icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
26. sep 2013

@nanynka76 ahoj, vítame ťa a sleduješ si aspoň hlienik, že vieš kedy je ovulácia? Alebo robíš ovulačné testy. Vypočítať sa to len tak nedá, kedy bude ovulácia, lebo každá žena je iná a každej z nás pracuje organizmus odlišne. Skús sledovať hlien v čase ovulky. Neviem či vieš, ako má vyzerať.

zuzu1104
26. sep 2013

@nkem Ja som z pod Tatier. Ja som tiež premýšľala, čo napísať, lebo Zuzka mala fakt zložitú situáciu.
Ty sa dnes ako cítiš? Bábätko v brušku počúva?

nanynka76
26. sep 2013

@zuzu1104 no v podstate viem ale zatial moc toho hlienu nie je 😒 ale cítim pocit mokra...ale mám taký riedky biely ale nie je ťahavý tak neviem.... ovulačné testy hmmmmmm. no robila som si a pomaly tá čiarka silnie ale nie je stále pzitívna tak ja sa v tom už vôbec nevyznám :( ale cítim že sa niečo deje alebo ja mávam skoro vždy bolesti takže presne viem kedy blíži ovu.... tak neviem či tento mesiac bude úspešný 😢

zuzik_24
26. sep 2013

@nanynka76 podľa odborných rád spermie dozrievajú každý druhý deň, takže oficiálne by ste sa tak mali aj snažilkovať. Aj keď milovanie "na povel" je také zvláštne... Milujte sa podľa chuti, už sme si to tu písali, že vždy sa medzi tými spermiami nájde nejaký dozretý spermo-šampión, ktorý si prerazí cestu tam kde má. 🙂

zuzik_24
26. sep 2013

@zuzu1104 hej, ten film nemá chybu 🙂 ja toho svojho nemôžem až tak veľmi unaviť - len trošička, vozí ma do práce a z práce, tak nech mi nezaspí za volantom 😀

nkem
26. sep 2013

@zuzu1104 ja z Ba, sice žijem s mužom vo Viedni, ale momentálne som viac tu ako tam. Ja neviem veľmi dobré reagovať na taketo veci...veľmi spolucítim, ale neviem to povedať. Hrozne to bolo v nemocnici, keď žena otehotnela po rôznych chorobách a ivf prirodzene a potratila a ja som vedľa nej sedela v 40 tt...bolo mi je strašné ľúto, veľmi príjemná žena to bola.. no bábätko je asi v klude, nie je mi zle našťastie 😉 hovorím, že musí poriadne rast a silniet, aby potom mohlo naháňať sestricku 😀 už nech je nab týždeň a dúfam a verím, že už uvidím aj srdiečko 😵 p.s. si vypocujem zdrba od lekárky zase smerom k mojej váhe... 😀

anulqua
26. sep 2013

@zuzik_24 zuzi to mi je luto ze prisla mrcha, ale aspon si mozes uzit dalsie snazilkovanie 🙂 ja zatial nic, ani bolesti ani ms, krcok zavrety, v sobotu chcem skusit test to uz budem 32DC tak snad sa ulazu dve vytuzene palicky 🙂

nanynka76
26. sep 2013

@zuzik_24 no asi hej 🙂 asi to necháme na zajtra...bo sme sa včera a keby bola ovu dnes tak tie spermie zo včera by mali byť na mieste 🙂 a čakať 🙂 a keby bola dnes a budeme sa zajtra tag hádam by sme to trafili či? 😨

zuzik_24
26. sep 2013

@nkem ja som z Bratislavy, no s priateľom bývame za Šamorínom 🙂
za MS nie som smutná, ako si napísal, aspoň sa prečistím a šup na snažilkovanie 🙂

zuzu1104
26. sep 2013

@nkem A prečo nie si pri manželovi?
Aj mne to niekedy robí problém, že sa fakt neviem vyjadriť k niektorým smutným udalostiam a tak som väčšinou ticho. Ja som mala ten istý problém, keď som potratila. Vedľa mňa ležala žienky v 27tt a vedľa na izbe bola žena, čo porodila pred pár hodinami synčeka, len ja jediná som tam vtedy prišla o bábätko. Bolo to smutné, najskôr to bolo pre mňa ťažké, ale potom mi tie žienky veľmi pomohli.
Prečo by ťa mala drbať za váhu?

