icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

1234lubka
25. jún 2015

@lucia1002 ou teraz dom po sebe citala. Cista katastrofa neviem ani ja poriadne rozlustit. Pisem na tablete a blbo naskakuju pismenka. Teraz neviem ci ta ovula uz bola ci bude...akurat ma pred tym na 13dc tak fajne pychlo vo vajecniku..a myslim ze ma trochu prsia boleli..teraz nic...neviem. Uz 4balenie inofolicu poslo tak neverim ze by sa oneskorila...asi uz bola...skod ze uz nemam testy 😀 😀 alebo chvalabohu?? Jeden tehotensky ostal 😉 ty si chcela dnes testnut nie?....pooooch konecne psledna nocna predomnou..pojdem autom nech som cim skor doma....vcera taku depku som mala ze az...joj....niekedy to na mna tak dolahne....ale ten bocian co k nam do hniezda priletel ma "serie" 😉 min roku tam nebol 😉

1234lubka
25. jún 2015

@dohna vraj nieje dobre sa vela snazit...kazdy druhy-treti den je najlepsie. Potom su kvalitnejsie potvorky 😉 😉 😉

dohna
25. jún 2015

@lilimoni jáj nezdúchla, len akosi nestíham, ako každé leto 🙂 stále frčím každý deň na bicykly do práce hore dole, ale trošku to tu sledujem, len cez víkendy samé akcie sme teraz boli na Eláne, potom má 1 fy den otvorených dverí, proste každý víkend niečo 🙂 už ste v júnovkách ?

dohna
25. jún 2015

@1234lubka JJ dodržiavame plán my to máme presne 3,8 dňa 🙂

lucia1002
25. jún 2015

@1234lubka neboj, rozlustila som..😀 aj ja tak pisem, len ja si potom po sebe este precitam a opravujem lebo sa to neda citat 😀 kasli na to ci bola ci nie..neries lebo aj tak uz na to neprides 😀 len sa zbytocne stresujes 😉 sustred sa teraz na ine veci 😉 a potom len testnes tehu test a uvidis 😉 snad sa prave tento cyklus zadari 😉 budeme drzat vsetky palce 😉 no aj depka obcas musi byt, tomu sa nevyhneme...ale dnes uz je dufam prec, tes sa na poslednu nocnu a hura ide vikend 😉 ja som testovala predvcerom a nic..takze uz nebudem...je to zbytocne..

19lucka90
25. jún 2015

ahojte baby, som tu znova a idem na rady. vcera som si robila tehu test a bol tam duch, dnes som znova rano testovala a zdalo sa mi ze je silnejsi ako vcera.. dnes som 28 DC...mám nádej tesit sa?Este som to ani muzovi nepovedala, nech sa neraduje predcasne ..

19lucka90
25. jún 2015

@eliska811 tesim sa a gratulujem ti....neboj nabuducce to vyjde

petra212
25. jún 2015

@19lucka90

tak teš sa určiteeeeee
a blahoželám 🙂
zajtra bude o5 silnejší 😉

19lucka90
25. jún 2015

@petra212 dufam ze mas pravdu. Je mi zle, bolia ma prsia len sa bojim si to este priznat aby som nebola Opat sklamana

1234lubka
25. jún 2015

@lucia1002 jj to hej. Ms.sa.nerozbieha? Volaj dokimu nech ti pichne vyvolavacku...a na ten spg kedy ides??

lucia1002
25. jún 2015

@1234lubka nerozbieha..vobec ziadne priznaky nic... ☹ no sak mala som v plane zajtra ale som zabudla ze idem prec takze zajtra nemam vobec kedy tam ist...takze az buduci tyzden stvrtok...snad sa dovtedy spusti a ak nie tak tam nabehnem...na spermiogram neviem, furt cakam na tu mrchu mrchatu..a musim spravit rozpis sluzieb na jul takaj podla toho uvidim kedy budem mat volno...dnes som znova testla...po uschnuti som znova kukla a uz mi srdce zacalo poriadne bit..a to nakoniec len kanalik 😠

clauduska17
25. jún 2015

@lucia1002 ahoj vidím že tu spominaš spermiogram. Nevies ci tam treba doporucenie od gynekologa? Alebo sa tam samy objednavate?

