Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@zebrickaa super lebo ak sa podri tak by som prijala partacku aj na kocikovanie
@zebrickaa dakujem !!
@bandikovajana ahoj aj ty si presla do srptembrovych snaziliek!! Tak sa mozeme stretavat aj tu 😉
@timuska26 tesim sa na info a hlavne na pozitivnu 🙂
@bandikovajana 🙂
@miculiatko jj videla som tu skupinu tak ze napisem ci tu je nejaka snazilka z tt skupinu snazilky od leta mam rada su tam baby s ktorymi si rozumiem ale vsetky zdaleka :-[
pokracueme 😉
@bandikovajana hmmm ved toto. Ja tie vzdialenosti tu na forach ani nevnimam. Kazdopadne sa mi paci tento nas svet bez muzov😉
Baby mate niektora viacej zdravotnych problemov a pokusate sa otehotniet, mne lekary hovoria, ze sa velmi dobre drzim, ale neviem ci mi prave tie diagnozy robia teraz problemy.
hlavne ta stitna zlaza a endometrioza, to ostatne ani tak nevnimam
@timuska26 ahojky, no ja mam tiez problemy, mam za sebou 2x MA. Nevedia ale poriadne zistit preco. Behala som po vysetreniach a vsetko vyzera byt OK, zopar zvysenych hodnot, ale nic extremne. Pred par mesiacmi mi zistili ureaplazmu, preliecili sme 3 tyzdnovymi antibiotikami a stale nic. Akurat zrazanlivost krvi nie je idealna, ale tiez nic extremne, tak pre istotu mi povedali, ze hned ako otehotniem, tak treba pichat injekcie. No ale stale to akosi nejde.
@nikki77 no mne na zaciatku roka gynekolog povedal, ze endo sa mi rozrastlo na lavej stranej, stitna zlaza este stale je velka, ale pomaly sa zmensuje, zistili mi tetaniu, co prekonavam lahko, kamosky ktore to tiez maju tak uz su na antidepresivach, co nechapem, preco to treba az tak prechanat, aj ja mam za sebou umely infarkt, ale predychavam to.
bojim sa, ze ta stitna zlaza kym sa mi nezmensi tak sa mi nepodari otehotniet, neviem.
Kocky tak dnes ma dr na gynko mi povedal ze na uspesne otehu je potrebne aby ste abstinovali so sexikom od menzesu az do plodnych dni lebo pri castom snazilkovani sa moze stat ze pocas plodnych dni partner nedostreli tak daleko no pri abstinovani vraj ano. Co na to poviete?
Inak babenky jedna otazka: moze mat ster z krcka maternice ktory mi dnes robil doky v ramci preventivky vplyv na pripadne tehu (ktore vsak ete doky nemohol vidiet) a uhniezdovanie oplodneneho vajicka? Mierne totiz krvacam po tej preventivke☹ prosim poradte
Ahojte, mozem sa k vam pridat? Tiez snazilkujeme a zatial sa nepodarilo...
@miculiatko ja som bola minuly tyzden na preventivke a tiez mi to napadlo,ale zabudla som sa opytat. No moj doki vie, ze sa snazime, tak asi vedel co robi. No upozornil ma, ze v ten den mozem mat ruzovy vytok pripadne jemne krvacanie, takze ak to nebudes mat zajtra, tak je to v pohode....drzim palce 🙂
Baby pridavam sa k vam my sa uz snazime 8mesiacov...dufam ze uz tento mesiac to vyjde zatial som ich este nedostala ....meskaju 17dni test si spravim az ked mi nepridu dalsie.....zatial sa snazim nenamahat.....
@molinka5 ahoj noo ja som jemne krvacala dopoludnia a asi do 4ej. Najskor to boli akoby ruzovkaste hrudky a potom svetlocervena tekutina podobna aku mavam na konci ms. Ale uz je po🙂 aj ja som dokymu povedala ze sa snazime otehu a tiez som si pomyslela ze asi vie co robi. No ked sa mame sudene aby sme boli maminkami budeme nimi aj napriek oreventivke u gynko ak este nenastal nas cas tak s tym nic nespravime.ako dlho snazilkujete?
@mima207 ahoj obdivujem ta tak dlho neurobit test! Ja by som spravila aspon jeden!
ahojte 🙂 tak sa pridavam 😅 toto je 2.mesiac nasho snazenia.. na svadobnej ceste v auguste sme sa luuubili kazdy den, no ale uz bolo po ovu... tento mesiac som stavila na ovu testy, ten mi predvcerom vecer - vcera rano potvrdil ovu, citila som opat tie svoje neznesitelne krce v bruchu, napnute prsia, pichanie pri vajecniku, vedela som ze ulalaaa- jetotu :D no tak sme pošmolkovali a teraz cakam a vlastne necakam- lebo dufam ze mrcha nepride 🤐 😅 testy nakupene, uz len vyckat tie dva tyzdne...
@miculiatko, presne tak ako vravis, ak to ma byt, tak to bude, ale vsetky pevne verime, ze to bude🙂) cca. 8 mesiacov, no minuly cyklus som zacala s ovu testami, predtym to bolo len take "ledabolo" nejako sme sa extra nesnazili.....a tento mesiac mi meskala mrcha 2 dni, viem este to nic neznamena, ale kedze mne nezvykla meskat, tak uz mi napadlo ci nahodou nieco, ale dorazila ☹
@molinka5 a bola to mrcha tak ako si mavala vzdy? Lebo niektore kocky maju akoze mrchu a predsa su tehu Je to divne ale stava sa🙂 ja som hrozne zvedava ci mne dorazi tento mesiac . Nemusela by. Potichucky vysielam do neba prosbicky. Moja mrcha by mala prist o 8 dni. Uvidime🙂 no poznam sa ak pridr budem sklamana
@miculiatko no bola bohuzial, jasne, ze som bola sklamana, ale prisla v praci, tak som to musela rychlo predychat a potom to uz bolo lepsie...
@molinka5 ahoj aj ja som druhy mesiac snazenia tak cakame spolu. Kedy by ti mala dojst mrcha? Mne nejako o 8 dni
@molinka5 dakujem velmi pekne 🙂 a ty ako si na tom? snazite sa dlhsie? ja minuly mesiac ked dorazila mrcha som sa rozplakala jak male decko, bola som presvedcena ze kazdodennym smolkovanim to musi vyjst... a potom som si uvedomila ze to je v klude este sak len 1.mesiac, no a tak som si uvedomila ze musim polavit v tom silenom rozmyslani a privolavani //... inac zosaliem 🙂 ...
@miculiatko tak ja som 3DC takze je tu...cakam kedy skonci, aby sme sa mohli snazit dalej....ale budem s tebou necakat tu tvoju.....
@miculiatko jaaj prepac 😀😀😀 zle sim tukla a chcela som odpisat
@jetotu
@molinka5 jaj prepac to hore som chcela napisat jetotu

@gabininka ahoj v 11tt prestalo byt srdiecko,tak tak stava sa a zivot ide dalej