Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@dohna ja som dnes 13DC 🙂 a tiez cakam ovu cca 29 - 30.5 🙂 kludne ostan tu medzi nami 🙂
@dzanem
@lilimoni
@littledesire
@eliska811
@bea0802
tak zatial som stale bez ms a asi dnes ani nedorazi kedze nezvyknem dostavat takto vecer, ale zajtra ked nedojde do obeda tak idem kupit test a uvidime ...ja radsej cakam kedze som mala v minulosti problemy s dusikmi a psychicky som to zle znasala, aj muz 😀 uz sme boli z toho testovania zmagoreni...aj preto sme si povedali ze chceme byt radsej babatkom milo prekvapeni ako sklamani ze to nevyslo...tak sme zahajili "plodenie" v style nesnazenia sa... 😀 a uz nam ten rok skoro ubehne co sme si to povedali tak uz aj tu dobu davania si pozor skracujeme ...preto nemam nutkanie alebo nemala som nutkanie testovat sa lebo som akosi ani nepredpokladala zeby ms nedosla..este vcera som bola ok, myslela som ze dojde, dnes rano som bola zaneprazdnena pracovne tak som na to nemyslela ale tak uz teraz premyslam nad tym testovanim/priznam sa ze uz som pozerala si nemam nahodou test doma 😀 /...aj ma dnes napadlo ze ovu som mala v case ked sme mali 7dni volna v praci a pozor sme si uz nedavali den po ovulke tak zeby ta dovolenka, vinko a pohodicka zaucinkovali a ovulka sa predlzila...kazdopadne by to bolo mile prekvapko..🙂 tak zajtra budem pisat co a ako..
@lilimoni skoda ze mam do mesta tak daleko a nechce sa mi tam ist uz dnes... 😀 este dobre ze som v noci nemohla spat tak dufam ze dnes rychlo zaspim... 🙂 my uz takto fungujeme 10-11mesiacov a zatial sa nepostastilo.ale je pravde ze predtym sme si davali pozor skoro 2t a teraz poslednu dobu 1-2milovania pred ovu..ale tak davame si este 3mesiace aby sa nam postastilo takto a ak nie tak uz pojdeme na to snazenim ..
@lilimoni ja zijem v Uk, v takom malom mestecku ale do nasej lekarne ist nemozem lebo tam chodievame po lieky aj s nasou babkou o ktoru sa starame s muzom a lekarnicka je velmi zhovorciva tak nechcem aby sa nahodou prekecla nedopatrenim sa spytala ako dopadlo testovanie...tak radsej pojdem kupit tak kde nechodievame... 😀 inak my na sr staviame dom v takej dedine kde nie je ani krcma ani obchod...tak to je uz co povedat...ze ani krcma v dedine...
@lilimoni ja myslím že by to mohli dostať už oveľa skôr, hneď ako dovršia 18 a sú sami za seba zodpovední a čo mesiac v kúpeloch, ale aspo§ rok, ved to spamatovanie sa 🙂 to sa nedá len tak za mesiac do poriadku 😀 😀 😀 inak minule mi jeden známy vravel že puberta je vek, kedy si dieťa myslí"ako také ideálne dieťa môže mať tak hlúpych rodičov" a naozaj na tom niečo je

@nika234 ty si na tom presne jak ja, ja mam akurát slabsi testik 🙂...ale casovo podobne 🙂