icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

littledesire
30. máj 2015

@lilimoni
@dzanem baby vy ste teda ;) treba aj nabit naboje ;)
smolkov pozriet... a smolkovat hej? ;) mm nechce pozerat smolkov, ja vsak hej, dajak sa budeme musiet dohodnut 😝

dzanem
30. máj 2015

@lilimoni nocni vtaci 😀 wrrrrrr a vlastne preco vyckavas do tmy?dostanes na prdel

dohna
30. máj 2015

@mausy21 @lilimoni ty čomu sa rehoceš?, ten puberťák ale vôbec nie je na srandu 😝 😝 😝 ved počkaj ti to čo chvíla začne 🙂

lilimoni
30. máj 2015

@dzanem ideme nieco v tv kuknut popri MK 😀 a potom skusim stareho prekotit 😀

dzanem
30. máj 2015

@littledesire nabit a pokracovat hned v strielani 😀

mausy21
30. máj 2015

@lilimoni len prekacuj a poriadne,nech sa čoskoro vytešujeme... 😀

dzanem
30. máj 2015

@lilimoni dobre dobre,idem aj ja skusit 😀

lilimoni
30. máj 2015

@dohna nasadim silne antidepresiva a bude pokoj 😀 a teraz vlastne nie je doma, ze? 😀 mate suuukromie 😀 tak snad ste namiesali nieco 😀

dohna
30. máj 2015

@dzanem @lilimoni, ale kdeže naháňam kovboja, ten bol včera predsa na fláme, tak som ho nechala pekne odpočívať, aby mal večer silu sa snažilkovať 😀 😀 😀

dohna
30. máj 2015

@lilimoni no veru nie je, ved ideme miesiť, slúbil mi to 🙂 že dnes to dá, ved mal až 1 deň volno čo sa sexu týka 😀 😀 😀

lilimoni
30. máj 2015

@mausy21 chudakovi skocil nas 38kg havinko na bimbasa 😀 😀 to ma za to, ze mu zo slaniny nedal 😀 😀 snad to coskoro predycha 😀 😀

lilimoni
30. máj 2015

@dohna uz je vecer 😀 od 17:00 je vecer 😀 😀

dzanem
30. máj 2015

@dohna sup sup aj makat treba 😀

lilimoni
30. máj 2015

@dohna fuuu, az jeden den 😀 si mu dopriala 😀

lilimoni
30. máj 2015

@dzanem aj ty sup makat, aby mu kondicka nepadla 😀

dzanem
30. máj 2015

@lilimoni jj idem nato,ale bohvie kedy budu plodne dni 😝

lilimoni
30. máj 2015

@dzanem o 5 dni 😀

dzanem
30. máj 2015

@lilimoni
A ty tiez pofukaj bimbasa a pome nato 😀

lilimoni
30. máj 2015

@dzanem neboooj, sa o neho postaram 😀 😀 ale aj by som mohla prestat zrat takto na noc 😀 ale co ked mam chut na vsetko 😀

dzanem
30. máj 2015

@lilimoni len si daj,nech ta ma zaco chytit 😀

lilimoni
30. máj 2015

@dzanem sak tych mojich 53kg nie je vela 😀 😀

dzanem
30. máj 2015

@lilimoni no pekne,ihla 😝

littledesire
30. máj 2015

Baby ;) nemozem z vas jake vtipy tu hadzete ;) sa tu chechcem a sulam od smiechu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dzanem
30. máj 2015

@littledesire to je dobre 😀 treba sa odreagovat,sme tazko skusane)rychlejsie sa zadariii

littledesire
30. máj 2015

@dzanem hehe ano ano, treba sa odreagovat no ;)

lilimoni
30. máj 2015

@littledesire jj @dzanem ma pravdu, smiech pomaha 😀 tak ked si si tu tak paru vypustila, zvladnes este kovboja ponahanat 😀 tych 15 minut este zmakne 😀

lilimoni
30. máj 2015

@dzanem mne sa ani nezda 😀 mozno taka na strikovanie 😀 ale ja to s klokanom dozeniem 😀 pri Monci som nabrala 26 kg 😀 😀

dzanem
30. máj 2015

@lilimoni
@littledesire zobrat laso a ides juchuu 😀

dzanem
30. máj 2015

@lilimoni nech to je co najskor,pekne vankusiky vsade je to velmi pohodlne 😀

littledesire
30. máj 2015

@lilimoni hehee, mno ok ;) od obeda ma picha v podbrusku, bud su to creva abo ovu ;) neviem .. ;)