Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 no v podstate viem ale zatial moc toho hlienu nie je 😒 ale cítim pocit mokra...ale mám taký riedky biely ale nie je ťahavý tak neviem.... ovulačné testy hmmmmmm. no robila som si a pomaly tá čiarka silnie ale nie je stále pzitívna tak ja sa v tom už vôbec nevyznám :( ale cítim že sa niečo deje alebo ja mávam skoro vždy bolesti takže presne viem kedy blíži ovu.... tak neviem či tento mesiac bude úspešný 😢
@nanynka76 podľa odborných rád spermie dozrievajú každý druhý deň, takže oficiálne by ste sa tak mali aj snažilkovať. Aj keď milovanie "na povel" je také zvláštne... Milujte sa podľa chuti, už sme si to tu písali, že vždy sa medzi tými spermiami nájde nejaký dozretý spermo-šampión, ktorý si prerazí cestu tam kde má. 🙂
@zuzu1104 ja z Ba, sice žijem s mužom vo Viedni, ale momentálne som viac tu ako tam. Ja neviem veľmi dobré reagovať na taketo veci...veľmi spolucítim, ale neviem to povedať. Hrozne to bolo v nemocnici, keď žena otehotnela po rôznych chorobách a ivf prirodzene a potratila a ja som vedľa nej sedela v 40 tt...bolo mi je strašné ľúto, veľmi príjemná žena to bola.. no bábätko je asi v klude, nie je mi zle našťastie 😉 hovorím, že musí poriadne rast a silniet, aby potom mohlo naháňať sestricku 😀 už nech je nab týždeň a dúfam a verím, že už uvidím aj srdiečko 😵 p.s. si vypocujem zdrba od lekárky zase smerom k mojej váhe... 😀
@nkem A prečo nie si pri manželovi?
Aj mne to niekedy robí problém, že sa fakt neviem vyjadriť k niektorým smutným udalostiam a tak som väčšinou ticho. Ja som mala ten istý problém, keď som potratila. Vedľa mňa ležala žienky v 27tt a vedľa na izbe bola žena, čo porodila pred pár hodinami synčeka, len ja jediná som tam vtedy prišla o bábätko. Bolo to smutné, najskôr to bolo pre mňa ťažké, ale potom mi tie žienky veľmi pomohli.
Prečo by ťa mala drbať za váhu?
Milé snažilky, rada sa k vám pridám. My sa snažíme už od minulého septembra a zatiaľ nič. Našťastie už máme takmer dvojročnú slečnu. Veľmi všetkým držím palčeky. A dúfam, že sa to i nám s manželom opäť podarí🙂. Tieto dni by mali byť vhodné🙂. Krásny deň🙂.
ahojte dievcence aj sa pridavam.tento rok sme od septembra zacali skusat babo dva tyzdne pred menstruaciou tak som zvedava ci bude na prvy sup ci nie.zajtra sa mi to ma dostavit.inak ak sa podari budeme radi ale budu to opet na zaciatku tazke chvile najme pre mna.dva krat nam to nevyslo a ked uz sa nam to podarilo do tretice prve tri kontroly na gynde boli pre mne strasne znicujuce bala som sa ani som nedychala s takuu malu dusicku som ta vtedy sla.a aj moj doktor tiez ani nedychal ked ma pozeral a len tisko zasepkal je to dobre az som sa mykla a spytala sa co?a on to zopakoval ze to je dobre...postupne to opadavalo ale stale tam ten strach ostal a opet sa po dvoch rokoch ozyva a ako keby to bolo dnes co som sa tak bala ,prezivat to iste ale zaroven dufam a sa presviecam ze dobre dopadne aj toto pripadne tehotenstvo nam to na prvy sup vyjde.samozrejme bude to o nieco horsie kedze uz mame skoro dva a polrocnu dceru ale zvladli ine zvladnem ja.
@nkem no tak to je milé, že sa tak pekne o teba stará, ale však musí 🙂 a čo študuješ?
Takže máš vysokú váhu alebo ako to mám chápať? Ja som počas prvého tehu pribrala 25 kg, podarilo sa mi 13 dať dole, ale teraz som 4 opäť pribrala, takže aj ja budem mať veľkú hmotnosť, keď otehotniem a tiež mám obavy, čo na to povie lekár, ale už ma fakt nebaví chudnúť

@nanynka76 ahoj, vítame ťa a sleduješ si aspoň hlienik, že vieš kedy je ovulácia? Alebo robíš ovulačné testy. Vypočítať sa to len tak nedá, kedy bude ovulácia, lebo každá žena je iná a každej z nás pracuje organizmus odlišne. Skús sledovať hlien v čase ovulky. Neviem či vieš, ako má vyzerať.