icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

addrianna00
28. sep 2013

Baby áno alebo nie????

emilia25
28. sep 2013

@addrianna00 velka gratulacia sa posiela a prajem hlavne vela zdravicka. aj ja cem taku krasnu ciarku mne to furt ukazuje len blbeho ducha a na dalsom skoro ani ten duch neni.a dnes mam dostat ms a zatial nic.juj aj ja by som cela.

addrianna00
28. sep 2013

@emilia25 dakujem a naozaj je to tam????? neverim tomu stale

emilia25
28. sep 2013

@addrianna00 jasne a aka krasna. este raz gratulujem

anndy1
28. sep 2013

@zuzu1104 dakujem si zlata...verim tomu ze sa podari ale ten strach tam bude aj ostane...clovek si musi aj nieco prezit...

anndy1
28. sep 2013

@addrianna00 jasnacka ze ano...ze vahas 🙂 vela zdravia prajem.....

addrianna00
28. sep 2013

@anndy1 dakujem,pred dvomi mes.sme prisli o jedno babatko v 23tt :( tak dufam ze teraz bude vsetko v poriadku

anndy1
28. sep 2013

zopakujem slova mojej tuna kolegyni viem ako sa citis pisala som tiez o sebe ze nam to dva krat nevyslo do tretice ano a teraz skusame opet tiez tam ten strach ostal....strasne pocity strachu..a co sa stalo ak sa mozem opytat?

addrianna00
28. sep 2013

@anndy1 zial to sa uz asi nikdy nedozvieme,infekcia placenty....asi po odbere plod.vody :(

anndy1
28. sep 2013

jaaj a to preco odoberali vodu?,uz si nepametam ci to aj mne robili...

addrianna00
28. sep 2013

@anndy1 kvoli veku

anndy1
28. sep 2013

aha to som nevedela ze sa robi ked si starsia..som zas o nieco mudrejsia..

addrianna00
28. sep 2013

@anndy1 nad 35 rokov

nanynka76
28. sep 2013

@lauritka no ok uvidíme možno sa mi ovulka posunula lebo fakt mám 25 DC :( uvidíme budeme snažilkovať a zistíme 🙂 musím si od teba kúpiť ovuuuuuuuuuuuuuuuuuu testíky uvidíme ako to vidá tento mesiac potom objednávam 🙂

zuzu1104
28. sep 2013

@addrianna00 no tak to je pekná čiaročka, blahoželám a nech len silnie 🙂 tehuľka 🙂

zuzu1104
28. sep 2013

@anndy1 áno, ten strach poznám, ale proste nemysli na nič zlé, všetko bude v absolútnom poriadku 🙂

pupavkaa
28. sep 2013

taak babeny pridavam sa ku vam... uz dlho vas tu citam ale len teraz som sa odhodlala napisat... s priatelom sa ideme snazit o baby a dufam ze tentokrat to bude uspesne 🙂

tonjadabik2
28. sep 2013

baby ja zatial teplota dobra..bolest bradaviek,vzadu na prsnikoch..obcas brusko..boli biele huste vytoky ale teraz ziadne vobec ziadne vytoky tak neviem na com som.. uvidime ako bude postupovat teplota.. pomoooc ☹

senselinka
29. sep 2013

baby, niečo pre inšpiráciu 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/soldi/clanok...

gladriel
29. sep 2013

ahojky snazilky tak ako vikendujete?no ja ani sama neviem kedze som naladova ako ....ori xfactore mi tiekli slzy ked niekdo pekne spieval,vecer mi tiez tiekli slzy ked sme s priatelom o niecom peknom kecali,a podbrusko stale dava o sebe vediet niekedy viac inokedy menej a to nevraviom ze sa mi neda na bruchu uz ani spat ato spinkanie na brusku milujem.ach uz som nestastna z toho.v piatok som mala chut so snazilkovanim skoncit bo ma uz nebavilo byt rozhadzana bolo mi divne chrbat.bleeeee ale povedala som si ze bude mozno aj horsie.nafukujema k tomu.asik na mna nieco lezie...

fetinko
29. sep 2013

ste tu niektora po potrate?kedy ste otehotneli znova?my snazilkujeme prvy mesiac,hned po menstruacii po potrate...mame par dni po plodnych dnoch,ja nevydrzim cakat,sniva sa mi o detoch,no sibe mi 🙂.

anndy1
29. sep 2013

@fetinko ano hned ani nie o dva mesiace od druheho sa nam podarilo ...ono niekt.nazory ze o polroka al.o tri meisace az skusit co ja viem ono je to individi na zene ako sa citi po tej stranke...

fetinko
29. sep 2013

my sme nato isli hned,len velmi chcem aby to vyslooo,velmi sa nato citime..

gladriel
29. sep 2013

@addrianna00 gratulka....

addrianna00
29. sep 2013

@gladriel dakujem 🙂 snad vsetko dobre dopadne

zuzu1104
29. sep 2013

@fetinko ahoj, v prvom rade ma mrzí, že ťa postihla táto smutná skutočnosť. Ja mám od potratu teraz 4 cyklus. Snažiť sme sa začali po druhom, ale zatiaľ bezúspešne, tak uvidíme, čo prinesie tento 4 cyklus, či sa zadrí alebo nie. Budem držať palce, aby vám to vyšlo.
Potratila si spontánne alebo si musela ísť na zákrok?

zuzu1104
29. sep 2013

Čaute ženičky, no čo vám ja poviem, doteraz sa z toho smejem. Od včera ma pobolieva močový mechúr, je to dosť nepríjemné, a tak robím všetko pre to, aby to prešlo. Pijem urologický čaj, veľa vody, chodím teplo oblečená, vkuse mám zakryté kríže, no a posledne ma napadlo, že si idem urobiť sedavý kúpeľ z repíka. Tak som si uvarila dva litre vody, vymočila repík a sadla do lavóra ako taká kvoka, sama som sa na sebe smiala, ale čo by som pre svoj mechúr neurobila. A príde môj muž do izby, zbadal ma v tom lavóre a vraví mi: zlatko ty si v tom lavóre taká erotická. No skoro som umrela od smiechu. Že toho môjho nevzruší erotická spodná bielizeň, ale to, keď sedím s holým zadkom v lavóre. 😀 😀 😀 Pochopíte to?!

monika541
29. sep 2013

@zuzu1104 krásna story🙂. Tento týždeň máš teda samé sedavé problémy. My sme s dcérkou soplave, tak som riadne zvedavá, ako sa nám tento mesiac vydarí snaženie. Už som z toho dosť psych.. vyčerpaná:(. Ale musím, my všetky musíme, dúfať, že najbližšie sa zadari🙂.

zuzu1104
29. sep 2013

@monika541 ti poviem, fakt samé sedavé 😀
prajem skoré uzdravenie, my sme tiež soplíkovali asi pred týždňom to skončilo a poviem ti, že to trvalo neuveriteľné dva týždne. Tie sople sú na nervy. Človek je veľmi unavený a je mu z toho nanič.
Aj ja som už z toho všetkého vyčerpaná, asi aj tá psychika robí to, že moja imunita je na prd :(, ale musíme to vydržať, určite sa nám čoskoro podarí otehotnieť, musíme veriť Monika 🙂

zuzu1104
29. sep 2013

Žienky, ešte jedna perla dňa, tento raz perlil môj trojročný syn. Doniesol zo záchodu intimky a vraví mi: mamka to sú nálepy na gaťky? A ja že áno a on: to si lepia len mamky, aby boli zdravé, však? No ja dnes umieram z tých mojich chlapov, jeden lepší ako druhí 😀