icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

niks23
20. jan 2015

@bea0802 to je super 🙂 treba užívať aj bez miminka 🙂 potom aj pri cestovaní bude priorita niekde inde 🙂 uz tak aby to co najviac vyhovovalo miminku 🙂 môj priateľ je čech a prisťahoval sa vlastne na začiatku decembra natrvalo sem k nám 🙂 ako bolo v Prahe? 🙂

bea0802
20. jan 2015

@moncicip takže neďaleko bývaš 🙂 vy kedy chcete ďalšie ?

niks23
20. jan 2015

@moncicip juuj krásna práca 🙂 sa musíš až tešiť do práce 🙂

bea0802
20. jan 2015

@niks23 bolo skvelé...ano my to aj tak berieme..my sme proste taky ze si zo dňa na deň zmyslime a ideme 😀 je to super ale viac sa teším nato ako sa toho vzdame lebo budeme mať maličké...podľa mňa nieje v živote nič krajšie a neexistuje väčšia láska ako láska k dieťaťu....ja strašne cítim ze vtedy môj život dostane zmysel a ked bude väčšie a bude po nás tak samo si povie mami oci čo robime nejdeme tam a tam 😀

bea0802
20. jan 2015

@niks23 takže si teraz uzivate spoločne bývanie to je krásne my sice pred dvoma rokmi ale tiez to bolo od decembra 😀 ....a presťahovali sme sa obaja hodinu od rodného mesta ...min. rok sme si tu v KE kúpili byt a teraz sa pripravujeme na to najkrajšie obdobie aké nás dúfam caka

niks23
20. jan 2015

@bea0802 presne tak 🙂 ... ja som tiež tak nejak nastavená že to bude perfektné keď budeme traja a budeme rodina 🙂 ... mám krsnú dcúru 2 a pol ročnú a tá je úžasná tá si povie čo chce. V tejto dobe som tak perfektne vychované dieťa ešte nezažila 🙂 ... veľa ľudí je prekvapených ako poslúcha a aká je šikovná 🙂 veľa skladáme puzzle. Sama sa rada učí abecedu a počíta do desať. Pesničky aj uspávanky tiež ovláda a rada tancuje už sa neviem dočkať toho svojho 🙂 viem že to nebude ľahké že budú aj ťažké dni ale verím že to zvládneme 🙂

niks23
20. jan 2015

@bea0802 jasné užívame a o to viac to aký je úžasný a ako sa o mňa stará 🙂 ... verím že všetko dopadne super najsuper ako môže 😉

bea0802
20. jan 2015

@niks23 určite vsetko zvládnete ...to je super veľmi vam prajem aby čo najskôr prišlo bábätko do vášho života...a ktovie možno uz aj 😀

moncicip
20. jan 2015

@bea0802 ja dufam ze to bude este tento rok.

moncicip
20. jan 2015

@niks23 na deticky sa tesim na to ostatne okolo uz menej ale to prezijem.

moncicip
20. jan 2015

No nic zienky zlate ja vas na dnes opustam. Idem makat, mozno vecer sa este zastavim. Pekny den vam zelam 🙂

niks23
20. jan 2015

@bea0802 uvidím ako to pôjde o všetkom budem samozrejme informovať 🙂 ja dnes prídem domov lahnem do postele chytím do rúk knihy a budem sa učiť och ...

@moncicip tak teda nech ti to v práci rýchlo ubehne 🙂 potom sa ozvi ako bolo ahoj ;)

bea0802
20. jan 2015

@moncicip tak držím prsty 🙂 ...Oki zatiaľ ahoj nech ti to zbehne...
@niks23 no ja idem obedovat a potom sa idem učiť...tak bežím aj ja majte sa zatiaaal :*

niks23
20. jan 2015

@bea0802 ja idem do DMky a trosku sa prejsť po meste 🙂 .. taaak zatiaľ ahoooooj držím palce 🙂

niks23
20. jan 2015

Ahojte tak som nevydrzala a spravila test je tam zase len minidusik a v reale je to vidiet silnejsie tu mozno ani nic nezbadate, tak ja len ze som robila a ze zatial nic vynimocne 😉

slavka271
20. jan 2015

@niks23 s mikroekonomiou nemam skusenosti ale aj nazov znie hroze. Na škokole ma ekonomia bavila ale to nebola ani odmocnina z toho čo študuješ ty.

