icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

zuzulik75
31. aug 2015

@renata1981 a aj krize ta bolia teda? Mna podbrusko trosku sem tam nieco pichne ale tie krize par krat za den tak ze si musim odychnut. Xevraj to mozee suvisiest s otocenou matrrnicou a ze je to dnormalka ale moja mamina to pri tehotenstve mala ,ze ju boleli. Som zvedava veru. Ja som dnes 26 dc tak uvidime. ☺

renata1981
31. aug 2015

@zuzulik75 ahoj ja otocenu maternicu nemam teda aspon o tom neviem.Stave ma boli brusko aj kryze s pridsli sa k komu zj prsia boli na dotyk je mi na vracanie.Ja som dnes 15DC Takze sa este nacakm 😖

luciskooo
31. aug 2015

@trewa no teeeeda...tak cele zle...:( nevadi vyjde nabuduci mesiac...ja ete stale cakam...nemam odvahu spravit test tak este cakam ...bojim sa jednej ciarky ktoru som uz tolko krat videla...

zuzulik75
31. aug 2015

Ja som baby zajtra 27dc .chcem testnut uz to nevydrzim. Len ma uz boli aj brucho ako pred ms ☹

luciskooo
31. aug 2015

@zuzulik75 drzim prsty!!

zuzulik75
31. aug 2015

No dakujem. Sak ja ani neviem naco to uz chcem testnut ale strasne ma pali ten zvysny test z minula 😀tak uvidim este rano ☺ inak mavam aj 33 dnove cykly.. ale uz to brucho ako pred ms 😐

zuzulik75
1. sep 2015

Skore dobre rano.. test bol negativny. Jednak je to asi aj skoro a zbytocne bo ma boli brucho a do par dni dostanem ms..

luciskooo
1. sep 2015

@zuzulik75 este nie je nic stratene...skus za dva dni a uvidis ..

trewa
1. sep 2015

@luciskooo beriem to sportovo 🙂 ved to bol len 1. mesiac snazenia. Vy sa odkedy snazite?
@zuzulik75 merias si bazalku?

luciskooo
1. sep 2015

@trewa tak je dobre ked to takto beries... my sa snazime uz takmer dva roky..je to uz dost dlho..mam take obdobie kedy to sledujem vsetko ako co kde ma pichne a su mesiace kedy sa na to vybodnem...ale vzdy si poplacem ked to pride...no uz mi z toho sibe niekedy..dnes som 32 DC..ms este nikdy tak stale dufam...

renata1981
1. sep 2015

@luciskooo Ahoj a neotestujes?

luciskooo
1. sep 2015

@renata1981 hej zajtra 🙂

zuzulik75
2. sep 2015

@luciskooo jak si dopadla ?🙂🙂🙂 ja dnes 28 dc. Brucho neboli. Ja tie kramy nechceeeeeem

renata1981
2. sep 2015

@luciskooo no ako?testovala si?

luciskooo
3. sep 2015

@renata1981
@zuzulik75 nooo testovala som ale zbytocne ..vcera rano prisla v plnej krase :(

renata1981
3. sep 2015

luciiskoo to mi je luto ☹

reni1512
4. sep 2015

AHOJTE...pridavam sa 🙂 mam teraz pauzu cca do decembra ale do konca roka to chceme stihnut, ak sa podari. Prave som po MA, cistim sa, odmietla som kyret, tak si dam troska pauzu nech sa telo spamata...Drzim vsetkym prsty! .. tak zatial

jasmika
4. sep 2015

tak cau kocky.aj ja sa pridavam... radi by sme mali babo.. Máme 5a pol ročnú dcérku a uz som to dost dlho odkladala... tak sme sa rozhodli ze už proste to necháme na prírodu a budeme veriť ze si poradíme...vzdy mi do toho nieco prislo..ze sme mali vyhovorku preco nie a preco este pockať..ale proste uz teraz si uvedomujem ze nieje to dobré... ze nechcem mať doma jedinácika..takze odteraz cakáme na prírodu 😀

zimmi1
6. sep 2015

no baby, tak 9DC, hned prvy den dovolenky sa dostavila mrcha mrchava..co je zvlastne, kazdy den pokrvacam len trosku a este stale to trva!!! co sa u mna este nikdy nestalo..myslim, ze to je z nervov 😠 kazdopadne, mala by som sa objednat na endokrynologii aj na gynde, uz vsade meskam s preventivkami 😖 tak hadam buduci mesiac to uz vyjde 😉

zuzulik75
7. sep 2015

Ahojte koceny.. ja dnes 33dc a prave pred par minutami robeny test je pozitivny .. teda ak sa niekde nestala chyba.. 😕

jasmika
7. sep 2015

@zuzulik75 gratulujeem...chyba určite žiadna... ja mam dostať menzes v piatok niekedy. ale normálne nemôžem vydržať.. by som letela už teraz test kúpiť 😀

zuzulik75
7. sep 2015

Ja som bola na tom tak ze som si robila 26 DC a bol negativny.. a uz som doma nemala ziaden a okolo lekarne som radsej ani nesla... az dnes... 33DC .. kupila som.. ze spravim rano.. a nevydrzala som.. :D no som zvedava ako dopadnes.. drzim palceky

jasmika
7. sep 2015

@zuzulik75 tak sa teším že to vyšlo... teraz už len držím palčeky nech ste zdraví.. maš už dieťatko či to je prvé?? Ja mám 5 a pol ročnú dcérku..a už dlhšie som chcela dieťatko..ale sme v zahraničí tak to nieje lahké.. no teraz sme si už povedali že kasleme na to. ze to necháme na prírodu... proste vidím na dcérke ze by jej súrodenec velmi prospel a ja by som teda tiež chcela to je jasné 😀 aj ked mám obavy.. ci to zvládnem.. ale to sú také blbé obavy.. no uvidíme co bude..ja to nejako nepocítam.. ked sa trafí tak bude.. len som zvedavá 😀

zuzulik75
7. sep 2015

@jasmika toto bude prveee .. 🙂 no tak vam drzim palce nech vam to vide aj to druheeee som zvedava ako dopadnes piatok ci dostanes ci nie.. ak nie tak sa otestuj a daj naam vedieeet 🙂 dakujem. ja sa uz len teraz bojim by bolo všetko v poriadku rozmyslam kedy k doktorovi lebo chodm do prace a tak.. a hlavne aby ta ciarka bola aj pravdiva.. 🙂 druhy test som si robila a ciarka je bledsia.. snad to nevadi

lucia1002
7. sep 2015

@zuzulik75 druhy krat si mohla mat viac rozriedeny moc...sprav si rano a uvidis , ze bude pekna.. 😉 a gratulujem 😵

trewa
7. sep 2015

@zuzulik75 jeeej to je super, tesim sa s tebou. 🙂

luciskooo
7. sep 2015

@zuzulik75 supeeeeer...tak to sa tesim aj ja :D drzim prsty!!

trewa
7. sep 2015

@luciskooo teraz je rad na nas, co ty na to ? 🙂

mima345
7. sep 2015

Ahojte baby, chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosti s anopyrinom 100, a ako dlho Vám trvalo otehotnieť...Ďakujem moc a prajem všetkým veľa šťastia....

luciskooo
7. sep 2015

@trewa ja na ten rad cakam uz celkom dlhooo..ale dajme tomu ze teraz je ten spravny cas