icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

niks23
2. feb 2015

@babo78 Ja som kávu pila jedine pred rokom pred štátnicami inak ju nepijem vôbec 🙂 ... a dávam si jedine vitamín C prírodný a kyselinu listovu 🙂

babo78
2. feb 2015

@niks23 Tak si vzorna🙂
Ja si chcem kupit Femibion, poradila mi to kamoska.

babo78
2. feb 2015

Dakujem za srdiecko🙂 Neviem sice od koho je ale to nevadi, potesilo.

niks23
2. feb 2015

@babo78 ja zatiaľ nechcem tieto vitaminy pre tehotné nezda sa mi ok aby v jednej tabletke bolo toolko vitaminov. Nejake zmiesane pocity mam z toho. Mozno len vymyslam neviem 🙂

babo78
2. feb 2015

@niks23 Ja som tiez neni velmi za tabletky, najskor pockam co povie lekarka, preto som to zatial neriesila. Pocitam ze mi nasadi Duphaston, ktory som doteraz brala.

niks23
2. feb 2015

@babo78 nechám sa prekvapiť čo a jak bude 🙂

moncicip
2. feb 2015

@lenka0714 Infolic nepoznam takze neviem posudit ci je lepsi ako femibion. Ja som ako som uz spominala brala femibion pri prvom tak preto som si ho kupila znova.

moncicip
2. feb 2015

Inak mne co ms chodi vzdy presne ako hodinky tak dnes zatial nic a to mi vzd chodi vacsimou skoro rano alebo v priebehu doobedia. Tak uvidim ako vydrzim ci mi zvedavost neda a urobim si dalsi test zajtra alebo az vo stvrtok. Kedze zajtra mam nocnu a v stredu rano si urcite v robote test robit nebudem 🙂 mam v rezerve ten clearblue digital a taky "obycajny" tak neviem ci risknem ten digital alebo skusim ten obycajny.

babunka11
2. feb 2015

Ahojte. Tak mne stale ms neprisla.. Test rano negativny, gynekologovi som sa nedovolala, tak som napisala na online gyn poradnu. Vraj mam opakovat test. Ovu bola dost neskoro, tak zeby test este neukazal??? (Myslim ze ovu bola 22.1) tak ja uz neviem. Som uz nepokojna, bojim sa ci to nebude nejaka cysta... :(
Ach jaj, bud nech mi to uz pride, alebo vyjde pozitivny test. Ani nemam pocit, ze by ms mala prist. Len trochu tlak v podbrusku, aj to len obcas. Nestalo sa vam niektorej take nieco? A uz mam aj strach urobit dalsi test, aby znova nebol biely..

babunka11
2. feb 2015

@moncicip tak ocakavame, resp neocakavame ms obe 🙂 uz mi trochu stupa nervozita. Ale uz len par dni vydrzat, nech som si na istom. Inak tiez mam doma clearblue digital, uz posledny... Vsetky som uz minula. Tak skusim test asi v stredu alebo vo stvrtok aj ja. Drzim palce!

babunka11
2. feb 2015

Aky ste mali pocit na zaciatku tehotenstva? Ja pri prvom bolesti ako keby mala ms prist, no uz neprisla. Teraz je to ine, nic ma neboli, nemam pocit akoby mala ms prist. Mali ste niektore zaciatok teho bez vyraznejsich pocitov? Aj to ma trochu metie...

moncicip
3. feb 2015

@babunka11 Ja som na tom uplne rovnako. Pri prvom som tusila ze sa "nieco" deje no teraz pocit absolutne ziaden len nervozita. A co som vcera studovala tak clearblue ma citlivost 25. Tak uvidime ale predpokladam ze uz dlhsie ako do stvrtku s nim nevDrzim ak dovtedy ms nepride. Teraz rano mi to nedalo a skusila som nejaky cemio mamatest a nic neukazal. Tak ja som z toho uz magor 🙂

babunka11
3. feb 2015

@moncicip 🙂 ja som dnes ráno vydržala netestovať, skusim asi zajtra alebo vo štvrtok. Už pár dní vydržíme, iné nám ani neostava 😉

moncicip
3. feb 2015

@babunka11 No ja zajtra urcite nie ked tak najskor stvrtok alebo piatok.

babunka11
3. feb 2015

@moncicip Studujem ten clearblue a neviem na nom najst nikde aký je citlivý. ja somk myslela, že je 10.. hm
Ostatne testy som mala nejaké Lady max 10, klasika palickové. No, tak teraz neviem, si ma zaskočila s tou citlivostou clearblue 😉

moncicip
3. feb 2015

@babunka11 Ja som to tam vcera vecer vycital na pribalovom letaku ze citlivost 25. A tie co som si robila doteraz 2 tak oba boli citlivost 10.

