icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

mamee
22. jan 2015

Ahojte zienky 🙂 Gratulujem vsetkym co uz mate // kolajnicky 😉
Je tu aj niektora, co vysadila antikoncepciu a pracuju na babatku? Ja ju neberiem od decembra tak som zvedava kedy sa nam zadari a kedy sa moje telo spamata a nastartuje 😖

bea0802
23. jan 2015

@niks23 tak dúfam ze vsetko dobre dopadne 🙂

tinni
23. jan 2015

@bea0802 jeeej, tak to už je zachviľu, my ešte len začíname plánovať

moncicip
23. jan 2015

@mrkvicka060 ved jasne chapem. Keby som na tom ako ty urcite na to myslim viac.

monika_123
23. jan 2015

@mamee ja som prestala v oktobri a v decembri sa nam na prvu šupu podarilo 🙂

babo78
23. jan 2015

@niks23 Ahoj tak mi dala termin 4.2.:) uz len to vydrzat🙂

lenka0714
23. jan 2015

@antrantrintra ahojky, aj ja beriem inofolic a mam ms tak 22 - 23 a beriem ho dvakrat denne, na odporucanie gynkosa... predtým som brala asi mmesiac femibion... na inofolic som citala velmi dobre recenzie, ale nám zatial nepomohol ☹

kmirkak
23. jan 2015

@lenka0714 Ahoj aj ja beriem inofolic. Ale sucasne s femibionom. Ten beriem uz 7 mesiacov a inofolic asi tyzden. Som zvedava co bude. U teba sa nieco na cykle zmenilo? Ja som ho kupila lebo o babo sa snazime skoro pol roka a nic.

simusska
23. jan 2015

ahojte ...aj ja by som sa k vam chcela pridat....snazime sa od novembra....v auguste mi odtiekla voda v 17tt, potratila som a sla na kyret....a v oktobri na opakovany lebo mi tam nieco nechali. hned od novembra len co som dostala prvu mrchu tak sa snazime....mame sex takmer kazdy den a stale nic....v stredu som bola u lekara a vravel ze sa uz oficialne mozme snazit ze je vsetko ok....v pondelok som si robila test a len jedna ciarocka....zajtra ma prist mrcha tak ak nepride v noci tak hned rano testnem zas....ja som uz zufala....pri dcerke som otehotnela na prvy sup a minuly rok co som potratila som otehotnela hned prvy mesiac po vynechani antikoncepcie....tak neviem co sa deje....ja len dufam, ze za to nemozu tie opakovane kyrety....

simusska
23. jan 2015

prvu MS som mala 18.11. a druhu 24.12. ak si zajtra testnem a bude len jedna /, tak asi mozem uz len cakat na MS....co poviete?

bea0802
23. jan 2015

@tinni no to ano 🙂 tak uzivaj pripravy je to super 😝

moncicip
24. jan 2015

Pekny vikend zienky 🙂
Ako sa mate?
Ja varim varim .... dnes budu zelerove hranolky a k tomu rybka na pare s mrkvickou a spenatova polievka. Kto sa prida?

anavi951
24. jan 2015

Caute,chcem sa opytat..uz tri dni ma boli aj picha v lavom vajecniku a casto chodim na WC.menzes mam az o tyzden..co to moze byt?

liluska7
24. jan 2015

Ahojte, 18.1. som dobrala clostil a v pondelok 19.1. som bola na kontrole či mám folikul, ale nemala som žiaden dominantný tak som znova išla na kontrolu v piatok 23.1. a mala som jeden dominantný folikul 15mm. Tak mi dr povedala že si mám kúpiť pregnyl a v pondelok 26.1. mám prísť na kontrolu a keď budem mať folikul 18,5 mm tak mi ho pichnú. Môže sa stať že mi folikul už nenarastie do tých 18,5 mm ?

niks23
24. jan 2015

Ahooojte nebola som tu dlhsie pretoze som mala skusku ale neuspesne. No co zienky ako sa mate?? Ja sa trosku trapim s nevolnostami a zmenami nalad co si najviac odnasa drahy ale chudak len sa usmieva a spravi aj to posledne. Ja si to potom uvedomim ospravedlnim sa priznam chybu a ideme dalej... Uz sa snazim ovladat a oddychovat... Aa teraz celkovo blba nalada tak uf... A vy ako snazilky moje??? 🙂

niks23
24. jan 2015

@bea0802 ahoooj tesim sa si den po mne ja idem 3.2. 😉

dzanem
25. jan 2015

@niks23 cauky no mne konci MS,tak som zvedava co bude dalej

niks23
25. jan 2015

@dzanem ahoj tak super uvidis daj vediet treba pozitivne mysliet 😉

atka1989
25. jan 2015

Tak ja som si zmenila už Gyn. táže najbližšia návšteva ma čaká po 10. ... tak sa uvidí .. 😕

dzanem
25. jan 2015

@niks23 jj, ideme nato)

niks23
25. jan 2015

@atka1989 drziiim palce 😉

niks23
25. jan 2015

@dzanem jasne informuj ako pokracujete 🙂

niks23
25. jan 2015

Kocky moje bola som v DMke na nakupe a tak ma napadlo overit si ci je chrumka este stale tam kde ma byt. A test som si robila 19:20 a toto sa na nas usmialo 😉 😀

petra212
25. jan 2015

@niks23 krása, na to až tak dobre pozerá 🙂

niks23
25. jan 2015

@petra212 juj dakujem tesime sa velmi 😉

atka1989
25. jan 2015

@niks23 dakujem 🙂 .. chce sa spýtať ci barete nejaké vitamíny ?

kandee1201
25. jan 2015

Ahojte tak mi sa zaciname snazit o druhe babo jedno uz mame.Rada sa tu k vam pridam.Vydim ze je este len januar a uz tu svietia pozitivne testy 🙂 super blahozelam kocky.

kandee1201
25. jan 2015

@fifitko25 aj ty si tu? Pametam si ta ako sme boli v snazilkach ked sme chceli prve babo 🙂

zuzickaaak
25. jan 2015

Ahojte kocky 🙂 tak aj my ideme cca o dva mesiace na to. Jedno babo uz mame a vyslo na 1x 🙂 Robili ste predtym nieco specialne? Detox? Vitaminy?

niks23
26. jan 2015

@atka1989 ahoj beriem vitamin c prirodny a kyselinu listovu oboje jamieson pretoze to cecko od nich nie je synteticke ale prirodne a kyselina listova je 1000 mg tak ako aj to Cecko. 😉