icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

fetinko
29. sep 2013

@zuzu1104 dakujem,ved sama vies,bolo to otrasne,tak velmi sme sa tesili,potrat som mala samovolny bez kyretaze,menzes som dostala krasne na 31 den,tak sme sa rozhodli,ze nemusime cakat.vsade pisu,ze je najvacsia pravdepodobnnost otehotnenia je po potrate do 6 mesiacova zevraj aj najzdravsie pre buduce tehotenstvo..,tak uvidime ako sa nam zadari,dufam,ze hned 🙂cca za tyzden by mala prist mrska,uvidime..ty si mala kyretaz?ako to zvladas,nie si na prasky?my sme este len zacali a uz som 😀

zuzu1104
29. sep 2013

@fetinko nechcem písať, že je dobré, že si mala samovoľný, ale z môjho pohľadu je to lepšie ako prežiť kyret. Ja som tak strašne túžila, aby to odišlo samo, prežívala utrpenie, keď som si predstavila, že bábätko zo mňa vyberú a dajú ho do kontajnera alebo spáliť :(, ale musela som sa s tým zmieriť. Skoro som im tam na stole vykrvácala, zo žily mi tiekla krv ako besná. Nemohli ju zastaviť, ale potom sa to chvála Bohu podarilo. Ja som tiež počula, že do 6 mesiaca je to najlepšie, že je maternica ako keby pohnojená a očakáva náhradu. Veľmi túžim po náhrade, aby som sa konečne duševne úplne vyrovnala. Som s tým docela zmierená, ale mám aj čierne chvíle. Veľmi mi pomohlo pomenovať dieťatko a pomáha mi aj to, že sa každý deň modlím za jej(som presvedčená o tom, že to bolo dievčatko) dušičku. To upokojuje moju psychiku.
A čo sa týka snaženia, tak som už z toho fakt na prášky jednak, že sa nedarí a jednak, keď sa podarí budem tŕpnuť, aby to nedopadlo rovnako ako pred pár mesiacmi. ALe snažím sa myslieť pozitívne, hovorím si, že to bola len náhoda a ďalšie dieťatko bude zdravučké.
Budem na teba myslieť a držať ti palce, aby si sa so všetkým zmierila a aby sa vám čoskoro podarilo splodiť a donosiť krásne a zdravé bábätko 🙂, hlavu hore!

fetinko
29. sep 2013

@zuzu1104 mas pravdu,boli sme stastny,ze to odislo same :( v tom nestasti sme mali stastie a aj menzes krasne prisiel.ale mam pocit,ze pises presne o mojich pocitoch-kedy zase otehotniem,ci donosim dieta atd a nie je den co by som nemyslela na potrat, pomoze nam asi len krasne tehotenstvo 🙂mozno uz si tehulka a mozno aj ja :D drzkaj sa,zvladneme to!

zuzu1104
29. sep 2013

@fetinko vieš zlatko, asi každá, ktorá prežila potrat si kladie presne tieto otázky, všetky sme v tomto úplne rovnaké a ani by si neverila koľko veľa nás je. Ale v podstate máme ten istý cieľ a túžbu, znova otehotnieť a donosiť zdravé dieťa a ja stále hovorím, že nové bábätko príde len do veselého bruška. 😉 Tak poďme sa usmievať, myslieť pozitívne a všetko bude super, uvidíš 😵
Ja tehuľka určite ešte nie som, včera mi skončil menzes, takže my o pár dní začíname ďalšie kolo plodenia. 🙂 Držím palce, aby to v tvojom prípade tak nebolo a aby sa už v tebe rodil nový život🙂

tonjadabik2
29. sep 2013

@vertyeux moja nemam ziadne vobec ziadne vytoky.. ta neviem ci pred ms som tak este nemala.. obcas brusko citim prsia hlavne bradavky..ale dnes len brusko.. ta ja neviem zajtra cem testnut.. co nato vravis?

tonjadabik2
29. sep 2013

niekomu som slubila a neviem komu 🙂 : http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

monika541
29. sep 2013

@zuzu1104
@fetinko je mi ľúto, čím ste si prešli. Musí to byť veľmi ťažké. Ja som až v 7.tyzdni zistila, že som tehotná a 24 hodín po tom ako mi doktor gratuloval som už s mužom utekala do nemocnice, lebo som začala krvácat. Ani sme sa nestihli spolu tešiť a skoro sme plakali. Našťastie to dobre dopadlo. Bola som 10 dní na udržiavaní, týždeň doma a krvácanie sa zopakovalo. To som už skoro zošalela. Opäť si ma nechali v nemocnici, pekne sledovali, po 5 dňoch domov a našťastie som sa vrátila už len preto, lebo som prenášala. Ani 2 vyvolávacky nepomohli, musel byť cisár. Trvalo nám 1,5 roka, kým som otehotnela. Teraz je to už rok a nič. Ale aj to snaženie je krásne🙂.

