icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

niks23
26. jan 2015

@kandee1201 ahooj vitaj 😉 a kolko ma prve dietatko rokov?? My budeme chciet tiez dve deti len musime porozmyslat nad tym casovym odstupom. Teda ci budu dve sa vyjadrim asi az po porode 😀

niks23
26. jan 2015

@zuzickaaak ahoj ahok super takze by zrejme nemal byt problem ani pri druhom. Nam sa to tiez zrejme podarolo na prvy sup 🙂 ... Nerobila som nic specialne len som brala dopredu tu kyselinu listovu a cecko beriem dlhodobo 🙂 ... Drzim palce a daj vediet 😉

fifitko25
26. jan 2015

@kandee1201 nie som... Chceme babatko, ale snazilka normalna nie som , my musime ist na ivf

kika52621
26. jan 2015

dakujem niks23

kika52621
26. jan 2015

baby včera som si robila test zo zvedavosti....tento týždeň by som mala dostať ale mám neskutočne nafúknuté prsia...vždy sa mi pred menzesom nafukujú a bolia ale tento mesiac sú nafúknuté omnoho viacej aj priateľ mi to povedal mám neskutočné chute na sladké ale to ja mám vždy a zmeny nálad to mám tiež vždy no ale posledné dva týždne som veľmi unavená stačí, že prejdem hore schodmi a ledva funím. tak zvedavosť nedala a urobila som si test..... najprv na ňom nebolo nič tak som ho len tak pohodila, že no dobre a keď som prišla asi po 15 či 20 min tak tam boli II. Teraz neviem či to mám brať do úvahy po tak dlhej dobe (15 až 20 min) alebo nie. asi skúsim počkať na menzes kedže ho mám dostať tento týždeň.

didushik
26. jan 2015

Ahojte, my sa takisto znažíme, ale intenzívne od decembra '14... nechceme už nič odkladať, konečne sa môj manžel rozhodol ísť do toho naplno a som rada že s tým prišiel sám od seba, asi dozrel 🙂 v 33 rokoch načase
Zatiaľ ale vytúžené dve čiarky neprišli, takže sa k Vám pridávam s nádejou, že rok 2015 bude pre nás všety plodný.
Držím palce

moncicip
26. jan 2015

@kika52621 A robila si si ho z ranneho mocu? Ak nie tak si ho urob najblizsie niekedy hned rano a potom uvidis.

moncicip
26. jan 2015

@didushik Drzim prsty nech je aj pre teba a tvojho muzicka tento rok plodny 🙂

moncicip
26. jan 2015

@niks23 Och ty expertka 🙂 Ja uvidim kedy sa odvatzim ci cez vikend najblizsi ci pockam ci pride alebo nepride ms. Ach toto cakanie je nekonecneeeeee.

kika52621
26. jan 2015

@moncicip robila som si ho z ranného moču

dzanem
26. jan 2015

@niks23 gratulujemmm)

niks23
26. jan 2015

@moncicip viem o com hovoris a drzim palce 😉 o vsetkom informuj. To cakanie ta musi riadne stresovat juj

moncicip
26. jan 2015

@niks23 Jasne ze dam vediet. Ale tak o tomto case pred ms ma uz prsia bolievali tak ze dovi a zatial nic ale sak to nemusi nic znamenat. Kokso si pripadam horsie jak prvorodicka :D V pondelok ked mam dostat ms mam mat dennu tak asi to risknem a urobim si uz v nedelu rano nech viem ci sa mam tesit alebo nie.

niks23
26. jan 2015

@moncicip no na prvorodickovske stresy a vsetko okolo toho som ja 😀 drzim palce aby to dopadlo co najlepsie a boli dve ciarky a ak nahodou aj nebudu pracujete daleeej 😉

moncicip
26. jan 2015

@niks23 Sak hej ak nahodou nebudu nic sa nedeje.
Kurnik uz nech je ta nedela :D

zuzickaaak
26. jan 2015

@niks23 dakujem 🙂 isto dam. Tebe gratulujem ;)

2841988
26. jan 2015

po 5 rokoch sme sa rozhodli mat babo po troch mesiacoch sa nam to podarilo....ale prsli dva mesiace a nase babo odislo ☹ ☹ teraz sa snazime uz niejake 4 mesiace takze dufam ze az sa nam to podary bude vseko ok 🙂

kochanka
26. jan 2015

Babule pridávam sa k vám. Resetujem doterajší čas čo sme sa snažili a začíname od znovu. Skončí mrcha a ideme natoooooo 😉

kandee1201
26. jan 2015

@niks23 hned po porode povies ze viac nebudu 😀 a potom neskor si to rozmyslis.Nasa mala tento mesiac dva roky.Tebe sa to super zadarilo raz dva.My to mame dostna figu manzel chodi kamionom je doma vikendy a ako na potvoru teraz bola ovulka cez vikend a nedosiel

kandee1201
26. jan 2015

@fifitko25 ale tak chcete dalsie to som mala na mysli 😉

kandee1201
26. jan 2015

@kika52621 urob este jeden test a uvidis podla mna ked naskocili tak su tam

michi284
26. jan 2015

ženušky aj ja sa pridávam. náš malý bude mať v júli 6 rokov a už je najvyšší čas dať mu súrodenca a aj si ho pýta. minulý rok som otehotnela ani neviem ako, ale nevyšlo to. tak sme sa s mm báli a nechali tomu čas. teraz sme sa rozhodli, že ideme do toho, tak uvidíme. podľa mojích výpočtov bude ovu niekedy začiatkom mesiaca.

lucka8787
26. jan 2015

@didushik. Aj ja by som potrebovala aby moj priatel dozrel...tiez ma 33 😀 tiez vam vsetkym prajem, aby vam vsetko islo.podla planov 😉

puffu
26. jan 2015

@didushik jeej Didi, ahoj..🙂 tak nech Vam tie vytuzene 2 cierky pridu cim skor..🙂

didushik
26. jan 2015

@puffu dakujem Luci!! 😘

niks23
26. jan 2015

@didushik ahoj super drzim palce. A daj vediet ako pokracujete 😉 drziiim palce

niks23
26. jan 2015

@zuzickaaak dakujem dufam ze sa nic zle nestane a miminko sa udrzi uz teraz sa s hraskom rozpravame 😀 😉

niks23
26. jan 2015

@kandee1201 no budete to mat zlozitejsie no o to vacsia radost bude ked sa to podari 😉 ... No ved toto drahy sa k porodu uz teraz tesi... Bracho ma dvojtyzdnovu dceru a vzdy ked prideme tak si ju moj zoberie k sebe a nevie sa vynadivat na princeznu malinku 🙂

niks23
26. jan 2015

@michi284 ahoooj super treba surodenca aby nebol sam... Drzim palceky a nesustred sa na to velmi nech ta to nepohlti 🙂

fraules18
26. jan 2015

Ahojte pridávam sa k vám 🙂 to čakanie je hrozné dnes som 21DC v poslednej dobe mi ms skáče s neviem akého dovodu teda netuším kolký DPO mám... a ako vypočítať plodné dni snažíme sa od novembra zatiaľ nič dufám že čoskoro najdem nádherný výsledok nášho snaženia 🙂