zuzu1104
26. sep 2013

@zuzik_24 takže ty máš osobného šoféra🙂, no pozrime sa na ňu 😀

zuzu1104
26. sep 2013

@anulqua a krčok máš vysoko alebo nízko položený? Ja som mala tiež krčok uzavretý a na 30DC došla tá hnusná mrcha. Budem držať palce, aby v sobotu nabehli čiaročky 🙂

zuzu1104
26. sep 2013

@nanynka76 ale neboj, všetko bude dobré, milujte sa aj dnes aj pozajtra a aj popozajtra, poistite to. Neviem akú dlhú máš luteálnu fázu ak 14 dní, tak ovulku by si mala mať na 11 DC

nkem
26. sep 2013

@zuzu1104 lebo je zaneprázdnený celé dni a ja dokončuje univerzitu v ba, lekárov mám tu, tak je to lepšie, ale vždy keď mám čas tak ideme tam 😉 cez víkend ideme na festival, tak dúfam, že nezaspim 🙂 úžasný je ako sa stará, stale len ako sa cítim...som tehotná, nie chorá 😵

nkem
26. sep 2013

@zuzu1104 jaj zabudla som, lebo, že je to riziko a pod. Aj minulé tehu hovorila, že nemôžem veľa pribrat a ani som nepribrala, len som po pôrode neschudla 😀 pritom som mala všetko ukážkové, aj glukozu, tlak...ale chápem ju

nanynka76
26. sep 2013

@zuzu1104 uvidíme 🙂 čo z toho bude a či vôbec 🙂 včera sme sa snažilkovali... dnes dáme pauzu asi a budeme sa zajtra 🙂... či? šag keby bola ovu dnes tak tie spermie zo včera by mali byť na mieste a čakať či?

zuzik_24
26. sep 2013

@anulqua budem držať palčeky, aby boli čiaročky 🙂

zuzik_24
26. sep 2013

@nanynka76 jasné, nejaké si tam počkajú a zajtra dodáte nové 😀

zuzik_24
26. sep 2013

@nkem aj mne sa občas stane, že neviem to povedať slovami, no vo vnútri cítim strašné pochopenie pre danú situáciu... to je ten náš ženský x-tý zmysel 😉

zuzik_24
26. sep 2013

@nkem sa teším spolu s Tebou, že budeš vidieť svoje mimi v brušku 🙂

zuzik_24
26. sep 2013

@zuzu1104 😉 si po ceste do BA ráno vždy aj pospím, aká pohodička 🙂

zuzik_24
26. sep 2013

@zuzu1104 niekedy je lepšie zostať ticho, niekedy pomôže keď hovoríš slová, ktoré podržia nad vodou a povzbudia... ono je ťažké niekdy odhadnúť, čo ten druhý potrebuje, keď smúti alebo je nešťastný...

zuzik_24
26. sep 2013

@zuzu1104 ako si kontrolujete krčok a ako zistíte, či je vysoko, či je zatvorený, otvorený, ja som to nikdy neriešila ani neskúšala... 😒

monika541
26. sep 2013

Milé snažilky, rada sa k vám pridám. My sa snažíme už od minulého septembra a zatiaľ nič. Našťastie už máme takmer dvojročnú slečnu. Veľmi všetkým držím palčeky. A dúfam, že sa to i nám s manželom opäť podarí🙂. Tieto dni by mali byť vhodné🙂. Krásny deň🙂.

zuzik_24
26. sep 2013

@monika541 vitaj a želáme príjemné snažilkovanie a čoskoro dve // na testíku 🙂

nkem
26. sep 2013

@zuzik_24 ďakujem 😵

nkem
26. sep 2013

@zuzik_24 ja osobne, som to nikdy nehmatala...

anndy1
26. sep 2013

ahojte dievcence aj sa pridavam.tento rok sme od septembra zacali skusat babo dva tyzdne pred menstruaciou tak som zvedava ci bude na prvy sup ci nie.zajtra sa mi to ma dostavit.inak ak sa podari budeme radi ale budu to opet na zaciatku tazke chvile najme pre mna.dva krat nam to nevyslo a ked uz sa nam to podarilo do tretice prve tri kontroly na gynde boli pre mne strasne znicujuce bala som sa ani som nedychala s takuu malu dusicku som ta vtedy sla.a aj moj doktor tiez ani nedychal ked ma pozeral a len tisko zasepkal je to dobre az som sa mykla a spytala sa co?a on to zopakoval ze to je dobre...postupne to opadavalo ale stale tam ten strach ostal a opet sa po dvoch rokoch ozyva a ako keby to bolo dnes co som sa tak bala ,prezivat to iste ale zaroven dufam a sa presviecam ze dobre dopadne aj toto pripadne tehotenstvo nam to na prvy sup vyjde.samozrejme bude to o nieco horsie kedze uz mame skoro dva a polrocnu dceru ale zvladli ine zvladnem ja.

zuzu1104
26. sep 2013

@nkem no tak to je milé, že sa tak pekne o teba stará, ale však musí 🙂 a čo študuješ?
Takže máš vysokú váhu alebo ako to mám chápať? Ja som počas prvého tehu pribrala 25 kg, podarilo sa mi 13 dať dole, ale teraz som 4 opäť pribrala, takže aj ja budem mať veľkú hmotnosť, keď otehotniem a tiež mám obavy, čo na to povie lekár, ale už ma fakt nebaví chudnúť

zuzu1104
26. sep 2013

@nanynka76 no tak, že vraj je to tak, že stačí sa milovať každý druhý deň, ale jeden nikdy nevie🙂