Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
ahojte dievčatá...v práci dnes frmol, konečne som si poobede zapla koníka a cez dve hodky som sa lúskala až na koniec....tehulkám moc, moc, moc gratulujem...fazuľká želám veľa síl, nech rastú krásne, srdiečka nech bijú ako zvon a nech maminky veľmi netrápia...
inak Vám napíšem moje poznatky o inofolicu...on je asi aj "na nervy" 🙂))))) tak uvidíme časom, či aj na niečo iné
ja som totiž takto kľudná a vyrovnaná asi ešte ani nebola 🙂)) vaječníky nebolia, akurát mám trošku hnedé špinenie (pripisujem inofolic-u, niekde som čítala, že to je normálne)...no sama som zvedavá, že čo bude...
minulý cyklus o tomto čase snaženie v plnom prúde, teraz sa obávam, že nebude z čoho otehu 🙂
@monika541 hehe 😉 dobre moja! Aj mojmu som naordinovala vitaminy, ale poctivo berie... tak chceme prve, to sa este snazi 🙂 Ale ja uz sa nestacim cudovat... tak mne v minulosti jeden gyn., tvrdil, ze mam obratenu maternicu... teraz som bola na preventivke, uz u ineho, pytam sa ho ci mam tak maternicu a on mi povedal, ze to su famy, ze to neovplyvnuje moznost otehotnenia... tak ja uz neviem kde je pravda... 😒
@lina129 vieš čo, kým mi to dr nepovedal a názorne neukázal, vždy som si po sexe ľahla pekne na chrbát a lezkala som aleccítila som, že to akosi moc rýchlo tečie von. Posledny týždeň teda pekne na zajačika, ritka hore a netečie🙂. Mm mi chcel minule mrkvu doniesť, skodoradostník jeden 😀 ! Skúsime takto a uvidí sa, treba pomôcť keď dr odporučí. A máš aj druhým dr potvrdenu otočenú maternicu?
baby verite tomuto???? http://astro.wendys.cz/jonas.php
@monika541 môj doky má tak vybavenú ambulanciu, že si ľahneš na kozu, on Ťa sonom vyšetruje, má svoj monitor a Ty máš druhý monitor oproti na stene, takže nič nemusí natáčať, všetko vidím na tom druhom monitore, akoby som pozrerala TV 🙂
Nooo, s tým priznaním to radšej nechaj tak, naozaj to vytiahni až vtedy, keby Ťa poriadne nas...l 😉 ale aj polopravda je pravda - pre mužov, nezabudni 😝
@monika541 no Ti poviem, kocúri zase na mňa kašlú zase... jeden tu síce na sedačke leží, ale na druhom konci a ten druhý je asi na poschodí na svojom pelechu... 😠
ale aby som bola spravodlivá, včera boli pri mne, asi cítili, že mi bolo úplne nanič, som bola nimi obložená takmer celý deň 😉
ahojte dievcata, nejaky cas som tu nebola, gratulujem vsetkym cerstvym tehulkam a prajem vela zdravicka 🙂
@inngrid či je dobrý sa uvidí až keď budem tehu alebo keď bude nedajbože nejaký problém, ja som k nemu išla len nedávno, lebo ja som mala dobrého dokyho ďaleko od Ba, ale to je iná historka, no a potom som skúsila dokyho v Medissime, že dobrý prístup bude, no tak to som si len myslela, bola som tam len raz... no a potom mi jedna známa povedala, že ona má dobrého dokyho v Šamoríne a keďže bývame v druhej dedine za Šamorínom, tak som ho skúsila a zatiaľ je fajn, aj na telefóne je keby som potrebovala, aj je celkom zlatý, takže zatiaľ takéto skúsenosti mám z neho 🙂
@zuzik_24 Ty čo stvaras,ha? Tak je pravda,že ja som ti posielala cez víkend virusiky,ale nie taketo zase 😀 a ty chorá 😢 Ale neboj nič,navar si vínko,a vypotit sa treba thogo-bogo,tutu mutu a budeš vypotena 😀 Och,moja,rychle preliec,trošku si oddýchni,zase viem,že je to na výplate cítit,keď si PN,ale na druhej strane budeš doma vegetit 🙂 No,aj my sme sa posekali včera pre zmenu,totiž bola u nás švagrinka(v piatom mesiaci) a tak jasné,že som nasavala virusiky,ale trošku mi bolo smutno,,že aké bruško má,bo la ešte aj svokra domna,rypla,že "vy nič?" A ja že nič!!! No a predtým sme sa s mužom rozprávali,že podstupime IUI ak sa do konca roku nepodarí(vraveli sme si to asi v apríli) no a zanami takmer ďalší rok,podotýkam ,že štvrtý!!!,tak som to znova spomenula, zze hadam sa nabudúce opytam dr. A on mi zapotil,že. NAČO,no chápes,že načo??? no má nasral,vraj zbytočne prepadám hyisterii,no som ho mala chuť nakopat niekde 😠 Chcela by som mať jeho povahu,všetko mať na haku,a tvrdiť ,že dako bude,jasné,on newie čo to je každý mesiac sledovať a čakať,či príde/nepríde mrcha,a priala by som mu cítit tie hormóny,ktoré s tebou hádžu ,by nevydržal,to isto nie 😀 večer keď sa ku mne tulil som ho takmer skopla z posteli 😀 😀 takže niekedy sú mimo tie naše polovičky...Takže Zuzik,chápem ta,ale čo ideme ďalej.Skóre uzdravenie,mojka 😉

@zuzik_24 neviem Sa z toho spamatat stale mam pocit ze snivam