Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@addrianna00 velka gratulacia sa posiela a prajem hlavne vela zdravicka. aj ja cem taku krasnu ciarku mne to furt ukazuje len blbeho ducha a na dalsom skoro ani ten duch neni.a dnes mam dostat ms a zatial nic.juj aj ja by som cela.
@anndy1 dakujem,pred dvomi mes.sme prisli o jedno babatko v 23tt :( tak dufam ze teraz bude vsetko v poriadku
zopakujem slova mojej tuna kolegyni viem ako sa citis pisala som tiez o sebe ze nam to dva krat nevyslo do tretice ano a teraz skusame opet tiez tam ten strach ostal....strasne pocity strachu..a co sa stalo ak sa mozem opytat?
@anndy1 zial to sa uz asi nikdy nedozvieme,infekcia placenty....asi po odbere plod.vody :(
@addrianna00 no tak to je pekná čiaročka, blahoželám a nech len silnie 🙂 tehuľka 🙂
taak babeny pridavam sa ku vam... uz dlho vas tu citam ale len teraz som sa odhodlala napisat... s priatelom sa ideme snazit o baby a dufam ze tentokrat to bude uspesne 🙂
baby ja zatial teplota dobra..bolest bradaviek,vzadu na prsnikoch..obcas brusko..boli biele huste vytoky ale teraz ziadne vobec ziadne vytoky tak neviem na com som.. uvidime ako bude postupovat teplota.. pomoooc ☹
baby, niečo pre inšpiráciu 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/soldi/clanok...
ahojky snazilky tak ako vikendujete?no ja ani sama neviem kedze som naladova ako ....ori xfactore mi tiekli slzy ked niekdo pekne spieval,vecer mi tiez tiekli slzy ked sme s priatelom o niecom peknom kecali,a podbrusko stale dava o sebe vediet niekedy viac inokedy menej a to nevraviom ze sa mi neda na bruchu uz ani spat ato spinkanie na brusku milujem.ach uz som nestastna z toho.v piatok som mala chut so snazilkovanim skoncit bo ma uz nebavilo byt rozhadzana bolo mi divne chrbat.bleeeee ale povedala som si ze bude mozno aj horsie.nafukujema k tomu.asik na mna nieco lezie...
ste tu niektora po potrate?kedy ste otehotneli znova?my snazilkujeme prvy mesiac,hned po menstruacii po potrate...mame par dni po plodnych dnoch,ja nevydrzim cakat,sniva sa mi o detoch,no sibe mi 🙂.
@fetinko ahoj, v prvom rade ma mrzí, že ťa postihla táto smutná skutočnosť. Ja mám od potratu teraz 4 cyklus. Snažiť sme sa začali po druhom, ale zatiaľ bezúspešne, tak uvidíme, čo prinesie tento 4 cyklus, či sa zadrí alebo nie. Budem držať palce, aby vám to vyšlo.
Potratila si spontánne alebo si musela ísť na zákrok?
Čaute ženičky, no čo vám ja poviem, doteraz sa z toho smejem. Od včera ma pobolieva močový mechúr, je to dosť nepríjemné, a tak robím všetko pre to, aby to prešlo. Pijem urologický čaj, veľa vody, chodím teplo oblečená, vkuse mám zakryté kríže, no a posledne ma napadlo, že si idem urobiť sedavý kúpeľ z repíka. Tak som si uvarila dva litre vody, vymočila repík a sadla do lavóra ako taká kvoka, sama som sa na sebe smiala, ale čo by som pre svoj mechúr neurobila. A príde môj muž do izby, zbadal ma v tom lavóre a vraví mi: zlatko ty si v tom lavóre taká erotická. No skoro som umrela od smiechu. Že toho môjho nevzruší erotická spodná bielizeň, ale to, keď sedím s holým zadkom v lavóre. 😀 😀 😀 Pochopíte to?!
@monika541 ti poviem, fakt samé sedavé 😀
prajem skoré uzdravenie, my sme tiež soplíkovali asi pred týždňom to skončilo a poviem ti, že to trvalo neuveriteľné dva týždne. Tie sople sú na nervy. Človek je veľmi unavený a je mu z toho nanič.
Aj ja som už z toho všetkého vyčerpaná, asi aj tá psychika robí to, že moja imunita je na prd :(, ale musíme to vydržať, určite sa nám čoskoro podarí otehotnieť, musíme veriť Monika 🙂
Žienky, ešte jedna perla dňa, tento raz perlil môj trojročný syn. Doniesol zo záchodu intimky a vraví mi: mamka to sú nálepy na gaťky? A ja že áno a on: to si lepia len mamky, aby boli zdravé, však? No ja dnes umieram z tých mojich chlapov, jeden lepší ako druhí 😀

Baby áno alebo nie????