icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

gladriel
4. nov 2013

@zuzik_24 neviem Sa z toho spamatat stale mam pocit ze snivam

inngrid
4. nov 2013

@zuzik_24 ja ak rátam 28 dnový cyklus tak mne vychádza az 15 novembra by nemala chodiť 🙂

inngrid
4. nov 2013

@gladriel aj ja ich vidím 🙂 slabé ale sú budu silnieť neboj nič

monika541
4. nov 2013

@gladriel kukam síce len cez mobil, ale podľa mňa je to výraznejšie🙂. Ale za deň veľký rozdiel neneuvidíme, treba sa testnut najskôr v stredu, aby hcg stuplo a čiarky na teste už budú že fest🙂.

neila
4. nov 2013

ahojte dievčatá...v práci dnes frmol, konečne som si poobede zapla koníka a cez dve hodky som sa lúskala až na koniec....tehulkám moc, moc, moc gratulujem...fazuľká želám veľa síl, nech rastú krásne, srdiečka nech bijú ako zvon a nech maminky veľmi netrápia...
inak Vám napíšem moje poznatky o inofolicu...on je asi aj "na nervy" 🙂))))) tak uvidíme časom, či aj na niečo iné
ja som totiž takto kľudná a vyrovnaná asi ešte ani nebola 🙂)) vaječníky nebolia, akurát mám trošku hnedé špinenie (pripisujem inofolic-u, niekde som čítala, že to je normálne)...no sama som zvedavá, že čo bude...
minulý cyklus o tomto čase snaženie v plnom prúde, teraz sa obávam, že nebude z čoho otehu 🙂

monika541
4. nov 2013

@zuzik_24 moja segra bola a všetko ok. Už vedela že je tehu a dr na orl jej predpísal taký špeciálny olej na kloktanie okrem atb. Kocúra pod pazuchu a kolo krku, nech hrejú potvorky🙂.

lina129
4. nov 2013

@monika541 hehe 😉 dobre moja! Aj mojmu som naordinovala vitaminy, ale poctivo berie... tak chceme prve, to sa este snazi 🙂 Ale ja uz sa nestacim cudovat... tak mne v minulosti jeden gyn., tvrdil, ze mam obratenu maternicu... teraz som bola na preventivke, uz u ineho, pytam sa ho ci mam tak maternicu a on mi povedal, ze to su famy, ze to neovplyvnuje moznost otehotnenia... tak ja uz neviem kde je pravda... 😒

lina129
4. nov 2013

@gladriel ahoj, ja mam podobny problem... mas pocit, ze tie testy su negativne?? ja mam podobne vyzerajucu ciarku - neciarku!!! ☹

inngrid
4. nov 2013

@neila a neila ja niekedy hovorím aj motyka môze vystreliť nezúfaj ešte môze byť čo neni 🙂

monika541
4. nov 2013

@lina129 vieš čo, kým mi to dr nepovedal a názorne neukázal, vždy som si po sexe ľahla pekne na chrbát a lezkala som aleccítila som, že to akosi moc rýchlo tečie von. Posledny týždeň teda pekne na zajačika, ritka hore a netečie🙂. Mm mi chcel minule mrkvu doniesť, skodoradostník jeden 😀 ! Skúsime takto a uvidí sa, treba pomôcť keď dr odporučí. A máš aj druhým dr potvrdenu otočenú maternicu?

lina129
4. nov 2013

baby verite tomuto???? http://astro.wendys.cz/jonas.php

inngrid
4. nov 2013

@lina129 vies čo ja som taka ze aj verím ale nedala som si to urobiť 🙂 lebo vela som čítala a sú aj take čo im pomohol aj take čo nie je to vzdy 50/50 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@monika541 môj doky má tak vybavenú ambulanciu, že si ľahneš na kozu, on Ťa sonom vyšetruje, má svoj monitor a Ty máš druhý monitor oproti na stene, takže nič nemusí natáčať, všetko vidím na tom druhom monitore, akoby som pozrerala TV 🙂

