Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@puffu nemas sa za co hanbit, jasne , nie je to neviem ako velmi finance super ohodnotene povolanie, ale tak, hlavne je aby ta bavilo to co robis 🙂
s podnikanim mas pravdu, ja som tiez chcela daco rozbehnut, ale vstupny kapital zohnat dakde kokos.. hm.. a teraz este ked mame aj hypo, tak sa mi do toho nakoniec ani nechcelo potom 🙂
no vy mate teda okolo seba kopu tehotenskych bacilov,, 🙂 tak hlavne bud pri nich, nech sa nalepia hehhe :D
S kamoskou kocikovat budete :D len s mensim odstupom asi 🙂
@sabinka123400 neboj rodina je určite pri tebe a pomôže ti vo všetkom. Dávaj na seba pozor a prajem krásne a bezproblémove tehu.
Ďakujem krááásne 🙂
Mrcha skoncila a dnes sa znova zaciname snazit 😎 musi sa to podarit 😵
@littledesire mna pred par rokmi lakalo mat kozmeticky salon, az pokial som neprisla na to ze rada licim iba seba nie druhych..:D a este ma velmi lakalo mat svoju kaviarnicku, domace kolace atd ale aj prvy a druhy pripad potrebuju vysoky vstupny kapital a navratnost v nedohladne a obzvlast na vychode...
ja by som sa mozno casom chela dopracovat aj do nejakej inej funkcie, myslim si ze skolstvo je velmi velka sfera a viem si predstavit byt aj na skolskej inspekcii, alebo robit aj papierovacky...no uvidime, zacat musim postupne a kde skoncim je este vo hviezdach
Ahojte 🙂 tak vyzera to tak ze sa pridam aj ja 🙂 zelam vam pekny den.
@littledesire No ja sa hlavne tesim, ze teraz bude stresu trochu menej a zas som zacala s jogou. Jednak urobim nieco pre dusu a jednak pre psychiku. Takze 2015 zacina predsavzatim: viac kludu, viac sportu, viac zdraveho jedla a menej alkoholu 😀 Som zvedava, co z toho mi vydrzi 😀
@sabinka123400 Wow kolke kolajnice 😀 Blahozelam a prajem pokojne tehulkovanie!!!
dakujem 🙂 tak dufam ze test ma neklame a ozaj budem tehu...mamina sa nevie dockat zhe bude babka 🙂
@puffu no, ja robim mary kay, takze tiez kozmetickym smerom idem 🙂 a pritom robim v IT firme heheheh :D tiez som chcela mat svoj priestor, vlastne ho aj mam, ale nerobim vsetky kozmeticke sluzby... 🙂
ale ta kaviarnicka a domace kolace znie velmi super, to by som tam chodila :D kebyze je to v KE 🙂
toto je to, ze my asi aj ked si naplanujeme daco, ta osud to potom zmeni, ale stale si treba ist za svojim snom 🙂
@mikema tak snad z tych predsavzati ti vydrzia vsetky 🙂 .. joga je super.. ja som vyskusala fly jogu, resp. antigravity jogu... kokos, tazke jak svina 🙂
@littledesire tak to je dobre vediet keby mi nieco treba ..:D, ja som kedysi pracovala tiez s mk ale tu v Uk ale iba pre vlastne potreby a uz mi "clenske" skoncilo kedze som uz dlho nic neobjednavala..zo zaciatku super a potom mi to zacaro robit viac problemov ako uzitku ale tomu rozjasnujucemu peru, make upu a spirali som ostala verna, tie su super a este tie satinove pery a ruky mam tiez rada
@puffu hehe 🙂 okej.. jj..ja mam viac veci... ale satenove ruky a pery mozem na kila :D a vlastne kopu inych veci, ale ja som zainteresovana velmi🙂 kludne cokolvek potrebujes, mozes sa obratit 🙂
@littledesire ja mam tiez od nich vela veci, skoro vsetky tiene a ruze..:D ale nejako mi az tak nearezali, malo pigmentovane su podla mna,pouzivam mac ocne tiene a s tym som ovela viac spokojna, vydrzia, su ovela pigmentovanejsie ale tak mozno kebyze nemam mac tak aj tie mary kay tiene su super..:D mna strasne sklamala time wise, make up je super ale tie ostatne veci krem, ocnykrem, cistic pleti a este neviem co vsetko som mala, pokial so to pouzivala vkuse tak parada ale akonahle som vynechala jeden dva dni tak sa mi plet strasne zhorsila...pride mi to strasne navykove na plet...ale to moze byt iba moj pohlad na to hoci som to uz pocula od viacerych..
