icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

ellabella22
22. sep 2014

@radka752 vydrz, naco budes testovat teraz, aj tak je hcg najvyssie rano a potom trochu klesa, budem cakat na vysledok 😉

kudusko
22. sep 2014

@jetotu ahoj to je dobre este stale ta to neomrzelo? Ja cakam co povie Maji a budeme na teba mysliet drzkaj sa napis ako. 🙂 😉 😵 😀

jetotu
22. sep 2014

@ellabella22 no mne napr vychadzali testy na zaciatku len poobede. Prvy pozitivny bol na 5dpo- poobede. Az 4-5dni pred ms vychadzali aj rano ;)

jetotu
22. sep 2014

@kudusko ked ja sa s kazdym testom taaaak velmi opat tesim :D uz je tak silny ze ho este len namocim vies jak prechadza cez test ta ruzova vlna... a uz vidno // 🙂

jetotu
22. sep 2014

@ellabella22 nic zvlastne... tu som tiez to rozoberala 🙂 od 8.9 pozitivny test.. ja som presne vedela kedy bola ovulca a len vyedy sme sa posnazili... okrem meskutocnej bolesti prs... nic.. ani vytok... len prsia ma boliet zacali...mo a potom test naberaln na obratkach a na 11dpo-25dc mi uz aj vysiel digi test clearblue.. ten som tu tiez pridala 🙂

ellabella22
22. sep 2014

@jetotu sranda, mna napriklad vobec ani prsia neboleli ori prvom, len tocky v hlave a zaludok na vode par dni, inak nic🙂

jetotu
22. sep 2014

@ellabella22 to si mala dobreee 🙂 ja nemozem ani na bruchu lezat... no a vcera pri vareni o edu som pri pohladena kkurča letela na wc...:D ale dnes nic.. vacsinou len odgrgujem kyselinou :P..brrr nedobre...

borkoo393
22. sep 2014

tak ja som vas uz pomaly prestavala aj citat a som zas tu a tak trosku este v soku 🙂 robila som test 5DPO a 8DPO cize ten druhy cca 5-6 dni pres ms. oba boli negativne... potom presne na 14DPO cize 1den noveho cyklu som dostala bolesti a mierny krvavy vytok a to bolo vsetko potom uz nic... bolo to trochu divne a nedalo mi to a tak som dnes urobila 2 testy a obidva su pozitivne.... 🙂 vyzera to ze nam sa to podarilo na prvy pokus, ale mam neskutocne vycitky lebo sme absolvovali asi 4 oslavy kde som toho hodne popila ☹ dufam ze to nema vplyv v takom rannom stadiu a ze babynko ma zatial svoju vyzivu zo zlt.vaku.... odteraz ani kvapka alkoholu a zajtra letim k Dr.... prva fotka je robena pred obedom a druha vecer 🙂 prvy je gravitest druhy rapiclear

borkoo393
22. sep 2014

inac tie bolesti na 14DPO boli uplne rovnake ako pri ms cize som mala asi slabulinku ms.... s asi 2 kvapkami krvi..... zatial necitim ziadne zmeny okrem tych ktore si namyslam 🙂

zebrickaa
autor
22. sep 2014

@kukies tak som zvedava drzim paste, daj zajtra vediet. Ja udem zajtta ovu robit

zebrickaa
autor
22. sep 2014

@mimika123 veru aj ja som zvedava co tajtra ako dopadnem. Niektoré baby si robia najprv ovu ak im vidu // rovnako tmave čiarky robia tehu... Treba ho ale robit hned z ranného mocu ak chces zistit tehu. Ovu ked chces zistit tak ho robis medzi 10-20.hodinou 🙂 neboj isto este aj tebe mozu prist dve krasne čiarky este je cas. To si aj ja budem zajtra hovorit ak by neboli dve 🙂

zebrickaa
autor
22. sep 2014

@miculiatko ahojky mojka ja mam stvrtok dostat Ms tak zajtta skusim urobit ovu test, v nedelu bo negatívny tak uvidime zajtta ale uz sa tusim pripravujem aj na zle spravy. Uvidime. Ak by to nevyšlo isto budeme tiez abstitonovat buduci mesiac 🙂 drzim paste nech tato ovu je ta stastna 🙂 presúvala sa medzi októbrovky?

