icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lia23
26. máj 2015

@nika234 ty si na tom presne jak ja, ja mam akurát slabsi testik 🙂...ale casovo podobne 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@nika234 ta radost je citit az sem 😀 a priatel uz vie? 🙂

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni budeme duchárit obidve 😉

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem ani nehovor 😀 moj chlap je uz chudak vystaveny 😀 😀 😀 a kde je este koniec cyklu 😀 😀 😀

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni pozname 😀 holt musi nieco vydrzat

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem na vyber moc nema 😀

littledesire
26. máj 2015

@dohna ja som dnes 13DC 🙂 a tiez cakam ovu cca 29 - 30.5 🙂 kludne ostan tu medzi nami 🙂

eliska811
26. máj 2015

@nika234 velmi velmi velmi moc gratulujem 🙂 už aby sme aj my ostatne mali take prekvapko doma

eliska811
26. máj 2015

@puffu obdivujem že dokážeš tomu nutkaniu odolávať klobúk dole ja už by som asi teda asi určite nevydržala 😀

eliska811
26. máj 2015

@lilimoni
@dzanem
@dohna
Dievčence rada by som sa zapojila do konverzácie. ale vidím, že od rána mi toho veľa uteklo a nejako som stratila niť 😀 celé zle 😀

bea0802
26. máj 2015

@puffu cosii no žeby aj ty si sa pridala do klubu mamičiek ? Naposledy si ty mňa presviedčala nech testujem tak teraz hovorím ja tebe ze testuuuj 😀

dzanem
26. máj 2015

@eliska811 no od zboznych zelani mat // sme presli k muceniu chlapov sexom 😀 a medzitym si stihame vymienat organy 😀 kludne sa pridaj

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem ja sa asi postim 😀 😀 😀 este si zabudla Eliske dodat, ze cenne rady na zahu sne poskytli 😀 😀 😀

lilimoni
26. máj 2015

@eliska811 len si pekne precitaj ako sme tu debatili a pridaj cenne rady pre Beu a mozes poskytnut kus creva 😀 😀 😀 kludne aj slepeho 😀 😀 😀

puffu
26. máj 2015

@dzanem
@lilimoni
@littledesire
@eliska811
@bea0802
tak zatial som stale bez ms a asi dnes ani nedorazi kedze nezvyknem dostavat takto vecer, ale zajtra ked nedojde do obeda tak idem kupit test a uvidime ...ja radsej cakam kedze som mala v minulosti problemy s dusikmi a psychicky som to zle znasala, aj muz 😀 uz sme boli z toho testovania zmagoreni...aj preto sme si povedali ze chceme byt radsej babatkom milo prekvapeni ako sklamani ze to nevyslo...tak sme zahajili "plodenie" v style nesnazenia sa... 😀 a uz nam ten rok skoro ubehne co sme si to povedali tak uz aj tu dobu davania si pozor skracujeme ...preto nemam nutkanie alebo nemala som nutkanie testovat sa lebo som akosi ani nepredpokladala zeby ms nedosla..este vcera som bola ok, myslela som ze dojde, dnes rano som bola zaneprazdnena pracovne tak som na to nemyslela ale tak uz teraz premyslam nad tym testovanim/priznam sa ze uz som pozerala si nemam nahodou test doma 😀 /...aj ma dnes napadlo ze ovu som mala v case ked sme mali 7dni volna v praci a pozor sme si uz nedavali den po ovulke tak zeby ta dovolenka, vinko a pohodicka zaucinkovali a ovulka sa predlzila...kazdopadne by to bolo mile prekvapko..🙂 tak zajtra budem pisat co a ako..

lilimoni
26. máj 2015

@puffu uz aby bolo zajtra 😀 drzim palceky ale ono je to v takychto situaciach lahko otehotniet 😀

puffu
26. máj 2015

@lilimoni skoda ze mam do mesta tak daleko a nechce sa mi tam ist uz dnes... 😀 este dobre ze som v noci nemohla spat tak dufam ze dnes rychlo zaspim... 🙂 my uz takto fungujeme 10-11mesiacov a zatial sa nepostastilo.ale je pravde ze predtym sme si davali pozor skoro 2t a teraz poslednu dobu 1-2milovania pred ovu..ale tak davame si este 3mesiace aby sa nam postastilo takto a ak nie tak uz pojdeme na to snazenim ..