Nooo, s tým priznaním to radšej nechaj tak, naozaj to vytiahni až vtedy, keby Ťa poriadne nas...l 😉 ale aj polopravda je pravda - pre mužov, nezabudni 😝

inngrid
4. nov 2013

@zuzik_24 kokos dobry gyndoš 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@gladriel nesnívaš, je to tam 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@inngrid tak ja som posledné dva cykly mala 24 dňové, tak preto som mala aj ovu skôr, veď uvidíme, budúci týždeň sa to ukáže 😉

inngrid
4. nov 2013

@zuzik_24 ja ešte skusim zajtrap osnaziť a potom uz necham mm vydychnuť a budeme nečakať 🙂
jááááááj Zuzi bodaj by 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@monika541 no Ti poviem, kocúri zase na mňa kašlú zase... jeden tu síce na sedačke leží, ale na druhom konci a ten druhý je asi na poschodí na svojom pelechu... 😠
ale aby som bola spravodlivá, včera boli pri mne, asi cítili, že mi bolo úplne nanič, som bola nimi obložená takmer celý deň 😉

wildroses
4. nov 2013

ahojte dievcata, nejaky cas som tu nebola, gratulujem vsetkym cerstvym tehulkam a prajem vela zdravicka 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@monika541 viem, že sú ATB aj pre tehu, no radšej som sa spýtala, lebo už rozmýšľam dopredu, zatiaľ nemám ani tušenie či sa zadarilo, ale tak istota je istota 😉

wildroses
4. nov 2013

@zuzik_24 prajem skore uzdravenie 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@monika541 tak to by som mala mať otočenú maternicu aj ja, lebo keď po sexíku ležím na chrbáte, tak to vyteká von, ale mne doky nič také nepovedal, že ju mám otočenú... 😕 alebo že by ten môj toho produkoval toľko, že sa nezmestí 😀 😀 😀

wildroses
4. nov 2013

@inngrid drzim palceky nech mame pekne vianoce so zazrakom v brusku 🙂

tinka1003
4. nov 2013

Moje ovu a tehu testiky:

zuzik_24
4. nov 2013

@inngrid či je dobrý sa uvidí až keď budem tehu alebo keď bude nedajbože nejaký problém, ja som k nemu išla len nedávno, lebo ja som mala dobrého dokyho ďaleko od Ba, ale to je iná historka, no a potom som skúsila dokyho v Medissime, že dobrý prístup bude, no tak to som si len myslela, bola som tam len raz... no a potom mi jedna známa povedala, že ona má dobrého dokyho v Šamoríne a keďže bývame v druhej dedine za Šamorínom, tak som ho skúsila a zatiaľ je fajn, aj na telefóne je keby som potrebovala, aj je celkom zlatý, takže zatiaľ takéto skúsenosti mám z neho 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@inngrid zadarilo sa moja, uvidíš 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@wildroses ďakujem 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@tinka1003 krásne testíky, gratulujem, teším sa, zo srdiečka želám nech sa fazuľka dobre zabýva v brušku, nech pekne rastie 🙂

danielka20101989dadus
4. nov 2013

@zuzik_24 Ty čo stvaras,ha? Tak je pravda,že ja som ti posielala cez víkend virusiky,ale nie taketo zase 😀 a ty chorá 😢 Ale neboj nič,navar si vínko,a vypotit sa treba thogo-bogo,tutu mutu a budeš vypotena 😀 Och,moja,rychle preliec,trošku si oddýchni,zase viem,že je to na výplate cítit,keď si PN,ale na druhej strane budeš doma vegetit 🙂 No,aj my sme sa posekali včera pre zmenu,totiž bola u nás švagrinka(v piatom mesiaci) a tak jasné,že som nasavala virusiky,ale trošku mi bolo smutno,,že aké bruško má,bo la ešte aj svokra domna,rypla,že "vy nič?" A ja že nič!!! No a predtým sme sa s mužom rozprávali,že podstupime IUI ak sa do konca roku nepodarí(vraveli sme si to asi v apríli) no a zanami takmer ďalší rok,podotýkam ,že štvrtý!!!,tak som to znova spomenula, zze hadam sa nabudúce opytam dr. A on mi zapotil,že. NAČO,no chápes,že načo??? no má nasral,vraj zbytočne prepadám hyisterii,no som ho mala chuť nakopat niekde 😠 Chcela by som mať jeho povahu,všetko mať na haku,a tvrdiť ,že dako bude,jasné,on newie čo to je každý mesiac sledovať a čakať,či príde/nepríde mrcha,a priala by som mu cítit tie hormóny,ktoré s tebou hádžu ,by nevydržal,to isto nie 😀 večer keď sa ku mne tulil som ho takmer skopla z posteli 😀 😀 takže niekedy sú mimo tie naše polovičky...Takže Zuzik,chápem ta,ale čo ideme ďalej.Skóre uzdravenie,mojka 😉

inngrid
4. nov 2013

@tinka1003 wau krásne ti to tmavne a kedy ste mali sex počas ovu 14 - 15 -16 dc?