Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@kika52621 kedy chces ist k doktorovi?
@lucinka3289 ahoooj tak drzim palce nech to dopadne co najlepsie 🙂
@rusalka999 posielan tehu baciliiii tfuj tfuj tfuj 🙂 drzim palce a daj vediet hned ked sa zadari 🙂
@ellabella22 drzim palce nech to ide co najrychlejsie. Prvy test ked som si robila tak sklamanie prevelike a potom druhy tiez a potom som sa na to vykaslala zacalo mi byt spatne a tak reku spravim test. Tam uuuplbe slaby duch ale fakt ze najslabsi aky som mohla vidiet a vravim drahemu ze ja som uz paranoidna a on ze ukaz ak si paranoidna tak to sme dvaja. Skusila som dalsiie testy a bolo hotovo 🙂
@kandee1201 som objednaná na budúci týždeň 4.2 sestrička ma skorej nechcela objednať, že by tam nič poriadne nebolo vidieť tak preto ma objednala až na 4.2
Baby mám strach ja som bola chorá mala som vysoké horúčky 39 stupňov antibiotiká som bral tri dni 27.12., 28.12 a 29.12...... ale 30.12 som dostala menzes trval mi 3 dni u mňa je to však normálne mne viacej dní ani nikdy netrvá no potom sme šli na lyžovačku a mňa seklo v krku ale tak strašne, že som nevedela otočiť hlavou a vtedy som si dávala asi 3 dni tabletku na uvoľnenie. Aj keby som otehotnela po tej chorobe tam som brala tie tabletky a teraz nad ničím iným nerozmýšľam. Strašne sa bojím.
Caute baby mohla som otehotniet na 16dc?mam pockat kym bude ms meskat alebo si mozem spravit test skor?
dakujem za odpovede
@lucinka3289 ahoj, no ked si mala ovu napr.14dc alebo oredtym, potom, tak urcite mohla 🙂 a vies kedy bola ovulacia? s testovanim pockaj aspon 7dpo, aj to nie je iste, ze ti ukaze, ja som pri prvom tehostentve testla az po vynechanej MS, ablo to tam! drzim palce! 😉
ellabella22 dakujem za odpoved podla kalendara ovu bola 14 den.tak pockam az do ms ci pride cie nie.
@niks23 dakujem a gratulujem, prve tehotenstvo bolo na prvy sup, tak ja dufam ze aj teraz 😅
@ellabella22 ďakujem no toto je veru moje prvé a tiež sa nejako rýchlo podarilo 🙂 uvidíme dúfam že bude všetko v poriadku. Prvé si rodila kde ? 🙂
@niks23 ahoj, v BA-Ruzinov, teraz byvame v Bratislave
@ellabella22 jaaaj som myslela ze si rodila v Štiavnici preto som sa pytala 🙂
Ahojte.v albume mam dva ovul.testy. Myslite,ze ti bola ovula? Lebo dnešný test je uz velmi slabulinka ciarka ☹
@kika52621 ked pojdes k doktorovi povedz mu to.Myslim ze na to robia nejake testy z krvi ci
@kandee1201 dakujem kandee1201 mala som napláne mu to všetko povedať a bola by som najkludnejšia keby nejaké testy na to existovali
@lucinka3289 ja som si robila prvý test deň pred menzesom a druhý test v deň menzesu už asi dva týždne som na sebe pozorovala tehu príznaky no a oba testy mi ukázali dve II
@majuskabobi ahoj aj môj prvý test ukázal takú slabulinkú čiarku na druhý deň som si šla kúpiť kvalitnejší test a ukázal krásne dve II a už vôbec nie slabé
@kika52621 myslis,ze to pomoze ak pojdem kupit dnes ked dva dni som mala celkom zreteľne obe ciarky(aj ked ta testovacia sa mi vzdy zdala tmavsia), dnes som mala len taku slabulinku 😒
@majuskabobi moje oba testy ukázali tú druhú čiarku silnejšiu nie až takúto slabulinkú ale tú druhú čiarku som mala tiež vždy silnejšiu.... aj pri prvom teste aj pri druhom teste. ja si myslím, že by si možno mohla ešte dva dni počkala a potom si skús spraviť tretí.... aj ked sa poznám a viem, že asi dva dni by som nevydržala :D držím palce
@majuskabobi môžem sa ešte spýtať ja som v tomto taká neskúsená čo je to 17Dc???
@kika52621 17dc je 17.den cyklu. Mam taku apku,podla ktorej by som mala byt davno odovulovana 🙂) :$ ale gynekologička povedala,ze tie vselijake apky su na dve veci 🙂 ty si uz tehulka?
@majuskabobi dva testy mi ukázali, že som tehotná ale gynekológovi idem až na budúci týždeň keďže skorej ma sestrička nechcela objednať.....lebo, že by tam ešte nič nevideli. tak dúfam, že to budem mať potvrdené už na 100% :D

@slavka271 blahozelam 🙂