inngrid
30. sep 2013

@lauritka @nanynka76 inak mne sa tiez zdajú tie testíky ešte slabé

zuzu1104
30. sep 2013

@monika541 ďakujem 🙂 už je to hádam za nami!

inngrid
30. sep 2013

Dobré ranko dievčence 🙂
tento týždeň nám začnú plodné dni, och ako sa tešíme 🙂 tak nech sú ozaj plodne!!!

@zuzu1104
@zuzik_24 - no kočky ako ste víkendovali?

my sme boli v sobotu na hríboch krásne nasušené dubáky, boráky nejaké sucháče 🙂 a potom na návšteve u kamošky v BA sme tam aj spali jazda bratislavou v nedelu ikea a go home trošku sme sa rozmaznali niečo si kupili a večer domov a dnes som tu 🙂 vy ste sa ako mali? dobré ranko vám prejam

zuzu1104
30. sep 2013

@inngrid Dobré ránko Inuš, aký pekný víkend si mala, takže ste si priniesli z lesa pekné úlovky? Si mala odfotiť a poslať, by som sa trošku pokochala. 🙂 My sme sa veľmi dobre nemali. Nakoniec tú virózu schytali všetci v domácnosti, a keďže ja som bola už celkom ok, tak som sa o nich starala a v sobotu večer som opäť zaľahla ja, lebo ma veľmi bolel močový mechúr. Takže dnes som už objednaná aj ku gynekológovi, pretože ma bolí mechúr, vaječníky a aj dolná chrbtica. Veľmi sa bojím, aby neboli zasiahnuté aj obličky. :(

inngrid
30. sep 2013
zuzik_24
30. sep 2013

@addrianna00 jasné, že áno, gratulujem 🙂

inngrid
30. sep 2013

@zuzu1104 Zuzi foto viď nižšie ale už mám take, čo sa do sušičky dávali 🙂
a krásne ulovky boli to hej pôjdeme aj túto sobotu pofotím - len ma šokovalo ráno bol nármálne mráz ze uff som nečakala.

Počuj zuzi ja som odborník na obličky mám s tym odmalička problem to ak by si mala zasiahnuté obličky ver ze by si išla skapať od bolesti to mi ver - ked ta len bolia to si prechladnutá takže ak ti môžem doporučiť kup si v DM-ke C-čko toto
http://www.dm.de/de_homepage/dasgesundeplus_hom...
a dávaj si kazdý den vnutri je odmerka, kup si v lekárni vriesový a prasličkový čaj a dávaj si ich na striedačku chrán si dekou celú oblast krizov podbruška a tak sa utepluj a ak môžeš daj si večer aspon 20-30 min kupel uplne horuci uvidíš to sa zlepší to je nič pokial nemočíš krv, nemáš take boelsti ze by si sa zvíjala neboj to zvládneme!!!!

zuzik_24
30. sep 2013

Dobré ránko dievčatá, želám krásny dník a úspešný snažilkový týždeň 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@zuzu1104 nooo, som sa dobre pobavila 😀 erotika z lavóra 😀 super Zuzik, myslím, že aj toto sa dá považovať za dôkaz lásky, je to tak úžasné 🙂

inngrid
30. sep 2013

@zuzik_24 Zuzinka tento a ten další tyzden uz bude náš!!! 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@zuzu1104 vlastne povedal pravdu chlapčiatko jedno, ak by sme nemali MS, niečo by nebolo OK (teda okrem obdobia keď sme tehu), zlatý je 🙂

huncut
30. sep 2013

@fetinko ahojky, čítam že si potratila...ja som ma av decembri 2012 MA a presne na Silvestra som bola na kyretáži takže nebol to pekný záver roka a ani jeho začiatok 😒 viem ako sa cítiš aj že sa bojíš, nám lekárka odporučila 3 cykl čakať čo som dodržala, od apríla snažilkujeme a stále nič 😒 boli mesiace ked som bola totálne na prášky, nakupila som ovu testy a bola uplne vynervovaná a roztrasená z toho...teraz som kľudnejšia, pijem Inofolic, meriam si teplotu a beriem to tak že ked to má prísť tak to príde...

