Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@niks23 bolo skvelé...ano my to aj tak berieme..my sme proste taky ze si zo dňa na deň zmyslime a ideme 😀 je to super ale viac sa teším nato ako sa toho vzdame lebo budeme mať maličké...podľa mňa nieje v živote nič krajšie a neexistuje väčšia láska ako láska k dieťaťu....ja strašne cítim ze vtedy môj život dostane zmysel a ked bude väčšie a bude po nás tak samo si povie mami oci čo robime nejdeme tam a tam 😀
@bea0802 presne tak 🙂 ... ja som tiež tak nejak nastavená že to bude perfektné keď budeme traja a budeme rodina 🙂 ... mám krsnú dcúru 2 a pol ročnú a tá je úžasná tá si povie čo chce. V tejto dobe som tak perfektne vychované dieťa ešte nezažila 🙂 ... veľa ľudí je prekvapených ako poslúcha a aká je šikovná 🙂 veľa skladáme puzzle. Sama sa rada učí abecedu a počíta do desať. Pesničky aj uspávanky tiež ovláda a rada tancuje už sa neviem dočkať toho svojho 🙂 viem že to nebude ľahké že budú aj ťažké dni ale verím že to zvládneme 🙂
No nic zienky zlate ja vas na dnes opustam. Idem makat, mozno vecer sa este zastavim. Pekny den vam zelam 🙂
@niks23 ja mavam nepravidelnu ms takze tazko sa mi urcuje den ale co sa posledne mesiace sledujem tak to bolo vzdy 17dni po ovu, dnes som 17.den tak uvidime kedy uraci ms dojst, my na dietati nepracujeme ale ani sa mu nebranime nejako, ale pocas ovu si davame pozor takze nepredpokladam ziadne tehotenstvo najblizsiu dobu hoci nikdy nehovor nikdy ..ja sa ani nejako nemozem spoliehat na nejake priznaky kedze ma vzdy pred ms bolia prsia, su o trolilinku vacsia, migreny mavam, krize bolia, unavena som, bradavky svrbia a zle mi byva velmi casto, najma pocas ovu a ms o nafuknutom bruchu ani nehovorim.. takze u mna su toto bezne prisnaky ms takze som zvedava ked to jedneho dna pride ci to budem vediet/tusit dopredu alebo nie.. uvidime..

@bea0802 to je super 🙂 treba užívať aj bez miminka 🙂 potom aj pri cestovaní bude priorita niekde inde 🙂 uz tak aby to co najviac vyhovovalo miminku 🙂 môj priateľ je čech a prisťahoval sa vlastne na začiatku decembra natrvalo sem k nám 🙂 ako bolo v Prahe? 🙂