icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

dohna
15. jún 2015

@lilimoni ty veď si mala duchov na teste a teda nič z toho ???? ozvem šak som bola na tej Orave od piatku tak nebol čas 😝

beuska88
15. jún 2015

Takže testiky pozitivne, hcg pomalinky stupa... Bola som u lekara, ten skonštatoval, že maternica je dvihnuta a vyzera to dobre, no plod zatial nebolo vydno, takže ma objednal na piatok, na kompletne vašetrenia tak sa hadam už ukaža. yatial mi predpisal Duphaston tabletky - prevencia proti potratu? take dačo... inak okrem meškajucich kramov nemam žiadne priznaky, sem tam ma pichne vo vaječniku ale to je asi všetko....

lilimoni
15. jún 2015

@dohna duch sacal blednut a v sobotu krc a krv sa spustila ☹ takze biochemicke tehu ☹
@beuska88 gratulkaaaaaaaa 😀

petra212
15. jún 2015

@beuska88
nádhernééééé testíky, blahoželám

duphaston sa dáva na podporu tehu, toho sa nemusíš báť

beuska88
15. jún 2015

@lilimoni dakujem 😀

@petra212 dakujem 😀 no som zostala zarazena ze naco mi to dava, toto je moje druhe tehu a pri synovi som nič nebrala okrem vitaminov....
pri synovi sme sa snažili 14 mesiacou a teraz 10 mesiacou.... takže uz konečne vytužene .-D

lenkaoravcova
15. jún 2015

@dohna no ja som dnes 6DC

petra212
15. jún 2015

@beuska88
duphaston sa berie niekedy až do konca prvého trimestra

tak to sa vám celkom rýchlo podarilo
tak nech len čiarka poriadne silnie

lucia1002
15. jún 2015

@1234lubka tak to veru bola rychlovka 😀 sa snazia tí poliaci 😀 tak ano, psychika je svina, vie urobit divy...naj je sa na to nesustredit tolko...a aj to testovanie ma v tom prsty a vie tomu vsetkemu dopomoct...mozno teraz, ked sa nebudes tolko zaujimat o testovanie, tak to vyjde...ked si ta psychika trocha vydychne 😉 neries testovanie, sa kvoli jednemu testu zbytocne vystresujes...bud si dokup alebo na to kasli uplne... 😉 ja som tu cez vikend nebola, sme si uzivali volno.. 😉

lucia1002
15. jún 2015

@eliska811 no veru uz aj ja sa na nu tesim 😀 ...praveze si robim, aj meram BT...a vyzera to ze tento mesiac opat nebola ☹ takze zas budem mat len dlhocizne vyckavanie na mrchu..ale ked dlho nebude chodit, tak si pojdem po vyvolavacku, lebo ma to takto nebavi 😀

1234lubka
16. jún 2015

@lucia1002 my sme bolu na kupku a v nedelu na domasi...nebudem testovat...inak moje zelezo este o hodne kleslo...zo 126 na 111... a to som brala b12injekcie kazdy tyzden..do toho plno zeleniny pojem...cervenu kapustu ...maso ☹ mi dala ferro folgama...mozno koli zelezu mame problem...

kladina
16. jún 2015

@1234lubka skus chlorelu, mojej mamine zabrala a to mala riadnu anemiu. 😉

1234lubka
16. jún 2015

@kladina dakujem...zatial buden brat to ferro folgama, obsahuje aj kys listovu 5mg, b12...este beriem inofic...v tom je tiez kys.listova...cize teraz jej budem mat denne aj z inofolicom 5,4mg...dost snad to pomoze...naposledy mi tie kapsule pomohli..zelezo stuplo...asi pol roka po porode som brala...dve balenia pomohli 🙂

lucia1002
16. jún 2015

@1234lubka my sme oslavovali, grilovali, s kamoskami som konecne bola a oddychovali 🙂 tak len papaj tabletky, moznoze to pomoze a bola v tom chyba..mavas casto problem so zelezom? Ja som sa rozhodla ze okolo 35dc pojdem zaniest chlapove potvorky a dr.spomeniem ze este nemam mrchu tak snad mi pichne vyvolavacku. 😀 lebo na mrchu to teda vobec nevyzera..pred nou mavam aj tyzden spinenie a zarial nic...

