icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
5. nov 2013

@tinka1003 Už sa teším, kedy napíšeš, že si bola u tej lekárky a ako to dopadlo 🙂

zuzu1104
5. nov 2013

@inngrid dobre moja a potom napíš, ako sa vydarili 🙂

inngrid
5. nov 2013

@zuzu1104 dobre toto bude 4 pokus môj 🙂
a dnes čo varite?
ja idem dnes varit taku kyslu polievočku zemiaky vajičko kôpor a pyre s maskom na stave 🙂

inngrid
5. nov 2013

@zuzu1104 uz mi ale dochádzajú napady niekedy 🙂

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 Monči, to je super, že sa ideš odhodlať na tento krok, my sa odhodlávame už dlho, ale asi už budem musieť urobiť rázny krok, lebo to bude ťažké, keď príde aj druhé dieťa. Ale zas nechcem, aby si myslel, že je odstrkovaný pre dieťatko.
Detskú izbu už má dávno urobenú, ale mne je tak dobre, keď ho cítim v posteli pri mne. V noci som na neho hrozne úzkostlivá.

danielka20101989dadus
5. nov 2013

@monika541 hehe,celé mužské pokolenie je divne 😀 Noo jasne,že mi to pomohlo,človek sa potrebuje vynervacit občas.,Super,naplánovala si si to dobre,každa z nás potrebuje vypnúť,pobehat obchody a nepozerať pritom na hodinky 🙂 Och,tak poutesuj kamošku,hádam jej bude lepšie,ISTO jej to pomôže 😉Tak si to uži poriadne,voľný deň ( skoro voľný) nato máš nárok 🙂 Anik bude zdravá,neboj veď už je veľká slečna 🙂 a ešte keď ju presťahujete bomba 😉 môžete snažiť ajajaj 😀

zuzu1104
5. nov 2013

@inngrid ja neznášam kôpor ja mám na neho alergiu od základnej školy, keď ma učiteľka donútila zjesť kôprovú omáčku a ja som sa z nej povracala. :(
Ja som dnes varila hrachovú polievku s párkom a idem robiť tie halušky s kyslou kapustou

zuzu1104
5. nov 2013

@inngrid ani ja niekedy neviem čo variť, teda dosť často sa mi to stáva, zajtra zas budem hútať, čo navariť. Môj muž je na jedlo hrozne náročný a všetko ofrfle, by som ho niekedy za to najradšej uškrtila, ale to má po svokre, tak čo sa čudujem.

inngrid
5. nov 2013

@zuzu1104 ja ho milujem hlavne v lete v tom šalatiku s uhorkami neni nan mnam 🙂 ale jasné je výrazný he
inak ked tu čítam ze chceš osamostatnit samka asi by si mala teraz uz poukvazuj s mm aby ozaj to potom tak nebral ze pre druhé dietatko je odstkovaný 🙂

gladriel
5. nov 2013

@monika541 oki budem kukat.akurat na zilinu hrona zapcha zas havarka kamion a odobne auto.dost casto tu vidno zapchy

inngrid
5. nov 2013

@zuzu1104 tak to mne nehovor môj nie ze je naročny čo je navarené ale ešte ako je to navarené!!! jeho mama varila ako keby boli zidia čo ti poviem všetko koser a teraz mna on učí perije si a ja uplne nervy mavam z toho mi nemesis písať 🙂

btw ja uz ked som zufala idem pozriet na nejaké obedové menu čo majú a inšpirujem sa he
inak na druhe jstrane moj mm tak varí ze dovi dopo v nedelu mi urobil sviečkovú takú ze mnam
maso prešpikované slaninou knedlu urobil domácu brusnice smotanka všetko bolo jedna basen
ale to je tak ked zeny varia kazdy den a muz raz za čas ze ano 🙂

zuzu1104
5. nov 2013

@inngrid Sto ľudí, sto chutí🙂
No uvažujeme nad tým, len je tu jeden veľmi veľký zádrhel, že on je strašný bojko a hlavne, keď je prítmie, tak sa veľmi bojí. Budeme to mať s ním veľmi ťažké.
Ja sama som mala s týmto problémy, keď som bola malá, som sa všetkého bála, všade som videla strašidlá, duchov a on to zdedil po mne. Ja som dlho spávala s rodičmi v izbe, kvôli zlým snom :(