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid dobré ránečko Ingridka, pekný víkendík ste mali. Hríbikov máte požehnane, super. 🙂
My sme mali pohodový víkend, trošku povinností (upratovanie, žehlenie), boli sme v Dunajskej Strede pozrieť - boli tam hody, priateľ v nedeľu na vychádzke na koni, ja oddych, proste pohoda, klídek a tabáček (no bez tabáčku 🙂)
pekný dník 🙂

inngrid
30. sep 2013

@zuzik_24 tak to je super!!! tak to má byť 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@zuzu1104 tak to ma mrzí, že všetci ste boli maródi, ale snáď ste si to už "odkrútili" a že už bude pokoj.
S tým Tvojim mechúrom teda radšej choď, možno bude treba nejakú liečbu, nech sa z toho čím skôr dostaneš. Držím palčeky, nech sú obličky v poriadku Zuzik, daj potom vedieť.

inngrid
30. sep 2013

@huncut júúúúúj teraz čítam čo sa udialo ale nesmieš si to moc brat, stale musíš hladať v tom niečo pozitívne radšej prísť o babo ako by sa malo trápit cely zivot a ty s nim neboj nič toto je plodná skupina a budeš tehu ani sa nenazdáš!!! spolu s name ostatnými a ked bude najhoršie kludne tu prídi poplakat si ponadávat my ako sa len bude dat tu budeme a podporíme ta neboj nič je to celkom pozitvne a plodne naladená skupinka 🙂 slniečko bude svietit pre nás všetkych a hlavne min. koniec roka bol možno horší tento rok bude o to lepší verím tomu!!! 🙂

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid jasné, my už sme začali tento víkend trénovať 🙂, nech to potom na ostro vyjde šup šup. 😀

zuzik_24
30. sep 2013

@inngrid no krásne si to napísala 🙂

huncut
30. sep 2013

@inngrid dakujem za podporu... no bol to ťažký začiatok roka a to nás ešte čakali 2 pohreby, manželova operácia, moja malá schytala ovčie kiahne akurát ked sme mali svadbu :( takže bolo fakt ťažké obdobie, verím tomu že už skončilo a už bude len dobre... v skupine v ktorej som bola od začiatku snažilkovania /snažilky september 2012/ už je veľa maminiek, tehuliek a ostalo pár žien ktoré ešte niesme tehu...teraz chcem začať akoby odznova tu u vás, verím že aj tu budeme čoskoro tehulky všetky pekne zaradom

tonjadabik2
30. sep 2013

caute baby..prsniky teda bradavky fest bolia aj brusko obcas.. tento tyzden som zvedava ci pride ms..pobolieva ma hlava.. teplota drzi..zatial...snad sa podarilo bojim sa ist kupit test..dnes som 10 dpo..presne.. co poviete?

janiinka2
30. sep 2013

!Ahojte baby!Krasny pondelok prajem.U nas sa tiez snazilkovanie presuva na oktober.Snad bude menej hekticky ako september...pozeram,ze ste stihli aj Vianoce prebrat.Ani sa vam necudujem,ja som min.tyzden pocula erdzanie !kona,take to typicke iihahahaaa,a prve co mi nspadlo:"Jurasku,kde ses tady vzal?A kto te vosedlal?" 🙂 Cez vikend sme gratulovali na Liptove,pobudli v krasnej Terchovej a stihli zbehnut k Oravskej Lesnej na huby.Uzasny ulovok! Poslem foto ak zistim ako to ide z mojho mob....Prajem kradne snazolkovanie tym,ktore mate ovulku tento tyzden 😉

inngrid
30. sep 2013

@huncut tak tak nové začiatky aj tak treba, ja tiez musím niekedy hodiť svoje problemy za hlavu a zakat znovu a od znova a tak to je a aj o tom je život je to ako taka sinusoida raz si hore a raz dole ale dost uz čo bolo bolo tešíme sa nato čo bude nie? prídu vianoce a my budeme s fazulkami v brušku 🙂

@zuzik_24 ďakujem 🙂 nam sa nejako nezadarilo u návštevy som nechcela a včera som skapala o 21*00 do postele tak dnes uz aj sa teším 🙂

@tonjadabik2 10dpo he 10 den cyklu? inak toto ma fascinuje ako rychlo vedia príst uz prvé priznaky to je az neuveritelné to ako pár dni po?

huncut
30. sep 2013

@inngrid ved to, bola som v piatok na preventívke ugyndy, povedala že všetko v najlepšom poriadku, že netreba nič siliť, pokiaľ sa do marca nezadarí tak porobíme vyšetrenia... brala mi krv na štítku a njeaké hormony tak som zvedavá že čo zistí...
a to by bol ten naj darček na Vianoce,aj manžel sa pýtal že čo si želám pod stromček, tak som mu naznačila čo :D