slavka271
20. jan 2015

@bea0802 ďakujem pekne.

slavka271
20. jan 2015

@mikema ďakujem len dufam,že bude všetko ok bo ma furt boli v podbrušku jakeby mala prisť mrcha.

slavka271
20. jan 2015

@niks23 možno ešte skoro. Je to ťažke ale počkaj ešte par dní.

niks23
20. jan 2015

@slavka271 ani mi nehovor lezim v posteli drahy mi spravi caj a mozem sa ucit 😉 no ja som len skusila lebo sa citim kadejako. Este pockam jasneeee 🙂 bez boja sa nevzdam 🙂

puffu
20. jan 2015

@niks23 podla mna to vyzera velmi nadejne, uz ti meska alebo si skusala test skor? kazdopadne minidusik tam je..🙂 tak nech len ciarka silnie, skus este zajtra/pozajtra z ranneho mocu, verim ze bude silnejsia.. drzim palce..🙂

niks23
20. jan 2015

@puffu dakujem ti velmi pekne vies co meska mi ale mam aj nejake velke prsia a tyzden ma neskutocne bolia nemozem ani spavat na bruchu a byva mi cez den zle ale ze by to bolo tak skoro neviem 🙂 mozno skusim rano alebo pozajtra 😉 a ty ako?? 🙂

kudusko
20. jan 2015

@niks23 ahoj mozem sa opytat kolko ti meska a ci si ho upravovala? Podla mna si tehu ja tam vidim pekne tu druhu ciarku len zalezi kolko si DPO

bea0802
20. jan 2015

@niks23 vieš čo vidím tam ducha..ale urob z ranného moču vtedy ukáže naj ....a hod foto 😝

niks23
20. jan 2015

@kudusko ahoj nemeska mi dlho dva dni zatial. Mozno mam len bolesti pred mrchou neviem ale snazime sa druhy mesiac 🙂 fotila som to na linke pod svetlom 🙂
@bea0802 je mi jasne ze ranny bude najlepsi 🙂 uvidim vsak svet sa nezruti aj keby nie 🙂

bea0802
20. jan 2015

@niks23 jasné ze nezruti nebude teraz bude inokedy 😝 ale je to pekne takéto čakanie 🙂

kudusko
20. jan 2015

@niks23 tak kedze ti meska len 2 dni podla mna to vyslo a malo kedy sa ja mylim rano sama uvidis ze to tam bude vsak uz na tejto pekne vidiet potichucku gratulujem 😵

niks23
20. jan 2015

@bea0802 presne tak 🙂 a uz si naucena?? Ja si idem pospat a potom sa najem a budem sa ucit 🙂 ze pekne cakanie 😀 no hlavne dlheeee

niks23
20. jan 2015

@kudusko dakujem si zlata uvidime testnem zajtra ak nepride dovtedy mrcha 🙂 a ty ako?,planujes ci ako ste na tom ?, 🙂

puffu
20. jan 2015

@niks23 ja mavam nepravidelnu ms takze tazko sa mi urcuje den ale co sa posledne mesiace sledujem tak to bolo vzdy 17dni po ovu, dnes som 17.den tak uvidime kedy uraci ms dojst, my na dietati nepracujeme ale ani sa mu nebranime nejako, ale pocas ovu si davame pozor takze nepredpokladam ziadne tehotenstvo najblizsiu dobu hoci nikdy nehovor nikdy ..ja sa ani nejako nemozem spoliehat na nejake priznaky kedze ma vzdy pred ms bolia prsia, su o trolilinku vacsia, migreny mavam, krize bolia, unavena som, bradavky svrbia a zle mi byva velmi casto, najma pocas ovu a ms o nafuknutom bruchu ani nehovorim.. takze u mna su toto bezne prisnaky ms takze som zvedava ked to jedneho dna pride ci to budem vediet/tusit dopredu alebo nie.. uvidime..