Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@littledesire nabit a pokracovat hned v strielani 😀
Baby ;) nemozem z vas jake vtipy tu hadzete ;) sa tu chechcem a sulam od smiechu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@littledesire to je dobre 😀 treba sa odreagovat,sme tazko skusane)rychlejsie sa zadariii
@dzanem hehe ano ano, treba sa odreagovat no ;)
@littledesire jj @dzanem ma pravdu, smiech pomaha 😀 tak ked si si tu tak paru vypustila, zvladnes este kovboja ponahanat 😀 tych 15 minut este zmakne 😀
@lilimoni
@littledesire zobrat laso a ides juchuu 😀
@lilimoni hehee, mno ok ;) od obeda ma picha v podbrusku, bud su to creva abo ovu ;) neviem .. ;)

@lilimoni
@dzanem baby vy ste teda ;) treba aj nabit naboje ;)
smolkov pozriet... a smolkovat hej? ;) mm nechce pozerat smolkov, ja vsak hej, dajak sa budeme musiet dohodnut 😝