monika541
5. nov 2013

@inngrid haluchy sa naučíš, máš silnú motiváciu🙂

monika541
5. nov 2013

@gladriel no to abz som štartovala 5.30, lebo nemám chuť trčať v zápche. niekedy sme si to skracovali cez lipovec, ale už sa to ani neoplatí, keď tam teraz most robia a už aj veľa áut sa tak naučilo chodiť. dôležitejšie je dostať sa bezpečne do cieľa. ak budem stíhať, napíšem, kedy budem okolo prechádzať, dáme si viruálny pozdrav🙂. ako sa cítiš?

zuzu1104
5. nov 2013

@inngrid ja to neznášam, keď frfle,mňa to potom vytáča a som často z toho podráždená. Lebo vždy si nejakú chybičku na jedle nájde. Ach tí naši chlapi.
Sviečkovú milujem, mňa. Už musím povedať mamine, aby sme uvarili niekedy

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 aničku sme presťahovali tak postupne. od cca 9.-10.mes. väčšinou spávala pri nás v posteli, lebo tým ako putovala v tej detskej postieľke, večne mala každú ruku - nohu v inej dierke, to ju potom zobudilo a nie a nie zaspať. tak sme ju uprostred noci dali medzi nás a vyspali sme sa všetci. začiatkom min.dec.sme si kúpili nový matrac do postele a do "jej" izby sme dali ten starý, nech na ňom sedká pri hraní - má ho aj ako trampolínu. no a pred Vianocami najskôr ochorela anik, potom ja. tak sme ju najskôr uspávali v spálnia preniesli ku nej do izbičky a ja som celú noc spala pri nej. po cca mes. sme ju už uspávali v jej izbe a od jari to robím tak, že až keď ju počujem al.keď sa prvý x v noci ja zobudím, tak si k nej idem ľahnúť. spáva zásadne bez deky, tak aj kvôli tomu ku nej chodím spať. našťastie ona sa tmy nebojí, ale Jakub sa bojí od malilinka do dnes a tomá 8. keď boli u nás, chcel mať nočnú lampu zasvietenú, ale to by mi zas anik nezaspala, tak sme svietili dolu v obývačke a mladý pán zaspal nakoniec skôr ako slečna🙂. sami prídete na to, ako postupovať, ale kým nine je vidno bruško, asi by ste ho mali začať zvykať...

gladriel
5. nov 2013

@monika541 celkom ok ked chodim citim brucho.troska ospalist inak ok

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 mne môj ofrfle hlavne to, že nemá dosť rezancov v polievke. ale mne to príde divné, dať do kapustnice (napr.) rezance. inak zje našťastie všetko, i keď tiež vie svoje zapotiť. ale aj tak si myslím,že varím chutnejšie ako jeho mama. fúúúúúú, niečo mi tu zasmrdelo🙂

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104
@inngrid je to super, že vám chlapi občas navaria. je to príjemná zmena, keď nemusíte tráviť celé doobedie v nedeľnej kuchyni. a sviečková mňam, mňam. z tej viem zatiaľ len tú knedľu a otvoriť pohár so zavár.kúpenskými brusnicami 😀 😀

zuzik_24
5. nov 2013

Krásny dník dievčatá, mne sa podarilo až teraz napojiť na MK, PN-ka nePN-ka, z práce mi nedajú pokoj 😠 😠 😠 😠
Ale tak už som tu, idem si prečítať Vaše príspevky. 🙂
Som sa trošku realizovala, na základe receptu od Moniky som si dnes na obed urobila pampúšiky, posielam foto, sú naozaj veľmi veľmi fajnovučké a mňamkové 🙂 🙂 🙂

monika541
5. nov 2013

@danielka20101989dadus my sa aj snažíme🙂, len zrazu začala strašne posteľ vŕzgať a síce to mm stále opakujem už asi mesiac, kašle na to 😠 . Anička nám rada skáče po posteli, tak asi niečo zlomila alebo čo. matrac je dosť ťažký, sama ledva plachtu natiahnem, nekonntrolovala som to. nakoniec by som to potom musela sama opraviť 😝 . si počkám, keď ho švihne do šuflíka pod posteľou, tak sa rozkýve🙂.