zebrickaa
autor
22. sep 2014
bandikovajana
22. sep 2014

caute baby aj my sa snazime o babo snazime sa od jula a stale nic, momentalne som 33DC a mrcha nikde ajni ciarky niesu :(
je tu nejaka snazilka aj v okoli Trnavy

molinka5
22. sep 2014

@miculiatko ahoj draha,tak ja som na cakacke,som dnes 21 DC a nic necitim,takze zrejme nic z toho viacmenej urcite leno akutat cez plodne dni som bola nachladena☹ ak sa chces presuvat daj vediet,pojdem aj ja. Drzaj sa a snazilkuj😉

miculiatko
22. sep 2014

@zebrickaa ja som sa do oktobra nepresunula...zostavam tu v podstate je jedno kde klebetime 😉 som zvedava ci ti ms dojde alebo nie. Dufam ze nie a ze si najdes // na tehu testiku cim skor. Silno drzim palce!!
@molinka5 ahoj moja nemusis nic citit a myslim si ze nachladenie pocas ovu nijako neposobi na pripadne otehu. Ak nam je babatko sudene tak bude splodene aj v horuckach 😉 drzim paste. Inak presuvat sa nebudem. Ved mozeme kecnut aj tu 😉

miculiatko
22. sep 2014

@kudusko ahoj no my sme narovnako 😉 aj ked ja liecim tu hnusnu kvasinku. Tie lueky co si davam tak sa nemaju uzivat pocas zaciatku tehu tak pred ovulkou ich vysadim ak by sa nahodou zadarilo 😉

@jetotu mooja to je super ty uspesna septembrovka!! Nech ste zdravucki a nech je vsetko tak ako ma byt!! U dokyho sa drzkaj.

zebrickaa
autor
23. sep 2014

@miculiatko ďakujem bodaj by to tak bolo ako pises 🙂 ja tiez ostanem tu ak to nebude tento mesiac... Turo vetu si hovorim uz velmi casto... Ak to ma byt bude to ;)

jetotu
23. sep 2014

@borkoo393 supeeer potisku blahozelam. Mne tiez najprv duchovalo ale rozbehne sa to 🙂 co sa tyka opijasov.. nic neboj. Priroda je prespekulovana. Citala som v knihe ze prvych 5 tyzdnov je prcko chranene..presne preto ze vacsina zien este ani len netusi ze su tehotne. A mimco je chranene doslova v bublinke ( vo vacku) 🙂

radka752
23. sep 2014

Ahojte. Takže dnes som si urobila test. Najprv bol snehobiely a potom som mala pocit, že sa tam objavila svetlučká čiarka. Snáď to nie je len mojim domýšľaním. Je to dosť slabo vidieť. Tak o niekoľko dní skúsim ešte jeden test a ak to bude rovnaké, tak v utorok pôjdem k dokymu.

miculiatko
23. sep 2014

Ako je mozne ze niektorym kockam vyjde tehu na prvy sup??? ☹

kukies
23. sep 2014

@zebrickaa no ako si dopadla??? ja som dnes nestihla testovat rano..budem musiet pockat do zajtra :(

jana847
23. sep 2014

Možem sa aj ja pridať do skupiny???

kudusko
23. sep 2014

@miculiatko Ano vsak ja som priklad mne vyslo 2 x a teraz toto uvidime ale aj mna nieco obchadza
@jetotu drzkaj sa a davaj pozor na bublinku
@zebrickaa uvidis vyjde ti to len netreba nato stale mysliet lebo aj psychika vela robi ani neviem ako
@molinka5 ahoj vidim ze aj ty si v cakacom procese uvidis za chvilu tu budeme mat vsetky // ciarocky zelam Vam to vsetkym velmi 🙂

kudusko
23. sep 2014

@jana847 JAsne ahoj 🙂 a vitaj u nas

jana847
23. sep 2014

ďakujem :D

miculiatko
23. sep 2014

@kudusko ja som z toho smutna ze vkuse verim ze to vyjde a inak to nebude ani tento mesiac. Zase budem ocakavat alebo neocakavat mrsku. Taaaak velmi si zelam babenko do svojho tela!!!

ellabella22
23. sep 2014

@miculiatko ked su obaja zdravi a aaspon priblizne vies, kedy mas ovu, tak by nemal byt problem 🙂 Vela zien robi tu chybu, ze sa miluju v den "predpokladanej ovulacie" a myslia si ze maju na to len jeden den, aby otehotneli,. nie je to vsak pravda,odporuca sa snazit 5 dni pred ocakavan. ovulaciou a dva dni po nej...takze je tu realna sanca 7 dni...aby to vyslo 🙂 Drzim palce.
Nam to vyslo pri prvom na druhy sup, milovali sme sa kazdy druhy den.. lebo ja som nevedela kedy ovulujem 🙂
Teraz mam podobne pocity ako pri prvom tehot.ak by som bola tehotna, tak by to bolo na prvy sup 😉
Boli ste u lekarov, ci ste obaja 100 percent zdravi? Moze byt v tele nejaka blbost ktora sa da lahko vyliecit, zapal, stitna zlaza, atd. a snaha tym padom nevychadza...alebo psychika....mozno vypustit a sustredit sa na ine veci, Ako dlho sa snazite? Kamoske nejaky liecitel nasadil dietu, nejedla vobec kuracie maso dopovane hormonmi...a upravil sa jej cyklus...

kudusko
23. sep 2014

@miculiatko neboj bude ale nemysli tolko nato a potom to vyjde 😉

ellabella22
23. sep 2014

@radka752 skus o 2 dni 😉 zdvojnasobi sa objem hcg v krvi 😉