icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
25. sep 2013

@zuzu1104 a môj mm miluje hory tatry turistiku čo ti poviem hned by sa prestahoval keby sa dalo 🙂

gladriel
25. sep 2013

@inngrid vsetky nech sa dockame

zuzu1104
25. sep 2013

žienky, u nás deň začal doslova katastrofálne, malý mi zvracká už od tretej rána a aj silnú hnačku má, ja už neviem, akú pliagu by mohol v tej škôlke ešte dostať, ale už som z toho nešťastná. Plačem jak malá, lebo všetko, čo mu ponúknem piť a papať vyvráti.
Volala som aj doktorke, tak mi pvoedala, že musím prísť po tabletku na zastavenie zvracania, lebo by sa mohlo potom dehydrovať, keby to neprestalo. Ja som dnes fakt zrelá na prášky. ☹

zuzu1104
25. sep 2013

@inngrid na UCM-ku 🙂

nkem
25. sep 2013

@zuzu1104 uf, tie deti si všetko pekne prenášajú v tej škôlke 😠 dufám, že malemu to rychlo prejde 😔

zuzu1104
25. sep 2013

@nkem ďakujeme, dúfma aj ja, lebo som z toho taká nešťastná, keď ho vidím, ako sa trápi 🙂 A tá škôlka to je pre mňa strašiak. Chodíme teraz prvý mesiac a zo 4 týždňov bol doma chorý 3 a jeden chodil do škôlky, takže hotová katastrófa

zuzik_24
25. sep 2013

@zuzu1104 To mi je veľmi ľúto, ak môžeš ísť do lekárne, tak choď a kúp mu Kulíšek, aby sa Ti nedehydroval.
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
Posielam mu pusinku, nech je čím skôr v poriadku, držte sa Zuzka.

zuzu1104
25. sep 2013

@zuzik_24 ďakujem moja, už mám od lekárky tabletky, tiež hovorila, že by som mu mala dať kulíšek, ale potom v lekárni dali niečo iné, lebo kulíšek nemali, že je to dosť podobné, tak dúfam, že to prejde

niki21
25. sep 2013

AHojte..chcem sa spytat menila som antikoncepciu a asi som zle pochopila ako ju mam zacat brat skoncila som z novynette za 4dni som dostala ms a ja som si hned dala tabletku z novych dAyletee reku dava sa to v prvy den ms ale citam na nete ze asi to bude zle ze je mozne ze nebude mat ucinok a ja som uz aj sexovala na ostro..myslite ze pruser??

kirriana
25. sep 2013

@gladriel zaspat na bruchu, to je nejaky overeny recept? este som nepocula

caute baby aj ja sa pridavam pekne ranecko 😀 ja som sa v noci prevalovala sny jak keby som zjedla pol kila slaniny vecer, samota ma zabija, ale dnes mi pride uz muz jou jou

kirriana
25. sep 2013

@niki21 fu vobec netusim inak... ale antika sa nasadi vzdy na prvy den MS aj ked... ak si len pokracovala v uzivani len si zmenila druh tabliet podla mna si mala pokracovat tak ako ti to vychadzalo a nie zacinam na prvy den, tym si si vlastne nasupovala nejake hormony navyse nie?

niki21
25. sep 2013

@kirriana no hej mala som pokracovat asi som mala zacat az po 7dnovej pauze neviem vobec preco som to zobrala v prvy den no tela....ja len ci to je velky problem ci nahodou neviete.....

kirriana
25. sep 2013

@niki21 no uvidis 😀 ale nie, urcite si zavolaj k doktorke neviem ja som neni odbornik na hormony ale v akom DC si teraz, v ktorom DC si mala ten sex? lebo antika podla mna posobi stale rovnako, akurat ze teraz ti chyba tych par tabliet na dobratie aby si mala cyklus v pohode co?

inngrid
25. sep 2013

@gladriel fú tak to ano do vianoc minimálne!!!!

