 😀 😀 😀
Minule v snažilkách písala jedna baba... že ako dobre, že lekári vynašli dobrý liek na zápal pľúc. Aspoň sa môže žena so zápalom pľúc postarať o muža, ktorý má soplík 😝
@senselinka 😀 😀 😀 tak to si dala Zuzik, si ma pobavila, áno, máš pravdu, SOPLÍK je smrteľná choroba chlapov 😀 😀 😀
Aj to s tým zápalom pľúc, nemá to chybu, je to ale bohužiaľ tak... 😉
@senselinka citam ze to podporuje aj sexualne libido...na matko svata,to by som potom svojho muza zo seba nevedela stiahnut,lebo ten ho ma uz teraz pozehnane 😀 😀 😀
takže nič od 13 ordinuje doktorka cinknem jej či ma zajtra pozrie
@meranti nuž, kvôli dieťaťu musíme prinášať obete 😀 😀 😀
@senselinka to si nemyslim, ze by bol problem, mna sa ani nepytla, ze odkial som, som prisla, ci by ma nezobralaa ze v pohode 🙂 az potom sa pytala na bydlisko 🙂
Sme vonku, prší a Anča skáče po kaluziach. Bude mať ajplienku z opačnej strany mokrú 😝

@senselinka no čo ti poviem to je láska toto 🙂