Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
mam test povazovat za negativny ked som si robila tehu test 7 DPO a vysiel negativny....bol to ten najcilitvejsi rapid clear 10.......na druhy den ked som ho vysla vyhodit som na nom zbadala ducha......myslite ze je to duch ze to hcg je take male ze ho bolo vidno az na druhy den po testovani...pretoze slabucka ciarka je tam ale nevem preco ved ked je test negativny tak je uplne snehobiely...ci moze to byt drazka ked test vyschne?????, alebo sa tesim zbytocne i ked to je az na druhy ale je tam...:( mate niekto skusenosti a snazime sa o babatko
@ivka228 Tak ze sa Vam zadarilo 🙂
zdravim vas, aj my sa ideme tento rok snazit o druhé babo, drobec ma akurat rok a chceme aby boli medzi nimi dva roky :D
@moncicip Dakujem 🙂 No mne už meska 2dni, tak asi rano znova spravim test, ale necitim sa ani na ms ano na teho, som už trochu zmatena.. No každopadne sa snad zajtra ukáže 😉
No kedže mávam cyklus 28-30, pri tej najneskorsej možnosti nastupu ms by mala zajtra doraziť. No uvidíme.
Ahojte,chcem sa spýtať - v albume mám Ovulačné testy z 27.1+ 28.1- podľa testov som mala mať ovuláciu (aj keď niesú take ukážkové čiarky ako mávajú niektoré baby. Boli robené v 15. a 16.DC. Takže teoereticky by to malo sedieť. Ale dnes som postrehla (18DC) konečne náznak priesvitného hlienu. Stretli ste sa niekedy s tým? Škoda, že starký nemal chuť :( a ja som musela do nočnej. myslíte, že hlien by mohol vydržať do zajtra? 😀
Ahojte kočky... Ms mi mešká 4 dni,cyklus mávam pravidelný 25 dňový...Už asi 10 dní ma bolí brucho a kríže,presne ako pred a počas MS... test som si robila,ale čiarka bola veeeľmi slabučká a ukázala sa až po pár minútach..tak som z toho jeleň... :D
ahojte babule tak aj my by sme v tomto roku chceli zacat 🙂 ja dufam, ze od septembra sa do toho pustime 🙂 vsetkym nam drzim palceky aby to snazilkovanie netrvalo dlho 🙂
@lazuzi Ahoj, a nemáš foto testiku? 🙂
Ahojte kočky, tak dnes druhý testik. Po 10 sekundach 🙂
@babo78 gratulujem, take kolajky som nezažila ani na ovul.testoch 😅
@babo78 waau krásne // gratulujem.
Ja som si robila dnes tehu test.aj ked je este skoro..nic.. Ale ja som mala iny ako babo78. Su rozne rapiclear testy?
@butterfly333 ďakujem krásne. Po troch neuspesnyxh umelých a dvoch inseminaciach je to zazrak a požehnanie, lebo je to prirodzenou cestou 🙂
Baby,ten folandrol si niektora miesali partnerovi?😀 aky to ma ucinok? Ked taky ako inofolic,tak nist B-)
@majuskabobi to neviem veru. Prvý som si robila minuly utorok a dnes druhy. Skus za tri dni opakovať.
@babo78 ty mas ten co ocikas pruzok alebo namacaci 😅
ja som dlho dlho užívala inofolic a nič.teraz som užívala dva mesiace kvapky valovič femi.

A zabudla som, cyklus mavam 28-30. Ale ani naznak bliziacej sa ms. Pri prvom tehu som mala bolesti ako keby mala ms kazdu chvilu prist, no uz neprisla. Ale teraz ziadne bolesti, nic. Stalo sa vam to niektorej?