Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 no su tam ciarky, to je viac ako iste, uz aj na tom prvom bola a lepsie viditelna ako na foto....a na tom kazetovom bola asi rovnako silna ako vcera, mozno trochu viac, ale zase tam ani kontrolna nebola taka vyrazna, takze v porovnani s kontrolnou je ta dnesna silnejsia...ale rano tehu test nist..
@tamarka9 skus sfotit znova
@monika541 nie, vela z nej nepojedol, len ochutnal. Teraz ma napadlo, ze minule mi svagrina poslala mailom, ze na nechutenstvo je dobre pit zihlavovy caj a robit tymianovy kupel. Neskusali ste?
Velmi smutne ako funguje to nase zdravotnictvo, uz teraz sa hrozim toho ked budu moji rodicia alebo my potrebovat pomoc ☹
@zuzu1104 dufam, ze dopadnem tak ako ty dnes a budem usmiata a víkend bude náš!!!
@zuzik_24 no ved práve, ja ked som bola po autonehode tak bolo take ze ma na pohotovosti ošetrili s tym, ze ma chceli nechat lezat na chodbe lebo som mala narazenú slezinu to ja ani bohovi išla som domov az na druhy den som sa dozvedela ze mi ta slezina mohla prasknút a ja vykrvácat naštastie sa tak nestalo ale čakala som par mesiacov kym som poriešila si všetky veci otras teraz uz nečakám nechcú ma idem inam stale to tak robím a ti poviem všetky diagnozy čo mam mam v takom stadiu ze keby som nebula takto konala som na tom fakt horšie
je zaklad všetko podchytit odzačiatku halvne ak je to dlhdoobé a môze sa to rapídne zhoršiť
zober si napríakd take vyskočené platničky chodím neurologovi picha ti obsteky infuzky inejkcie ale na CT a MMR ta nepošle lebo je to darhé pošle ta tam az po 7 mesiacoch ked ti bolesti nperestavjú zriešila som si CT MMR sama a uplne inak sme nadstavili liecbu ak by som čaka som si ista ze krívam do dnes asi tak hold naše zdravotnícvto
nechce ma gynekologička pride o pacienta ja sa prosít nikomu nenecham zdravie mam len Jedno I ked ja uz ho moc teda nemam 🙂
@senselinka dufam, ze neodpisuješ bo si na tej prechádzke 🙂
@inngrid dobry pristup, treba za seba bojovat a nebat sa vymenit lekara v pripade nespokojnosti. Keby to tak robili vsetci, tak by sa ti uzasni doktori mozno aj spamatali. Ja som napr dlho bojovala s mykozami este ked som bola na skole, lekarka ma poslala k zubarovi, priatela k urologovi, nakazala mi nejest sladkosti, nenosit tangace, uzke nohavice atd, a po dost dlhom case ma to uz prestalo bavit, zmenila som lekarku a ta mi hned po prvej navsteve nasadila liecbu, ktora hned zabrala a bolo po probleme.
@tinka1003 ved ano mna to tiez uz nebaví, si myslia niektorí ze biely plášt oni si môzu čo chcu ma ordinovat od sedem pride na deviate a ani mú ani bu ved ja som tu lekár ale my sme jeho pacienti - zakaznici keby nas nemal nemal by z čoho zit škoda ze si to neuvdomujú robit v súkromnom sektore hned by nato prišlo
ja to proste robím tak nepáči sa im čo chcem idem dalej
ale nemôzem navšetkych nadavat v BA tu pani doktorku čo mam je neuveritelná koli mne volala aj do zahraničia aby sa poradila čo ja vysadenie liekov tehu a tak moc zlatá pani doktorka, aj tato kamoška je moc good aj očného mam super sú ešte niektorí ktorí zato stoja škoda ze ich je tak málo
Baby, ďakujem vám všetkým veľmi pekne...
Bola som sa prejsť so psom v parku, necítim sa síce o nič lepšie, ale už aspoň neplačem... akurát ma z toho rozbolela hlava, ale tak to prejde. Ako som odchádzala von, povedala som mm svoje, úplne pokojne, a odišla som. Keď som sa vrátila, odignorovala som ho, šla som rovno dnu, spravila som si kávu a pozrela Priateľov... bolo mi trochu lepšie, ale teraz prišiel dnu, že ho to mrzí a bla bla... a chodí za mnou ako psík, ma tu stíska, že asi ma mal objať trochu skôr a ja by so mu najradšej ten notebook otrieskala o hlavu.
Vôbec neviem, čo mám od zajtrajška čakať, on mi furt hovorí, že aj tak verí, že to bábätko tam je a žije, ale ja tomu verím čím ďalej, tým menej... proste som ostala úplne skeptická, mám z toho veľmi zlý pocit, nemôžem si pomôcť 😒
@senselinka neopúšťaj sa. Je to hrozný nápor na nervy a veľkáskúška aj pre váš vzťah. Radšej mysli na to ako ti chcel svoje ponožky dať a zopakujete si to v lete v pôrodnici. Strach o bábo bude kým ho nebudeš cítiť ako cvičí v tvojom brušku, ale to bude čoskoro. Skús myslieť pozitívne. Zajtra ideš kedy?
