Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Kočeny, pekný večer všetkým želám, Inuš, Ty sa nám vylieč, tehuľky pohladkajte brušká, snažilky znásilňujte polovičky, čakateľky trpezlivosť ruže prináša, pa pa. 🙂
@danielka20101989dadus nezdrhnem ved tu som "doma" myslim ze nieco pravdy je ze ked sa dotknes tehones nalepi sa to na teba...takze aspon takto posielam tehulkovanie
@zuzik_24 ou,blbe 😖 Čo ťa preháňaju tak? Svinuche 😀 Noo,presne,robota bude urobená,a ty sa tráp ako chceš.Mne dnes šéf povedal,že porušujem zákon tým,že počúvam rádio.To zachvilu si nebudem môcť ani prdnut bez jeho dovolenia.Len robiť odrana,nejest,nepit aby bol spokojný.PAKO!!! Kaslat na nich,no čo už,možno budeme aj my raz šefkami 😀
@gladriel Nasávam ,nasavam 🙂 ďakujeme za virusiky 😉 A ty sa nám šetri,odychuj,nech je v brušku dobrá nálada 🙂
baby inak mam otazocku....kedy ste sa objednali u dr. na kontrolu?resp.kedy vam povedala sestricka,ze mate prist?zeby uz bolo vidiet nieco na ultrazvuku...ja to mam kus take v robote,ze sa neviem kedykolvek vypytat a o mojom tehotenstve urcite nechcem este tak hovorit....
ahojte kočky.... niekto new tehu???
@voskovka Ahoooooj 😉 Ako sa máš? Dúfam,že už lepšie,no pár ich pribúda,gladriel a meranti sú čerstve 😀
@danielka20101989dadus jeeej tak to super to gratulko....
no ja chora ako pes mm zapal obliciek tak tento mesiac neriesim ani ovu ani neviem ktory dc som...
a ty?
@danielka20101989dadus no jo dosla svina ☹ ale o par tyzdnov uz budem bavit krsniatko 😀
@voskovka jeeezis aj ty?Ja som kapala min.tyzden na obličky,dr.mi povedal,že ich mám riadne "chytene" Tak liečim a cajikujem,tak to Ti želám skóre uzdravenie,moja,hlavne nech si rychle tip top 🙂 Ja teraz už super zachvilu mi "padla" takže jupiiiii domov.Tak ešte pekný večer 😉
@rusinka1989 no vidís,sa ti prilepi 🙂 Nám pribudne asi neterka v marci takže radosť prevelika :- D
Dobre,ženičky,mne už skoro padla,tak všetkým želám krásny večer 😉 čauko zajtra 😉
snežíííííííííííííííííí 😀 !!!!
@danielka20101989dadus tak dobra nalada je aj v brusku aj medzi ocinkom a maminkou.zial setrit sa mi moc neda aj ked momentalne dost oddychujem lebo dcerka ostala u mojej maminky tak kukam film.a nieco porobitbo nemam teraz cas kvoli unave a silam.a priatel tiez nestiha.
riadne kydá, na Štrbskom Plese majú niečo vyše 5 cm normáílneho chodivého, nie dáku člapkanicu🙂
@danielka20101989dadus ten tvoj šéf nejaký pako, nie? By som zdochla bez hudby v kancli. Som si cd púšťala, ale bola som sama v kancli, tak je to iné... ale ak ste s kolegyňou dohodnuté...
Dievčatko sa teda ukázalo? Už ti len ostáva chodiť švagrinku ošahávať, ak to nemáš ďaleko🙂. S tým papanim je to hrôza, ale prežívam to už menej ako keď bola úplne malinka. Papa
@hatapkagb v Írsku aj sneží? či tam len dážď aj v zime? som zvedavá, ako sa skončí tento tvoj cyklus, či budú tie dvojičky🙂. bol by to krásny zázrak, keď máš endom., možno by si sa jej nakoniec takto zbavila. ako to vlastne liečia? to akože len pozorovaním folikov, keď chce žena oteh.?
mne tiez povedali ze mam otocenu maternicu ci co ale to vobec nema byt problem,..aj sestra moja to ma a v pohode otehotnena...snazime sa adi pool roka a mam 29 takze chcela som stihnut uz prve babo do 30-ky🙂 boli sme aj na spermiograme a manzel ma nieco s plavcami co ale nemalo velmi ovplyvnit otehotnenie...
@zabkazabicka neviem, či si stihla všetko čítať, mne sa otočila maternica po pôrode a až min.utorok na vyšetrení mi dr povedal čo a ako a odporučil mi aby sme uprednostili od zadu a potom mám vydržať cca pol hodiny na kolenách s ritkou vytrčenou. že gravitácia tiež robí svoje a treba plavcom pomôcť. tak skús, veď za to nič nedáš. ja takto nacvičujem len krátko, v podstate som už v čakaní na ms, ale ak to nevyšlo teraz, hádam to vyjde ďalší cyklus. my to nacvičujeme už od min.septembra a nič. navyše mm je absolútne proti spermiogramu, tak ten tvoj má môj ooooooooobrovský obdiv.
pred chvíľou som sa drahúšika spýtala, že ak to teraz nevyšlo, či bude ochotní brať dáke vitamíny, aby sme plavcom pomohli. nie. ani po mojom vysvetlení a zdôvodňovaní: nie. tak budem teda čarovať naďalej a miešať mu do čaju a pripravovať spermogranko. kto chce kam, pomôžme mu tam 😝
@monika541 čau Moni, od obeda som tu nebola, lebo Samko bol dosť uplačkany, tak som sa mu venovala a okrem toho mi bolo poobede dosť zle, tak som ležala.
Ten oranžový svetrík bude určite krásny, Anička bude vyzerať ako bábika. 🙂
Už si teda začala pracovať na tej seminárke? Hádam ti to rýchlo pôjde. Máš dostatok zdrojov?
Ja som dnes varila kurča, mimochodom ma neskutočne naťahovala z jeho vône, keď sa pieklo. A tatíka máme doma, ale budúci týždeň bude celý preč. :(
No a už padlo rozhodnutie, som sa rozhodla Samka zobrať zo škôlky, úplne, kašlem už na všetko, bude pri mne doma. Som mu to povedala, tak sa dosť potešil. 🙂

@zabkazabicka Neviem ti povedat sama poriadne neviem co je to len viem ze je to zla choroba a hnusne bolestiva.Nemusi sa pri tej endo otehotniet nikdy,zalezi v akom stadiu to je,ja mam skusat pretoze mam uz 32rokov a je to posledna sanca tak som sledovana a ak to nevyjde neviem co dalej a kedy vlastne zacnu ma liecit a moze ale nemusi liecba zabrat cize ta endo nemusi zmiznut nikdy,ale stava sa aj zazrak ze pocas tehu endo zmizne.Vela mi o tej diagnoze dr.nepovedala mam sa sustredit na otehotnenie.Tak sa skus ukludnit ak si si vsimla ze stres takto posobi na teba.Ale ak pojdes na gyndu porozpravaj sa s dr.ze spinis takto pred ms.ale niektore zenu to tak mavaju ze den spinia a pustia sa potom kramy.