niki21
25. sep 2013

som asi 18DC a sex som mala 12den jak dobre ratam mozno den hore dole...no neviem uvidim..ale aj tak dik za reakciu🙂

niki21
25. sep 2013

@kirriana som asi 18DC a sex som mala 12den jak dobre ratam mozno den hore dole...no neviem uvidim..ale aj tak dik za reakciu

gladriel
25. sep 2013

@kirriana nie len ja mam otocenu maternicu.preto musim lezat opacne

kirriana
25. sep 2013

@niki21 no dobry den si si vybrala 🙂 snad bude vsetko v poriadku, daj vediet ako si dopadla

kirriana
25. sep 2013

@gladriel ja odpadnem, to je brutal haluska, tak ale ty mas priznaky ze aj ja by som take chcela mat 😀 daj vediet ako dopadnes som zvedava

inngrid
25. sep 2013

@zuzu1104 fu vies čo je to jenajá viroza, sestrina dcéra to tiez rodičom priniesla zo školky a celý dom u našich to mal aj s mm sme mali mm 2 dni vracal - sral chudák kade chodil a ja 4 dni nakolko moja imunita uz trošku horšie zvláda tieto výlevy ale počuj nič to to určite prejde ja si ani neviem predstaviť musí to byt tazké pozerat na take male teličko ale kazdopádne dzrte sa!!!!

@niki21 fuha neviem či si vdobrom fore tu zeny sa snazia otehotniet takze určite to prúser nebude 🙂

@kirriana dobré ranečko aj Tebe tak ak si v robotke rychlo ti to ubehne a večer maš mužíčka doma neboj nič 🙂

niki21
25. sep 2013

@kirriana hej aj mna to napadlo ale az neskor som ja telatko....hej dam vedet 🙂

inngrid
25. sep 2013

včera mi inak volala lekárka za kontrolné vysledky min. tyzden mi brali krv a take mám vysledky ako zdravý človek a to som uz pár mesiacov bez liekov velmi ma to potešilo tak ze sa s vami podelím 🙂 takže mi aj sama povedala šup do plodenia tak dufajme, ze mi ten stav bud dlho vydrzí alebo šup šup otehotniem 🙂 ale potešila ma vysledky boli fakt ukazkové a ze ani nemusím chodit, ked sa citim dobre ze o mesiac zase na krv a príst sa ukazať pre istotu, ze sa budeme kontrolvoať - ďakujem za tie dobré správy 🙂

musim tu hnusobu drzat pod kontrolou 🙂 zatial sa mi ukazkovo darí 🙂

zuzu1104
25. sep 2013

@inngrid no moja, je to fakt veľmi ťažké a najhoršie je, že mu neviem ako pomôcť :( Musím len čakať a prizerať sa
aj mne doktorka do telefónu povedala, že už mesiac majú také virózy, že deti vracajú a hnačkujú 2-3 dní a potom to prejde, ale najdôležitejšie je dodávať tekutiny, aby sa telíčko nedehydrovalo. Ale ako dodať tekutiny, keď vyvráti ešte aj vodu, ale hádam tie tabletky od lekárky zaberú. Teraz som postavila na kuraciu polievočku, dám mu ju na obed, možno to pomôže.
Blahoželám k výsledkom 🙂 je super, že tak dobre dopadli 🙂

gladriel
25. sep 2013

@kirriana zatial len priznaky ovulky.

gladriel
25. sep 2013

@kirriana beriem inofolic 1krat denne a gynex 2 x 5kvapiek

inngrid
25. sep 2013

@zuzu1104 ďakujem, ved rok sa snazím riešiť si zdravie aby sme mohli mať dietatko bolo to náročne - normalny mesiac 2 návštevy lekára - horšie mesiace boli ze 10 návštev za mesiac a to uz boli stavy zúfalstva ale stálo to za tie vysledky určite ano niekto by mozno tak sa nedal rychlo dokopy ako ja viem to ale mna hnalo toto tehu ze musím sa dat dokopy taky hnací motor 🙂
no jasné vies čo daj mu polievočku s nadrobeným rozkom namočeným to je dobra volba sliziky by som nedavala ale ved vyskušaj stačí vývar a rozok to je dobré na takéto problem a drobec má kolko ?

inngrid
25. sep 2013

@gladriel inofolic berieš z vlastnej iniciátivy?

zuzu1104
25. sep 2013

@inngrid si silná žena a tvoja túžba po bábätku je naozaj veľká, tak ti ho zo srdca, čo najskôr prajem :
áno dám mu tam rožtek, nebudem dávať rezance
o necelé dva týždne budem 3 rôčky 🙂

zuzik_24
25. sep 2013

@inngrid super, držím palčeky, nech to tak zostane stáááále 🙂

zuzik_24
25. sep 2013

@zuzu1104 ak sa mu polepší, skús aj piškóty, po trošičke, mne ako malej to pomáhalo. Nech ste čím skôr zdravučkí. 🙂