@monika541 idem hneď ráno, na pol ôsmu... uvidím, ale vždy, keď som mala tento pocit, dopadlo to rovnako...
Nuž, musíme vydržať do rána
@senselinka pocit pošli do teplých krajín, nemôže to byť zlé. Taký kus cesty si prešla aby si bola tehu a trápiš sa fraxikom a aj stravvu si zmenila. jednoducho to musí vyjsť. Nie neskôr, teraz! Ak sa ti dá, porozpravaj sa s drobckm v brušku, nech ti len radosť prináša. To tehu sú pre nás niekedy len slzy hneď od začiatku🙂, ale stojí to za to. Koľko lásky a času si dala deťom v škole, toto drobča ti ju vráti a už len radosť ti bude robiť. Buď silná a ver, že zajtra si s bábom zamávate.
Som striga. Ja viem, nič nové som nepovedala 😀, ale idem sa priznať. Mm som ako dobrá a milujúca manželka nachystala na rano spermo-granko. V maziariku som podrvila na skúšku kys.listovú. hádam sa mu to rozpustí skôr než to vypije. Pekne na prášok, snažila som sa jedna radosť 😀 . Ak to nezistí, ešte mu to pár krát zopakujem, kým kupim vitamíny, bude piť KL 😀 .
@senselinka och moja ja tu ciarky na ovu teste rozoberam a nad fotakom sa rozculujem a uplne som prehliadla tvoje stazovanie. Ty pocuj kasli teraz na chlapa, ono sa to utrasie isto, nerob si s nim nervy, vies aj ten moj ma miluje, ale niekedy mam pocit, ze mi naschval robi, aj ked vie ze mi to ublizi a hlavne na nejaku vaznu temu ked hovorime, ale vies co som si vsimla? Ze on ako keby tym svoj strach zakryval, ze mozno aj on je z toho na nervy, ale nevie ako ti pomoct, niektori chlapi proste nevedia byt otvoreni a potom sa hraju na hrdinov typu mna to nezaujima ma to a neotravuj a nezvelicuj a pritom oni to tiez prezivaju. Tak teraz sa len skus usmiat a brusko pohladit, uplne zabudni co bolo ani nemysli na to co bude, iba si uzivaj chvilku sama s knihou, filmom a my vsetky na teba budeme silno mysliet. Ozvi sa zajtra, my sme tuuuu!
@tinka1003 aj ja som tak testovala a stale boli vysledky negativne.. a preto som si povedala ze sa nato vykaslem. prestala som merat a zapisovat prestala som sa tak strasne sledovat.a milujeme sa z lasky a kedy chceme a nie kedy musime. manzelikovi to uz vadilo ked mi sibalo.a teraz je to naozaj super. milujeme sa kedy chceme a z lasky 🙂 . aj ked ja stale pri tom myslim nato len aby sa to podarilo prave teraz 😀 . tak uvidim viem ze to nevide hned ale ved mame cas.. ale mohlo by aby som mu pod stromcekom mohla povedat ze bude tatkom. snad sa nam to do Vianoc podari. aj mne vravel vzdy sprav si test..a stale bol negativny.. tak neviem preco sa nam teraz nedari.. ved raz sa podari hehe 😀 . hej je to na psychiku to ti teda poviem..mne uz normalne sibalo s tym meranim a sledovanim sa..to bolo strasne.. dnes ma aj bolelo brusko ale uz radsej ani nerozmyslam nad tym zeby sa podarilo..ved zistim na buduci tyzden.. a ak mi znova zasibe 😀 tak si spravim test..
@tonjadabik2 a kedy cakas ms?
@tamarka9 tak snad na buduci tyzden..minule mi meskala tyzden..10teho prisla..svinucha jedna cervena..tak uvidim kedy dotanem tento mesiac..
@tamarka9 chlap, ktorý o sebe pochybuje či sa analyzuje? Tohoto sa nebojím🙂. Skôr aby mi nepovedal, že muwel vysypaťccelé granko, lebo tá nová krabica má divnú chuť 😝 . Potom budem olizovať selén a pod, či to nemá divnu chuť al.tie tabletky, čo mi zuzka @@senselinka ukázala🙂. Zajtra je testovací deň. Čo ho nezabije, to ho posilní 😀
@tonjadabik2 tak nech cas rychlo uteka, ja tiez cakam co bude, ale tak mozno si aj dobre urobila, ze si prestala testovat a iba telo si vsimas. To je na kazdej z nas, verim zase ze niekomu to vyhovuje si pomahat, kazda sa snazime isto ako najlepsie vieme 😉

@zuzu1104 nech má ešte jedno pokračovanie, bude to potom ešte krajšia love story😀