Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Kurnik uz nemam testy doma 😀 😀 budem musiet skocit do dunajskej asi 😀 😀
tak kup dva v jednom a jeden skus zajtra a druhy pozajtra 🙂 drzim palce
@lilimoni ja som asi skleroticka, ale nepamatam kolko si dpo ;)
@littledesire 16 DC 😀 😀 😀 😀 ale 7dpo
@lilimoni hehe aha, to je este skoro na test nie?
@lia23
@littledesire ja by som pockala ale bol na mna vyvinuty natlak 😀 😀 mrcha bola iba 3 dni 😀 😀
ahojte pridávam sa k vám,tiež sa snažime o mimi ale nejak nič... 😠

@eliska811 tak choroba pomaly prechadza..ale beriem antibiotika..tak dr ma vcera aj potesil a samozrejme povedal aj co som cakala..vajiciek mam dost, asi 5 - 6...no su male..asi 8mm...co je malo na 11DC..ale od buduceho mesiaca ideme na liecbu..uz mi predpisal clostylbegyt a tiez spermiogram musim dat chlapovi spravit...takze uvidime..ale dufam ze sa zadari uz teraz 😉 a snad aj vam sa uz zadarilo..uz si mala ovu?