lilimoni
26. máj 2015

@puffu ja tu tiez na dedine nemam ani lekaren ani postu 😠 ale jeden test mam v zalohe a ked bude duch tak o dva dni na to mam pripraveny digital 😀

bea0802
26. máj 2015

@puffu no ja si myslím ze sa pošťastilo držím silno prsty daj vediet ako si na tom 🙂

puffu
26. máj 2015

@lilimoni ja zijem v Uk, v takom malom mestecku ale do nasej lekarne ist nemozem lebo tam chodievame po lieky aj s nasou babkou o ktoru sa starame s muzom a lekarnicka je velmi zhovorciva tak nechcem aby sa nahodou prekecla nedopatrenim sa spytala ako dopadlo testovanie...tak radsej pojdem kupit tak kde nechodievame... 😀 inak my na sr staviame dom v takej dedine kde nie je ani krcma ani obchod...tak to je uz co povedat...ze ani krcma v dedine...

puffu
26. máj 2015

@bea0802 ja som este stale skepticka, radsej si nechcem nic namyslat alebo sa tesis dopredu...ale uz som trochu nedockava co bude zajtra...🙂 zeby sme boli spolu v januarovkach... 😀 a este som ti pisala ze pre mna ze asi najhorsie obdobie porodu v zime... 😀

bea0802
26. máj 2015

@puffu uvidíš zajtra možno ostanes milo prekvapená fakt držím prsty a pamätám ako si mi to pisala ale zima je fajn 😀

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni
@puffu co tu strasite duchmi 😀 chcem videt vlacikk a riadne kolajnice

dohna
26. máj 2015

@lilimoni puberta ? tá už trieska 3-tí rok, keď si mám predstaviť že ešte minimálne 10rokov s ním trieskať bude, tak to vidím tak na mašľu 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@puffu my krcmu mame 😀 nefajciarsku 😀 😀 😀
@dzanem my chceme syna, taze kolajnice s rusnovodicom poprosim 😀

lilimoni
26. máj 2015

@dohna vraj puberta ako obdobie druhej vzdorovitosti trva 2-4 roky 😀 😀 potom sa uz len formuje osobnost 😀 😀 😀 nasa bude mat v januari 8. Tak uz len cakam kedy to na nu pride 🙄

dohna
26. máj 2015

@lilimoni no dík, nemám ten pociť že by si formoval osobnosť ☹ tvoja má ešte čas zo 2 roky, ono niekedy sa to dá, ale niekedy tie nálady a prevracanie očí a múdre reči, htová katastrofa 😠 😠 😠

lilimoni
26. máj 2015

@dohna ooo aaano. Teraz je najchytrejsi na svete a druhy v okrese 😀 😀 😀 pevne nervy ti prajem. Ja si myslim, ze matky by po dovrseni veku deti 21 rokov, mali dostat postgradual za trpezlivost a preplateny mesiac v kupeloch 😀

dohna
26. máj 2015

@lilimoni ja myslím že by to mohli dostať už oveľa skôr, hneď ako dovršia 18 a sú sami za seba zodpovední a čo mesiac v kúpeloch, ale aspo§ rok, ved to spamatovanie sa 🙂 to sa nedá len tak za mesiac do poriadku 😀 😀 😀 inak minule mi jeden známy vravel že puberta je vek, kedy si dieťa myslí"ako také ideálne dieťa môže mať tak hlúpych rodičov" a naozaj na tom niečo je

lilimoni
26. máj 2015

@dohna jeden nam z puberty konecie vylezie a druhy vhupsne 😀 😀 sme si dali 😀 ale aspon nebudeme mat troch pubertiakov naraz 😀 to by bolo na maslu potom 😀