tinka1003
5. nov 2013

@zuzu1104 och chuda Samko, snad sa z toho skoro dostane 😒. Dufam, ze ty nic nechytis.
@monika541 fuuj, ze 15 kosiel...n e z n a s a m zehlit kosele. Mm velmi kosele nenosil, ale ako zacal pracovat v novej praci a hlavne ked ho povysili, tak zacal kosele nosit. Furt sa stazuje, ze ich nema vyzehlene, lebo ja pozehlim ostatne a kosele si nechavam nakoniec a samozrejme sa mi uz nechce, nastastie ich strieda s polokoselami.
@tamarka9 tak uvidime ako sa to bude vyvijat, kludne to moze byt tehu, ale nechem ti davat nadeje.
@nkem super, velka gartulka 😉

monika541
5. nov 2013

@zuzik_24 hmmmm, až sem mi z monitora zavoňali🙂. aj kocúriky ochutnajú? som si myslela, že tak dlho búvaš, keď si sa nám neozvala a ty si pilná ako včielka🙂. atb už zaberajú, lepšie sa cítiš?

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 určite s tým začneme. Máme v jeho izbe dve postele, tak ho budem asi uspávať už tu a budem s ním tu ja spávať, so mnou by tu v pohode zaspal, len neviem ako sám. Cez deň sa pekne uspáva sám, ale večer musím byť na ňom totálne nalepená, aby sa nebál.

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 určite veríš chutnejšie ako jeho mama 😀
Monči, aj mne to príde dosť čudné dávať do kapustnice rezance. My varíme so zemiakmi.

monika541
5. nov 2013

@tinka1003 z rovnakého dôvodu som po čase radšej najskôr ožeh.košele a potom možno aj zvyšok, nech si má tatko čo do roboty obliecť. a som taká happy, že môj mm mi košeľu dá len výnimočne oprať, inak len v robote nechá a v piatok príde len v tričku, aby som nebola aktívna a nehodila mu to do práčky. ako sa má Jakubko? v nedeľu sa anik celý deň pekne pýtala cikať do záchodíka, len keď bola vonku vycikala sa do plienky. pondelok a dnes ani za svet, len do plienky. to asi len keď má tatíka, tak sa predvádza, že vie do wc a pritom som s ňpu len ja chodila a prebalila ju. nechcem ju nechať behať bez plienky, lebo by sa mi isto vycikala do gauča v obývačke. 😖

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 vraj liptáci sú takí slížovo-rezancoví. ale je to divné. aj do fazuľovej si to pýtal. a to ju nerobím nakyslo, ani ako prívarok, to ja nemám rada. no, človek sa celý život učí🙂

zuzik_24
5. nov 2013

@zuzu1104
@zuzu1104 Zuzanka, mrzí ma, že Samko je choručký, ach jaj, keď som si bola včera po lieky v lekárni, tak mi kočka povedala, že je teraz veľa prechladnutí a iných zápalov hrdla a pod., mi baby z roboty hovorili, že aj náš GR je chorý, že včera bol v práci, bol OK a dnes už lahol do postele aj on...
Posielam Samkovi pusinku na uzdravenie, bobáčik maličký.

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 http://baranek.blog.sme.sk/c/127500/Varime-s-me...
skús uvariť túto sviečkovú, je tam skvelý postup, my varíme len tú a je neuveriteľná. Kto k nám prišiel, keď sme ju mali, tak hneď pýtal recept a oblizoval sa až za ušami. Je fakt fantastická. 🙂

zuzik_24
5. nov 2013

@inngrid ja žehlenie ľúbim, si zapnem na dvd nejaký dobrý film a žehlím, asi som divná 😅 😅 😅