icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
3. nov 2013

@gladriel nepôjde o žiadne mimomaternicové, ani na to vôbec nemysli, všetko bude tam kde má byť 🙂

zuzu1104
3. nov 2013

@tinka1003 Ahoj Tinka, robila si si ďalší test? Ako to s tebou vyzerá?

denka_pk
3. nov 2013

pekny vecer žienky, dnes som 14 DC takze ovulka sa blizi, mala by byt o dva dni...vcera som robila ovu test, a bola slaba čiarka, takze vsetko ide tak ako ma a sedi to na ten 16 DC...dnes som ovu test nestihla robit, lebo sme boli na navsteve u kamaratov ktorí maju 3 tyzdnove miminko...taky bol krasny, som si ho popestovala a taky pocit...juuuuj, uz chcem mat svoje, tak snad sa to tento mesiac uz podari 🙂

gladriel
3. nov 2013

@zuzu1104 par krat za den ma zaboli chbtica a aj ked na to miesto zatlacim tak dost boli.takze skorchrbtica.a citala som ze pri mimomaternicovom tehu hcg rastie pomalsie.takze to ma ukludnuje dost

tinka1003
3. nov 2013

@nkem @luckalucka83 ahojte, citam, ze zijete obe v AT. My sme sa pred cca pol rokom prestahovali do Kittsee 🙂 Lucka, ako dlho ste v Hainburgu?
Uz tu mam sice trvaly pobyt, ale u mna to je s tym poistenim trosku komplikovanejsie, pretoze som zamestnana v CR. Ceska zdravotna poistovna mi vystavila E106ku aby som mohla chodit k lekarom na Slovensku a ak by som chcela ist rodit napr. do Hainburgu, nad cim som vzdy velmi uvazovala, sice by mi vystavili E106 pre rakusko, ale zrusili by mi Slovensko. No a veru si neviem so svojimi jazykovymi znalostami predstavit chodit komplet ku vsetkym lekarom v AT 😅
Tak to vyzera tak, ze druhe dietatko porodim na Antolskej, alebo v Kochu.

tinka1003
3. nov 2013

Nooo, a dievcata, idem sa aj ja pochvalit 😀 😀 😀
Dusiky prestali strasit a vcera rano boli na teste dve ciarocky (26DC, 11DPO)....takze ak klop klop klop vsetko dobre vypali, tak sa v juli vytesujem z uzlicka 😵

gladriel
3. nov 2013

@gladriel druha ciarka je silnejsia zial ako vsetky vieme fotak robi svoje...

tinka1003
3. nov 2013

@zuzu1104 Zuziiiii, je to taaaam 😀. MS mam dostat az o dva-tri dni, ale ciarocka sa uz pekne ukazala, uz nie je pochyb, ze sa mi len zazdala. A k tomu mi bolo cely vikend straaasne blbo.

V piatok som mala na teste ducha, videla som, ze sa tam crta ciatocka, a uz som aj citila, ze asi z toho nieco bude, pretoze ma rano naplo pri umyvani zubov, cely den mi bolo strasne zle. Hoci sme boli na navsteve tak som si furt odbiehala na chvilku lahnut, bola som bleda, bolelo ma podbrusko, krize, nevedela som nic zjest...premohla som sa a zjedla som aspon vyvar a aj to ma napinalo z rezancov, a ked som Kubka krmila rybkou, tak som si musela odbehnut na WC 😅 (sice som nevracala, ale musela som veeelmi predychavat), V aute ma tiez natahovalo, a vecer uz prisiel za nami aj mm a len sa ma pytal, ze co mi je, ze som taka bez nalady, zhrbena...juuuj, nechcela som mu to povedat pri veceri s kamosmi a snazila som sa drzat, ani som mu nevravela, ze mi je zle, len ze som unavena, tak som sa ospravedlnila, ze si uz idem lahnut a on za mnou krici, ci nie som tehotna 😀. No uz mi nedalo a som sa usmiala popod fuz a povedala ze je to mozne 😀. Nie velmi romanticky sposob oznamenia tehu, ziadne uhackovane papucky ako som planovala, ale nevadiiiii 🙂
V sobotu som uz mala pekne viditelne dve ciarocky, vecer sme mali ten maskarny, ale bolo mi uz podstatne lepsie tak som to tam zvladla, aj som si zatancovala, ale vacsinou som oddychovala, lebo ma tam vsetko bolelo.
Dnes som test nerobila, neboli vhodne podmienky, ale zajtra urobim a odfotim aj tie, co mam a pridam sem 😉