petra212
26. jún 2015

@clauduska17
je dobré mať od gyn. výmenný lístok
a potom sa na urológii objednať

ladyblcha
26. jún 2015

@clauduska17 ja si myslim, ze v CARoch ani netreba vymenny, ale plati sa okolo 10e. u urologa sa asi neplati. ale neviem ci rovnake vysledky davaju, zda sa mi ze car dava podrobnejsie

petra212
26. jún 2015

@ladyblcha
neviem ako všeobecne u urológov, ale tam kde sme boli my, tam sa platilo 15 €
takže podľa toho čo píšeš, je to v tom CARe lacnejšie, ale zase dáš čosi aj na cestu, ak nie si z mesta kde car sídli, takže to máš asi za jedno

a určite je to v care podrobnejšie si myslím, osobnú skúsenosť nemám

@clauduska17

clauduska17
26. jún 2015

@petra212 ďakujem ešte pockam tak 2-3 mesiace a zacnem to riešiť

clauduska17
26. jún 2015

@ladyblcha dakujem za info po prazdninach poriesim

lucia1002
26. jún 2015

@clauduska17 ahoj..nam bude spermiogram robit moj gynekolog..ale myslim si ze netreba..moj dr.mi povedal ze by boli dobre to spravit tak ze to ma zaniest moj k urologovi alebo ha k nemu..tak ja som sa dohodla s mojim dr..

1234lubka
26. jún 2015

@lucia1002 kanalik..netreba skulit na test..oni tie ciarky.sa tam musia objavit ked si tehula 🙂 no...ja pevne verim ze moja ovulacia prebehla vtedy ked som mala ten silny pych vo vajecniku ktory ma az zobudil...to by som mala ms dostat okolo 30dc...snad mi ten inofolic nerozhodil cyklus...tak dlho som ho este nebrala..uz 5balenie nacate...mm som kupila dalsie tie vytaminy...som kukala ze folandrol ma len 30mg l-karnitinu, a.ten manner aktiv z dm az 100...asi budu dobre 😉 uvidime...tote tvohe kramy...boze uplbe s tebov sucitim..toto som minuly rok celyprezivala..pomohla az alchemilka..poctivo denne pol litra porciovanej od 1-15dc a cykly odrazu 30dnove...max 34....nirmalne z 54dnoveho cyklu bol nasledujuci 30dnovy...som bola v soku

lucia1002
27. jún 2015

@1234lubka ved ja vien o tych ciarkach..to az po uschnuti ked som sa kukla na test tak bol viditelny, ani som ho tam hladat nemusela 😀 no a tie cykly, ja verim ze toto je posledny takyto..verim ze uz sa bud zadari a ak nie tak tabletky pomozu aj na skratenie..no ja uvidim podla toho ake vysledky bude mat moj, ci nebude treba nejake vitaminy nasadit 😉 ta tvoja ovu, to pichnutie asi bolo ono..😉

1234lubka
28. jún 2015

@lucia1002 no mozno to bolo ono...neviem...ale je pravda zevtedy.som to nijak nesledovala...sak sa uvidi..no...teraz tyzden poobedne..to tiez na prd...neuvidim muza animaleho...len rano..uz ma.nebavi ta robota na zmeny....joj

lucia1002
28. jún 2015

@1234lubka to je najhorsie na tychto smenach ze velakrat clovek nie je s rodinou...a v tvojej robote nevychadzaju mamickam v ustrety? u nas v skoro kazdom podniku kde sa robi na smeny, tak mamicky mozu robit len ranne...aspon co viem k niektorych...no aj ja to mam naprd, ked robim 12stky, tak sa chodim domov len vyspat..a ked mam nocnu tak s chlapom vobec nie som..co uz, clovek je rad ze vobec ma robotu...snad uz coskoro budeme na materskej 😀

clauduska17
28. jún 2015

@1234lubka ahoj vidím že tu spomínaš manner z dmky. My sme sa snazili 5mesiacov a teraz posledny cyklus som ho priatelovi kupila a aj kyselinu listovu so mnou bral. A vcera mi test ukazal dve čiarky. Tak vitamínky pochvalujem 😉

lucia1002
28. jún 2015

@clauduska17 super, gratulujem 😉

clauduska17
28. jún 2015

@lucia1002 dakujem velmi pekne, všetkym to prajem

1234lubka
28. jún 2015

@clauduska17 waaaw skvele 🙂 my ho herieme uz teraz tretie balenie, snazime sa uz rok a pol ale rik son mala zle cykly...asi bez ovu...teraz cakam a cakam, beriwm inofoluc..uvidime. gratulka

1234lubka
28. jún 2015

@lucia1002 taco si..mas na to narok zo zakona.aleked som to chcelaze muz mal chodit na tyzdnovky...ta na mna kukal jak debil ako si to predstavujem

clauduska17
28. jún 2015

@1234lubka mne k tomu aj velmi dopomohli ovu testy mala som ich pozitivoe az na nejaky 21dc

petra212
29. jún 2015

@clauduska17

blahoželám krásne 🙂

lucia1002
29. jún 2015

@1234lubka myslis zamestnavatela ze? su to svine, vobec neberu ohlad na rodinu...hlavne treba makat a zarabat pre nich peniazky a vtedy su spokojni...
a teraz si na tom ako? kolky den si? kedy neocakavas mrchu? ja stale nic... 😒