@puffu no ved kazdy pouziva co mu je dobre a s cim je spokojny 🙂
ahojte babule, my sa snazime od augusta a zatial nic...ale mam otazku, zajtra cakam menzes a kedze na mna nieco lezie dr. mi odporucila brat ibalgin proti zapalu a teplote, tak som si spravila radsej test ze keby nahodou - po dvoch-troch minutach tam nic nebolo a potom mi zvonil telefon tak som odisla z kupelne...a ked som sa po stvrthodine vratila bol na teste duch...stalo sa vam to, ze sa neskor na teste objavil duch aj ked ste neboli tehu- bolo to to obycajne Pepino z DM...pisu tam ze po 5 minutach uz vysledok nie je relevantny...tak teraz neviem co robit, asi si pre istotu predsa len na noc ziadne lieky nedam...
@sabinka123400 určite ano gratulujem 🙂 nech sa darí a nech ste zdravucky 🙂
Kočky počujte musím sa pre istotu uistiť, ze beriem dostatočne množstvo pred mesiacom som chcela začať brať kys. listovu aj tabletky na vlasy ...kúpila som si 3 mesačnú kúru na vlasy a jedna tabletka tam obsahuje aj 400 µg kyseliny listovej ? Stačí to alebo mám brať aj zvlášť ?
Vcera slaba ciatka dnes rano dost jasna a teraz...Myslite ze sa mam bat ked teraz vecer mi test ukazal uplne taku ciarku ktoru som ledva videla?? A zas ked som sa utrela tak som trochu krvacala....:( mam sa bat?
@sabinka123400 uprimne?ano...toto bol mojpripad,bala som sa a opravnene,pri druhom MA,presne vlani...
@jana0706 boze,ja sa tu najdem snad v kazdej z vas...toto bolo takto u mna,prwsne pepino z DM,po limite,bola som tehu,ale len kRatko:(
@zuzanka2905 ja uz mam dva dnk,antika vysadena,takze cakam na bezvlozkove dni a uvidime,aj ked nam sa zatial hadam vzdy podarilo na pr y-druhy sup...
@vaapeter66 takze to moze znamenat ze tehu niesom aj ked dva rano ukazali dve a jedej vecer nie?? Ved to nedava zmysel...a tak krvacala som trochu aj pred tymi dvoma
@sabinka123400 moze ist aj o biochemicke tehotenstvo, to znamena ze plod bol slaby a neudrzal sa, vyplavil sa s prichadzajucou ms..ciarka na testoch musi silnut nie slabnut ale ak si pouzila iny druh testu ako predtym tak to moze byt aj tym ze je ciarka slabsia..
@sabinka123400 teoreticky to je mozne..ja uz som stara kofa,mam36r,5deti,dva MA minuly rok za sebou,kadecim som si presla,no co sa tyka zahad s teh,testami....bola som z nich vedla ako jedla
@vaapeter66 no aj ja som bola ten pripad pred styrmi rokmi 2krat na prvvy sup ale potratila som a do tretice zas na prvy sup a mam dcerku bude mat 3roky v aprili no teraz uz 4mesiac a vobec sa nedari 😔
Čaute, snažíme sa o babo vyše polroka. V 04/2014 som mala mmt po roku konečne babo a takto to skoncilo. Ale boli sme na vyšetreniach a odporučili nás hneď na umelé oplodnenie lebo zlý spermiogram. Myslíte si, že tak rapídne sa po 9 mesiacoch môže spermiogram zmeniť? Alebo je to len stres? Ideme na kontrolný odber o mesiac no nejde mi to do hlavy.Ďakujem za názory ;)
@littledesire Ja robim power jogu, tiez sa zapotim. 🙂
@zellva Ano, moze sa aj rapidne zmenit, keby si videla ako sa mne zdravie zmenilo v priebehu pol roka. Skoro som odpadla. Bohuzial ide do rychlo. ☹ Ale drzim palce, nech sa vam babätko zadari!
@mikema ooch, tak to tiez musi byt riadna makacka 🙂 drzim palce, aby ti pomohla k mensiemu stresu .. 🙂

@sabinka123400 gratulujem.. prajem co najkrajsie a najprijemnejsie tehu 🙂