tinka1003
3. nov 2013

@gladriel blahozelam 😉

No a cakame na dalsie tehulky 😉

gladriel
3. nov 2013

@tinka1003 tak sme na tom dost rovnako...aj mna za posledne dni par krat natiahlo.unava vcera som cely den skoro prespala a samo v nocisom nemohla zaspat divny pocit v bruchu. a vdaka bruchu som si nemohla najst opolohu na zaspatie...

gladriel
3. nov 2013

@tinka1003 gratulka aj tebe a dik

tinka1003
3. nov 2013

@denka_pk uzite si plodne dni a o dva tyzdne nech sa vytesejete ako ja teraz 😉
@gladriel neboooj, nebude to mimomaternicove, preco by malo byt?

gladriel
3. nov 2013

@tinka1003 to len strach

tinka1003
3. nov 2013

@gladriel ja mam tiez strach (pred troma mesiacmi som bola na zakroku, pretoze som potratila), bojim sa, ci sa to nebude opakovat, ci sa vajko uhniezdilo tam kde malo, ci sa vyvinie babatko, ci mu bude byt srdiecko....atd, atd, vsetko sa moze stat 😒 . Ale preco sa nad tym teraz trapit, ked sa mozme tesit z dvoch ciarociek na testiku? Treba mysliet pozitivne a verit, ze to dobre dopadne 😉

gladriel
3. nov 2013

@tinka1003 to mas pravdu ideme sa tesit

subbinka
4. nov 2013

Ahojte baby tak čo nové nebola som tu už dlhšie pribudli nám nejaké tehuľhy?

nkem
4. nov 2013

@gladriel
@tinka1003 jej 😵 super baby, gratulujem k ciarockam 😵 posielame ♥♥♥♥♥♥♥ nebojte sa, vsetko dobre dopade 😵 teta Dia to už vyjednala 🙂

inngrid
4. nov 2013

Dobré ranko dievčence dnes sme 17DC 🙂 graf mi ukazuje 3DPO ale ja myslim ze dnes je DPO nakoľko ovu testík bol v sobotu krásny 2 čiarkový 🙂
inak chcem Vám povedat ze 2 čiarky som mala iba jeden den
v nedelu uz zase nič
takze som tu čítala članky o ovu testoch a stalo sa vela zenám ze nič nič nič a potom im 1 den vyskočilo a boli krrásne plné 2 čiarky a tak ja som asi ten prípad
upozornujem ze graf je skreslený 🙂

http://www.fertilityfriend.com/home/451f98

zuzu1104
4. nov 2013

@tinka1003 Tešííííím sa moja zlatá, to je super. Tak nám predsa len tí naši anjelikovia poslali súrodencov. Krása, sa normálne usmievam ako lečo. 🙂 A ešte raz zo srdiečka blahoželám.
Hlavne sa teraz šetri.
A teším sa na testíky 🙂

inngrid
4. nov 2013

@denka_pk ja mam ovulku podľa mňa včera dnes 🙂 v sobotu som mala krásne 2 paličky 🙂 takže budeme čakať spolu dnes som 17DC 🙂 takže aj mne vyšla tá ovulka na 16 DC 🙂 pritom mávam 28 dnové cykly sranda
tak drzme si palce 🙂

inngrid
4. nov 2013

@tinka1003 júúúúúúúúúj krásne a kolkí den po ovu si zsitila?
inak gratulujem 🙂 velmi

inngrid
4. nov 2013

@gladriel wau krása gratulujem moc moc 🙂 a tíško zavídím

inngrid
4. nov 2013

posledné 2 strany 2 tehulky no wau super!!!!

