Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@littledesire joooj my bezne posuvame postel 😀 😀 a mala si mlieko s pivom? Ak nie, tak to bude ovulka 😀
@lilimoni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nie , ale vcera kusok sosovicoveho privarku 😅
Dnes nic take speci, len kavu s bezlaktozovym mliekom ;)
@littledesire to je vonooo,nech aj postel padne 😀
@lilimoni skor momentalne odkvecnutej zizali,moc sa mu nechce 😝
@littledesire fuu sosovica robi divy 😀 paplon sa vie vtedy vznasat🙂
@dzanem susedianad nami nebudu nadseniii ;) ;)
@littledesire na susedov sa vyprdni,uzi si to a nech zavidia 😀
@dzanem hej po sosovici aj teplejsie je v posteli 😀 😀
no, snazim sa vyprdnut sa na susedov, ale nie vzdy mi to ide.. lebo kebyze mi niekto povie, ze ma pocul, tak sa prepadnem pod zem... horsie je, ze ja sa nekontrolujem ked ide do finale ;) a potom mam pocit ze som velmi kricala ;)
@littledesire @dzanem akoze levitacia postelnej bielizne ? 😀 sosovica a lactofree mlieko je super kombinacia 😀 musime Bei poradit 😀
@littledesire hahaaa len to pust von)noaco aj keby ti to povedal niekto hadam sa nebudes obmedzovat v uzivani si,tu chvilu to vydrzia 😀
@littledesire po sosovici sa ti musi lahko na susedov prdiet 😀 a vraj zjapem aj ja 😀 az do vedlajsej dediny 😅
@lilimoni hehehe sosovica ale musi byt dobre uvarena, lebo ked je tvrda tak to nic potom ne? ;) tvrde su dobre ine veci 😝
vedlajsej dediny.? Olalalala tak to si dobraaa ;) moj je taky tichucky dakedy ;)))) tak to musim vyrovnat ;)
@dzanem no hej no, mas pravdu, ani sa neviem obmedzovat... to nejak samo ide ;)
@littledesire len sa vyhulakaj a susedia budu tiez diskretni nebooooj 😀
@lilimoni no dobre, zajtra si budem hulaakat raano ;)
@dzanem myslim, ze dnes z nej dzin nevyleti 😀
@littledesire mojmu zvyknu oci vyliezat ale vie si aj on zaspievat 😀
@littledesire sak ho riadne chyc jak bude hulakat aj on 😀
@littledesire len si zanadavaj 😀 mne to nevadi 😀
@littledesire pa pa pa pa hehee slunce seno
@lilimoni
@littledesire sak uz neake chvaty ovlada 😀 odnese to len postel
@littledesire no tak co,povies ze mas po dobrom sexe,zaspievat si hadam mozes 😀

@dzanem sa normalne cervenam ;) lebo dnes sme tak vrzgali na posteli ze az 😝