1234lubka
17. jún 2015

@lucia1002 to len tak vezmes a odnesies? Nemusis sa objednat? stale v tom mam zmetok..nechapem..to len tak chces odniest svojej gyn???ci ako? ja som dnes 12dc a citim sa na plidne dni...ovu eyte nie ale akoby plidne prichadzali...no neviem..cez vikend mm bude fuskovat...och dufam ze nebude velmi unaveny.... 😉 jj urcire vyvolavacku netrap sa...ten clostyl pomoze

lucia1002
17. jún 2015

@1234lubka tak my sme dohodnuti ze to donesiem..ja to mam aj v karte..len sa musim cca 3dni predtym objednat..a ked zacne 5dnovy post tak sa hned objednam a zanesiem to 😉 tak uz sa pomaly zacnite snazit..aspon kazdy druhy den.. 😉 ja som dnes zacala spinit tak som zvedava...

evka8756
18. jún 2015

Ahojte s priateľom sa snažíme o bábätko už pol roka je to pre mňa veľa lebo veľmi už chcem, ale stále nič. Teraz som bola aj presvedčená že už som ehotná pretože mi posledné dni bolo zle. Dnes ráno som si robila test ale negatívny :( Budem rada za každú radu 🙂

lilimoni
18. jún 2015

@evka8756 ahojky 🙂 a doktor nerobil ziadne vysetrenia? Ovulacne testy robis? Bazalnu teplotu merias? 😀 ja tiez snazim pol roka a podarilo sa ale skoncilo to ako biochemicke tehu ☹ teraz snad uz skonci mrcha a ideme na to 😀

evka8756
18. jún 2015

No u lekára som nebola ešte. ovulaciu si sledujem a stále nič asi preto že tak veľmi chceeeem. ale už som zúfalá tak veľmi sa snažime a stále sa sklamem :(

eliska811
18. jún 2015

@evka8756 ahoj a koľko dní si po ovu?? možno test ešte nič neukázal lebo nemáš dosť vysokú hladinu HCG. 🙂

evka8756
18. jún 2015

Aha :D no ešte mi trvá do dnes no až teraz vidím že asi niesom dosť informovaná a to už mám 10 ročnú dcérku 🙂 ale Zuzka prišla nečakane a kedže má už 10 tak kedy bábo ked nie teraz :(

mausy21
18. jún 2015

@evka8756 ahojček nebud smutná všetky sa tu nejak snažime aby nam už vyšli tie kolajnice,len akosi to nejde všetko hned..neboj budu kolajnce aj u teba...a kolo si po ovu alebo kolký DC?

evka8756
18. jún 2015

No ovulacia mi ešte dnes trvá ale som sa necitila dobre pár dní aj podbruško ma bolelo a včera som aj vracala tak dnes som si robila test a nič :(

mausy21
18. jún 2015

@evka8756 juuj zbytočne robiš tehu testy pokial ešte prebieha ovu..robieš ovu testy či meriaš teplotu ked vieš že maš ovu:?

mausy21
18. jún 2015

@evka8756 a tie bolesti bruška patria k ovu ak su teda neni nejake neznesitelne..potom to može byt kludne aj niečo inee

evka8756
18. jún 2015

No ja si vždy vyrátam ovulačné dni, no a bolesti som mala v nedelu a podelok a boli ako pri menštruácii

mausy21
18. jún 2015

@evka8756 tak ale nerozumieim prečo si dnes robila tehu test?ja som tiež mala prvy pozitívny ovu test na 14DC a ovu som mala 15DCaj podla bazalnej teploty...tak sme natom skoro rovnako...bolo aj tutunutu?ak hej tak snad sa podarilo neboj

evka8756
18. jún 2015

:D no neviem asi preto že som už nedočkavá no a ťuťumuťu bolo však už priateľ je zo mňa zúfalý :D

mausy21
18. jún 2015

ale ved to nema váznam minimalne o 10 dní,skor je to bezvyznamne..kedže hcg sa začne vylučovat do moču až ked je vajo uhniezdene a to sa uhniezduje medz i5 až 10 dnom....

evka8756
18. jún 2015

Och dakujem za rady ja som v tomto asi celkom mimo 😖 už budem vedieť aspoň

mausy21
18. jún 2015

@evka8756 no treba to naštudovat kludne sa pridaj ka nam ideme na to aj v juni