zuzu1104
4. nov 2013

@inngrid super moja, tak sa teším, že tá ovulka prebehla, už sa neviem dočkať, ako nám o pár dní ukážeš pozitívne tehu testíky 🙂 posielam obrovský cmukanec 🙂

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104 dobré ranko Zuzinka, tak dúfam dúfam pozerám ze dalšie tehulky tu pribudli uz by sme mohli aj my monika ja zuzi aby sme ta v tom nenechali same
inak ja som v takom šoku ako to niektorým ide rychlo šikovno a tak 🙂
uvidíme modlim sa velmi Zuzi modlim
teraz ako bola ovu som sa snazila moc a ani nestresovat mojimi bolestami ničim len si to uzívat snad to bude mat pozitíva 🙂

btw ako sa cítiš?

tamarka9
4. nov 2013

ahojte dievcata, tak ja sa s vami podelim o moju neradostnu story, ktora vyzerala ze bude radostna. Vo stvrtok som isla domov k nasim na ovu testoch som uz 3 dni po sebe mala silnejucu ciarku. V piatok rano ked som mala dostat MS som robila posledny ovu test co som mala a ciarka bola uplne tak silna ako kontrolna a ms neprisla a neprisla ani v sobotu a ani nedelu. Vcera vecer kd som dosla domov som to rozpravala manzelovi a ten hovori, sup urob si test a ja ze nie, ze z ranneho mocu a on ze ale ved skus. Tak som urobila a bola tam slaba druha ciarka, ale normalne sme ju videli obaja. tak ja natesena ze rano spravim dalsi, mozno bude silnejsia. A rano ked som isla na WC skoro som odpadla- prisla mrcha, silna, normalne, nekompromisne a bez priznakov, nic som necitila, ziadnu bolest, ziadne priznaky, proste si en tak prisla. Bola som v takom soku, ze som len seleda na zachode a nevedela sa ani pohnut. Nerozumiem tym ciarkam, nicomu 😖 Teraz mi baby mi ine neostava, len mi drzte palce nech si od januara rychlo najdem pracu, preckam skusobnu dobu a mozme opat skusat. netusim kedy to bude, drzte palce, nech sa sem mozem cim skor vratit, aj ked pevne verim, ze ziadna z vas tu uz nebude, resp bude uz len ako tehulka, alebo maminka. Vsetkym vam baby prajem co najskor vas vytuzeny uspech, velmi velmi moc 😉

tamarka9
4. nov 2013

@gladriel
@tinka1003 baby obrovske gratulacie, nechcem to pisat, ale samozrejme v dobrom vam neskutocne zavidim, tiez som dufala v takyto koniec, ale som rada ze aspon niekomu to vyslo, davate nam obrovsku nadej! nech ste zdravucke aj s babatkami 😉

gladriel
4. nov 2013

@tamarka9 to mi je luto.ja som vcera skusala 2 tehu a jeden ovu.tehu pozitivne ovu neg.neboj pride to.ked budes moct investuj do inofolicu ber 2 krat denne.ja ho beriem a vcera este pred ms krasne ciarky aj kednie silne.takze klud.ved aj snazilkovanie je prijemna

monika541
4. nov 2013

@gladriel
@tinka1003 teším sa veeeeeľmi🙂, gratulujem. Ja som ešte netestovala, počkám na meškanie, ak bude. Želám pohodové tehuľkovanie🙂.

gladriel
4. nov 2013

@monika541 dik.strach mam stale velky kedze tie testy vysli pozitivne este pred mrchou.rano taka ista ciarka ako vecer.vsetky rovnaka znacka dnes idem kupit inu znacku.