Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
jaj a este som zabudla. posledne dva dni citim v posve take tlaky, akoby ma tam obcas tak jemne pichlo, alebo ma zataha alebo take cosi neurcite.viem ze asi to opisujem velmi detailne, ale naozaj by som chcela vediet, ci sa s tym niektora z vas uz stretla 😀 dakujem
ja som mala prvé príznaky najskôr týždeň od meškajúceho menzesu - bolesť v prsiach. Ale akože fakt bolesť od rána do večera aj pri chôdzi, nie tá precitlivelosť a občasná bolesť, čo je pred menzesom. Táto tehotenská bolesť je taká, že sa v noci neviete uložiť spať ;) Bolesť v podbrušku nerátam, lebo to isté mávam aj pred krámami. Inak nič, únava a nevoľnosť začali až v 6 tt.
@lavinis hm, je naozaj mozne ze si to len vymyslam...achjaj. este tyzden a snad sa budem tesit...
to je v poriadku, u každého sú príznaky iné a v inom čase, ja som mala prvý príznak - výraznejšiu bolesť v prsiach (v porovnaní s tou predmenštruačnou) až tak týždeň po tom, čo mi meškal menzes.
Ale nečakala som, že môžem byť tehu, možno ak by som to čakala, tak by som si niečo všimla skôr.
@lavinis si zlata, dakujem ti 🙂 ja si to zas az moc vsimam 😀 no uvidime, prinajhorsom si o tyzden poviem, ze mi pekne sibe z toho snazenia...
@mrkvicka060 držím palce, zas to, že si to možno viac všímaš vôbec nevylučuje možnosť, že si naozaj tehotná 🙂
@kandee1201 dnes ráno som si robila druhý test a naskočili II :D hned som utekala za snúbencom :D
prosim vas mate tu niekto po potrate? chcela by som vedet ci sa vam posunula ovu
@niks23 Ja skor citim krize. Verim ze to nie je nic zle. Mna skor bradavky ako prsia, tie uz skor ustupili ale aj tak je to dost citlive. Priatel uz nevie kde ma moze chytit🙂 Nastastie ja nemam nejake nevolnosti, len som poobede uz taka unavenejsia. Cakam na buducu stredu, co mi povie lekarka. Aj ten test sa chystam si urobit🙂. Verim ze to zvladneme dobre, vsetky🙂
@niks23 Tak uz si sa takto rozbehla?🙂 Skus skor cez Fb burzu, tam zozenies krasne a za par eur. U nas nastastie vybava je do sestier, mama dve sestry a tri neterky, tak aspon s tymto si nemusim robit vela starosti, ale ci maju este kociar to netusim🙂 Neviem ci si ho mam rano alebo vecer aj ked to je prakticky mozne kedykolvek.
@kika52621 supeeeer zacina sa mi tu pacit ako jedna za druhou tehotneje 😀
@kika52621 a blahozelam 🙂
@kandee1201 Ďakujem 🙂 ešte to oficiálne doktor nepotvrdil ale už druhý test mi ukázal dve II
neboj nic potvrdi ti 😉
Ahojte tak aj my sme sa s priatelom rozhodli ze zacneme pracovat na babatku.drzim vsetkym snazilkam palce
Ahojte tak aj ja sa pridávam kočky 🙂 mám 32 a snažíme sa o prvé tak dúfam, že to snaženie nebude trvať dlho. Dnes 10DC tak ideme na to. Gratulujem všetkým s // a pošlite tehubacili aj nám ostatným 🙂.
Ahojte, tak sa pridávam k vám 😉 zároveň sa Vás chcem opýtať či tu je niektorá, ktorá berie Lutenyl na upravenie cyklu... ja som ho mala totiž strašne rozhádzaný, tak mi ho nasadili, že na úpravu a vraj by mi to malo pomôcť aj k tehu...... a ešte mám otázočku aj keď je ich plný koník, že či môže byť ovu na teste aj menej výrazná palička, lebo tak som ich mala dva dni a potom už len duchovia.... inak všetkým držím palce 🙂
Tak som dnes bola u lekara a mam to potvrdene. Mame 0,5 cm a kontrola o mesiac. Krasny darček k narodeninam som dostala. 🙂
Ahojte pridavam sa k vam! od buduceho cykklu zaciname plodit 🙂

Cauky! 🙂 no, som v 21DC, 6 dpo. Citim sa tak divne. Ja neviem ci si to len nahovaram, pretoze by som velmi to babo chcela alebo je to naozaj a mate niektora tiez podobne skusenosti. Som teda 6dpo (pravdepodobne, myslim ze ovu bola 20.1.) a mam take tlaky v podbrusku ako keby sa mi roztahovala maternica a mala som tam tak duto 😀 prsia ma vobec nebolia, iba sem tam ma do praveho zboku tak jemne pichne, alebo ked zdvihnem ruku tak ma v prse tak taha, ale inak nic. dneska od rana som bola taka hrozne roztrasena, tak vnutorne, neviem ci poznate ten pocit, neviem ako to mam inak opisat. v podbrusku ma obcas pichne, obcas tlaky citim a dnes ma asi pat minut tak akoby palilo zvnutra podbrusko.. ja neviem, ci mam len zblaznene hormony, alebo sa to podarilo....prosim, mali ste niektora v uplnych zaciatkoch tehu aj taketo pocity? inak mi vobec nic nie je... najem sa a zachvilu som hladna, ale to myslim som uz mala aj pred ovu, takze to nepripisujem vobec moznemu tehu.