Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Dakujem za srdiecko🙂 Neviem sice od koho je ale to nevadi, potesilo.
Inak mne co ms chodi vzdy presne ako hodinky tak dnes zatial nic a to mi vzd chodi vacsimou skoro rano alebo v priebehu doobedia. Tak uvidim ako vydrzim ci mi zvedavost neda a urobim si dalsi test zajtra alebo az vo stvrtok. Kedze zajtra mam nocnu a v stredu rano si urcite v robote test robit nebudem 🙂 mam v rezerve ten clearblue digital a taky "obycajny" tak neviem ci risknem ten digital alebo skusim ten obycajny.
Ahojte. Tak mne stale ms neprisla.. Test rano negativny, gynekologovi som sa nedovolala, tak som napisala na online gyn poradnu. Vraj mam opakovat test. Ovu bola dost neskoro, tak zeby test este neukazal??? (Myslim ze ovu bola 22.1) tak ja uz neviem. Som uz nepokojna, bojim sa ci to nebude nejaka cysta... :(
Ach jaj, bud nech mi to uz pride, alebo vyjde pozitivny test. Ani nemam pocit, ze by ms mala prist. Len trochu tlak v podbrusku, aj to len obcas. Nestalo sa vam niektorej take nieco? A uz mam aj strach urobit dalsi test, aby znova nebol biely..
Aky ste mali pocit na zaciatku tehotenstva? Ja pri prvom bolesti ako keby mala ms prist, no uz neprisla. Teraz je to ine, nic ma neboli, nemam pocit akoby mala ms prist. Mali ste niektore zaciatok teho bez vyraznejsich pocitov? Aj to ma trochu metie...
@babunka11 Ja som na tom uplne rovnako. Pri prvom som tusila ze sa "nieco" deje no teraz pocit absolutne ziaden len nervozita. A co som vcera studovala tak clearblue ma citlivost 25. Tak uvidime ale predpokladam ze uz dlhsie ako do stvrtku s nim nevDrzim ak dovtedy ms nepride. Teraz rano mi to nedalo a skusila som nejaky cemio mamatest a nic neukazal. Tak ja som z toho uz magor 🙂
Ahojte babulky, tak ako sa mate dnes?
@babunka11 mne sa nieco taketo stalo pred 2r, obaja sme boli z toho nanervy, taka nevedomost, ci ano alebo nie.. spravila som mozno 10testov ak nie viac, na 2 bol malinky duch alebo kanalik neviem, ziadne bolesti som nemala, ani prsia ma vtedy neboleli, nakoniec ms dosla po 56dnoch si to presne pamatam..podla mna mi meskala z toho stresu ze sme nevedeli na com sme kedze ani ms ani pozitivny test, som ani spavat poriadne nemohla....a kolko ti ms meska?
@niks23 som ti poslala srdiecko, prislo ti? A my nove zatial nic. V nedelu aj dnes som rano robila test a nic a ms nikde. Poobede chcem zbehnut do lekarne kupit este nejaky iny najlepsie kazetovya skusim ten vo stvrtok alebo v piatok ak dovtedy ms nepride. A inak nic nove, maly sa ma konecne lepsie tak sa tesim ze konecne mozme medzi deti trosku.
@babunka11 nie neriesila som lekara kedze zijem v UK a tu to je take zvlastne..:D, ja mam dlhsie cykly, teraz mavam 31-34dni ale predtym som mala 30-42dni,strasne mi to skakalo hore dole takze mi "meskali" 2tyzdne..a nie si nachladena, chora atd? Skus testovat o par dni a uvidis, ak ovulka bola 22.1 tak ti uz do par dni musi ukazat vysledok, hoci su pripady ze test neukazal tehotenstvo aj napriek tomu ze bolo, takze este nezufaj..🙂 nic nie je stratene..
@moncicip áno prišlo ďakujem ani nevieš ako potešilo 😉 si zlatíčko 🙂 .... moje prvé srdiečko taaakže radosť preveliká 🙂 .... to je super že je malému lepšie u nás dnes aj slniečko svieti takže hádam bude všetko v poriadku dnes 🙂 ... Uff stále nič?? uvidíš počkaj ja som si prvý robila RapiClear ten nič a potom som skúsila ten Gravitest Švajčiarsky a ten mi ukázal aj podvečer 🙂 .... tfuj tfuj tfuj posielam bacilky a nech súúúú / / 😉

@babo78 Ja som kávu pila jedine pred rokom pred štátnicami inak ju nepijem vôbec 🙂 ... a dávam si jedine vitamín C prírodný a kyselinu listovu 🙂