babunka11
3. feb 2015

@moncicip Fakt 25mIU/ml, príbalove letáčiky velmi nečítam 🙂

babunka11
3. feb 2015

@moncicip tak sme na tom uplne rovnako. Myslíš, že ked nám dva testy 10 nezachytili, že nam 25tka zachytí o dva dni na to? Či radsej počkať dlhšie?

babo78
3. feb 2015

Ahojte babulky, tak ako sa mate dnes?

babo78
3. feb 2015

@niks23 Ahoj moja, daj potom vediet ako si dopadla🙂Budem silno drzat palceky.

niks23
3. feb 2015

@babo78 Ahoj dakujem no snad bude vsetko v poriadku 🙂

puffu
3. feb 2015

@babunka11 mne sa nieco taketo stalo pred 2r, obaja sme boli z toho nanervy, taka nevedomost, ci ano alebo nie.. spravila som mozno 10testov ak nie viac, na 2 bol malinky duch alebo kanalik neviem, ziadne bolesti som nemala, ani prsia ma vtedy neboleli, nakoniec ms dosla po 56dnoch si to presne pamatam..podla mna mi meskala z toho stresu ze sme nevedeli na com sme kedze ani ms ani pozitivny test, som ani spavat poriadne nemohla....a kolko ti ms meska?

babunka11
3. feb 2015

@puffu Poslednu ms som mala 31.12., ešte žiadna katastrofa, ale mne nezvykne takto meskať. Hmm, 56 dní.. tak to ti teda nezavidím tu neistotu. Ani si nešla vtedy ku gynekologovi? Ostatne cykly už boli ok?

babunka11
3. feb 2015

@puffu ale začína mi byť trohu zvlaštne, či si to namýšľam? 😖
varim kapustu a skoro som sa po... teraz asi pred patnastimi minutami. Žaludok citim ako po opici. 😀 Ale či to nemože byť aj tym, že mám trochu nádchu.. No nenaspekulujem nič, len vydržať. 😉

moncicip
3. feb 2015

@babunka11 no ja uvidim, stale si ten clearblue digital odkladam, lebo je mi luto ho "minut" len tak ..... Ked sa bude dat zbehnem poobede do lekarne a kupim si este nejaky iny kazetovy taky som mala aj pri prvom a uvidim vo svrtok alebo piatok dam ten ak dovtedy ms nepride.

moncicip
3. feb 2015

@niks23 aj ja ti dnes drzim prsty a cakam na info 🙂

niks23
3. feb 2015

@moncicip ahoj ďakujem a ty čo máš nové? Vyprávaj preháňaj 🙂

moncicip
3. feb 2015

@niks23 som ti poslala srdiecko, prislo ti? A my nove zatial nic. V nedelu aj dnes som rano robila test a nic a ms nikde. Poobede chcem zbehnut do lekarne kupit este nejaky iny najlepsie kazetovya skusim ten vo stvrtok alebo v piatok ak dovtedy ms nepride. A inak nic nove, maly sa ma konecne lepsie tak sa tesim ze konecne mozme medzi deti trosku.

puffu
3. feb 2015

@babunka11 nie neriesila som lekara kedze zijem v UK a tu to je take zvlastne..:D, ja mam dlhsie cykly, teraz mavam 31-34dni ale predtym som mala 30-42dni,strasne mi to skakalo hore dole takze mi "meskali" 2tyzdne..a nie si nachladena, chora atd? Skus testovat o par dni a uvidis, ak ovulka bola 22.1 tak ti uz do par dni musi ukazat vysledok, hoci su pripady ze test neukazal tehotenstvo aj napriek tomu ze bolo, takze este nezufaj..🙂 nic nie je stratene..

niks23
3. feb 2015

@moncicip áno prišlo ďakujem ani nevieš ako potešilo 😉 si zlatíčko 🙂 .... moje prvé srdiečko taaakže radosť preveliká 🙂 .... to je super že je malému lepšie u nás dnes aj slniečko svieti takže hádam bude všetko v poriadku dnes 🙂 ... Uff stále nič?? uvidíš počkaj ja som si prvý robila RapiClear ten nič a potom som skúsila ten Gravitest Švajčiarsky a ten mi ukázal aj podvečer 🙂 .... tfuj tfuj tfuj posielam bacilky a nech súúúú / / 😉